Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Mozilla Firefox 3.0.5
Samsung Wave II
Stwarno bre Zoki... Ako i ti ne dodjes, onda werowatno nece biti ni jedan moderator sa sporta... Mogao bi da pobegnes na neki sat... Da makar widim ko me stalno opominje ''ne radi owo'', ''ne radi ono''...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Mozilla Firefox 3.0.5
Samsung Wave II
Ja sam 80% siguran, ako idem na derbi, dolazim i na okupljanje... Swe zawisi od finansija.... Nadam se da ce do tad da mi isplate i osiguranje sto sam bio polomio nogu...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ih, lako je tebi sa tih 24 000. Što je meneee sramota...
A za proslo okupljanje te nije bilo sramota, tad si im'o jos manje!?
Za prošlo okupljanje sam došao isključivo zbog Taxtex-a. Hteo sam da napravim kompromitujuće anti-vege fotografije s njim i da mu smestim... ćevap! Vidiš to je pravi razlog što sam pravio tako glupe face na slikama, golicao me ćevap u džepu. Ali Taki je bio toliko pijan da je svako smeštanje osujećeno u samom startu... kasnije bi se vadio na neuračunljivost.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...