Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:06:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komemoracija u Potocarima  (Pročitano 16105 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
@All... Smile

Nemojte da se sprdate i negirate ovaj dogadjaj!!!
Preuvelicavanja i namestaljke su jedno,ali cinjenica da se zlocin zaista desio je nesto sasvim drugo.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
@All... Smile

Nemojte da se sprdate i negirate ovaj dogadjaj!!!
Preuvelicavanja i namestaljke su jedno,ali cinjenica da se zlocin zaista desio je nesto sasvim drugo.... Smile
Када се свет буде занимао и за Српске жртве у околини Сребренице. Тада ћу и ја да престанем да се спрдам, са бланкиранима па уземљенима.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Moj grad,moj klub,moje pivo ;SARAJEVO

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava BOSNA I HERCEGOVINA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia N78
Svako ko je ucestvovao u borbama oko Srebrenice reci ce ti da je pobijeno izmedju 2 i 6 hiljada muslimanskih boraca gde su vecina bili arapskog porekla,koji cak i nisu bili drzavljani BiH.
Nisam primetio da je bilo koja medijska kuca intervjuisala bar 1 coveka koji je bio ucesnik u borbama na srpskoj strani.
Eto,mnogo puta do sada su se nudili ljudi da pricaju o tome sta se dogadjalo(medju kojima i neko iz moje familije u BG) i na koji nacin su mudzahedini stradali oko Srebrenice,ali za istinita desavanja nema mesta.Jer,potrebno je prikazati izmisljotine i okriviti Srbe da su pocinili zlocin,a Mladica(koji je dosao u Srebrenicu kad su dejstva vec bila gotova Smile) osuditi kao zrtvenog jarca i glavnog krivca.

Medjutim,polako...Svaka istina ce izacu na videlo,bas kao i Tudjmanovi snimci koji dokazuju nameru etnickog ciscenja.
Ima dana za megdana... Smile Smile Smile
Imam ja bolju teoriju, vanzemaljci sisli i pobili 8000 mudzosa arapskog porekla, dali im BH drzavljanstvo, za sve to okrivili Srbe,jer Milosevic nije dozvolio koristenje Batajnice po povoljnijoj ceni, navaljao im svakakve poreze, a onda su se dogovorili s Mladicem da da onakve izjave u zamenu za nove gedore kako bi modernizirao tenkove T-55. Fali tu jos koji detalj ali otprilike je to to. Mislim, istina uvek izlazi na videlo, a tako je ocito mislim gedore za T-55, Batajnica Milosevic, sve se poklapa.   Smile

E tu ste u pravu a ko je u pravu zna se sta dobije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Dobro,Kombi,otvori temu,ako vec ne postoji o nasim zrtvama oko Srebrenice,pa cemo da pricamo...ovako,samo se ide u off.
Ovo je ipak Burek,a ne CNN,da bi se pricalo kako svet cuti o zlocinima nad Srbima.To je tacno,ali tema je tema,tako da... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Svako ko je ucestvovao u borbama oko Srebrenice reci ce ti da je pobijeno izmedju 2 i 6 hiljada muslimanskih boraca gde su vecina bili arapskog porekla,koji cak i nisu bili drzavljani BiH.
Nisam primetio da je bilo koja medijska kuca intervjuisala bar 1 coveka koji je bio ucesnik u borbama na srpskoj strani.
Eto,mnogo puta do sada su se nudili ljudi da pricaju o tome sta se dogadjalo(medju kojima i neko iz moje familije u BG) i na koji nacin su mudzahedini stradali oko Srebrenice,ali za istinita desavanja nema mesta.Jer,potrebno je prikazati izmisljotine i okriviti Srbe da su pocinili zlocin,a Mladica(koji je dosao u Srebrenicu kad su dejstva vec bila gotova Smile) osuditi kao zrtvenog jarca i glavnog krivca.

Medjutim,polako...Svaka istina ce izacu na videlo,bas kao i Tudjmanovi snimci koji dokazuju nameru etnickog ciscenja.
Ima dana za megdana... Smile Smile Smile
Imam ja bolju teoriju, vanzemaljci sisli i pobili 8000 mudzosa arapskog porekla, dali im BH drzavljanstvo, za sve to okrivili Srbe,jer Milosevic nije dozvolio koristenje Batajnice po povoljnijoj ceni, navaljao im svakakve poreze, a onda su se dogovorili s Mladicem da da onakve izjave u zamenu za nove gedore kako bi modernizirao tenkove T-55. Fali tu jos koji detalj ali otprilike je to to. Mislim, istina uvek izlazi na videlo, a tako je ocito mislim gedore za T-55, Batajnica Milosevic, sve se poklapa.   Smile

E tu ste u pravu a ko je u pravu zna se sta dobije
Севај бланкирани!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
У "Правди" је данас изашао списак побијених Срба из тог истог краја.
Захтевам извињење муслимана !
Купио сам Правду, ово је тек први део!
Imas cijeli spisak na nacionalistickom forumu, a sada se vratite na temu.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米

А сад правац Поточари !
Живео генерал Младић и председник Караџић!
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610

А сад правац Поточари !
Живео генерал Младић и председник Караџић!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
 Smile......Jbt,koliko bolesti,idiotizma i ljudi bez morala na jednom mjestu  Smile Smile Smile Smile Smile......I vi sa ovakvim ponasanjem ocekujete da netko postuje i zali vase zrtve  Smile...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Smile......Jbt,koliko bolesti,idiotizma i ljudi bez morala na jednom mjestu  Smile Smile Smile Smile Smile......I vi sa ovakvim ponasanjem ocekujete da netko postuje i zali vase zrtve  Smile...
Sto???
Vi ste kao placljivi na srpske zrtve???

Mislim,ono sazaljevate "Oluju" kao da su vam najrodjeniji proterani... Smile

Ajde,ne spamuj temu svojim Hrvatskim "obrambeno-domoljubnim vidjenjima",majke ti...

« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 22:16:51 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:06:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.