Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:35:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 51958 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
@ DuKiM57

Mislim da tebi ipak pre treba lečenje nego ikakvo sugerisanje o istoriji,zastavi,grbu i himni...

Не бих се иначе замајавао с тобом, али пошто сам прозван на крајње неинтелигентан начин, морам да одговорим.

Дакле, да би расправљао и сугерисало о нечему, потребно је имати неког образовања и става.

Ти немаш ниједно, ни друго.

Citat
Za krunu te zabole? A za srp i čekić?Kažeš da preferiraš dostojanstvo i čast a pljuješ po kruni.Gde će ti duša , mladiću?

Рекох малопре, да ме заболе и за круну и за класје.

Где је достојанство дебелој гњиди, која матерњи језик не зна да прича?

Зар се иде у пакао због непоштовања круне?

Боље се сабери мало, јер пишеш глупости на нивоу детета од пет година, а имаш тридесет.

Citat
Ako si ti ta većina koja sluša himnu Bože Pravde i ona mu je ružna , onda bolje da se odseliš iz ove Srbije.Veruj mi ti ovde ne pripadaš!!!Ti pripadaš Tusrkoj ili Albaniji!

Ружна је мени и ружна је већини људи, које знам.

Нема снагу, нема јачину, то сам већ рекао.

Док слушам "Марш на Дрину" обузима ме понос, док слушам "Боже правде", обузима ме смор.

Одем на утакмицу и зачудо већина људи исто реагује.

Моја припадност се јасно види, по писму које користим, за разлику од тебе.

Citat
Ako si ti oličenje srpstva i velikog Srbina , ja onda ne žeilm da budem Srbin !!!

Слободно.

Нећемо пуно изгубити.

За разлику од тебе, свог народа се не би одрицао, па макар и најгори био.

Срамота је мене што је за LjDP гласало 200 и нешто хиљада људи, па ипак никад нећу написати да због таквих не желим да будем Србин.

Citat
Sudeći po broju tvojih postova(preko 2500),očito da ne radiš ništa pametno u život.Dečko,savetujem ti ,izadji malo na ulicu,idi do nekog lokala,upoznaj neku devojčicu...biće ti verovatno zanimljivije nego što se po forumima raspisuješ i bistriš o politici.Nije politika za svakog , sine.

Мало радим, мало студирам.

Више времена проводим напољу некго кући, а сво коришћење компјутера ми се своди на пуштање музике, праћење спортских вести и сат-два дописивања/расправе на овом форуму.

Не овисим, о компјутеру за разлику од доста људи моје генерације.

Кад будем имао 30 сумњам и да ћу га палити.

Citat
Sve mi se čini da si i ti jedan od onih internet hooligana,redovnih posetilaca raznih chatova i foruma koji jedva čeka da ugrabi priliku i da svima kaže ono što "misli".

Као што рекох, долазим само на овај форум.

Citat
Ako mu se neko i suprodstavi onda je taj izdajnik,anti-patriota,...poznat mi je taj rečnik devedesetih.Ti i takvi kao ti su ga i uveli...Takvi kao ti su i ubijali ljude!!!Ej ljude su ubijali po Srbiji!!!Stambolić,Ćuruvija,...ima ih na stotine!!!

Који речник?

Не измишљај ствари.

Ако сам против монархије, то не значи да сам комуниста.

Ако сам против Вука, Чедера, Весне Пешић, Батића, не значи да сам Јуловац или Радикал.

Citat
Takvi kao ti su i ubijali ljude!!!Ej ljude su ubijali po Srbiji!!!Stambolić,Ćuruvija,...ima ih na stotine!!!

Признајем, све њих сам убио.

И не само њих него и Ђинђића, Кенедија и Брус Лија.

Мргец ми је био саучесник.

Citat
Molim te nemoj mi odgovarati,jer ne želim da čitam tvoje boring komentare,ok!!!

Свака част, Србине. Smile Smile Smile Smile

Јеби га, шта да радиш кад српси језик нема реч досадан и фразу у реду. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 23:22:47 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
duki....daj bre....jel smo se dogovorili da se ne odajemo Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Притисли ме, нисам издржао. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@DuKiM57:koja sramota da sa takvim promasenim likovima ja moram da stojim na Severu...i onda se pitam zasto navijanje zakaze...ti bi nekog da ispravljas za koriscenje srpskog jezika,a nemas pojam kad se koji izraz koristi...da li uopste znas sta znaci sugerisanje?
i objasni mi molim te koja je to velika vecina ljudi kojoj se himna ne svidja,buduci da je po njenom donosenju blic raspisao anketu u kojoj je 82,3% ispitanika izjavilo da je himna odlicna,a u politikinoj anketi na istu temu cak 87% ispitanika je reklo da je savrsena...
ocigledno si muzicki jako ogranicen ako ti je ta himna tuzbalica,mars ili ne znam sta si vec naveo,a to sto bi ti mars stavio za himnu pokazuje tvoje muzicko obrazovanje...
btw,u engleskoj himni ima vec nekih pizdilion godina God save the king/queen;u americkoj takodje ima mnogo pominjanja boga;nemacka - takodje,i sad mi reci da tamo nema ateista...himna je prelepa,i velika vecina ljudi sa kojima sam JA pricao kazu da bolja nikad nije mogla da se izabere...eto,sledeci put se raspitaj na Severu,onako,prodji kroz masu pa pitaj,videces i sam...
a na tvoje pitanje:"Sta vuk ima sa svim tim?" imam jako jednostavan odgovor - SVE!
nisu nam posrbljene komunjare(citaj vadikali)ili neka od drugih levicarskih partija sigurno pomogle da stavimo krunu iznad orla sa cetiri ocila,i da stavimo himnu koja slavi nas narod vise nego ijedna druga pesma!covek koji se jos od socijalizma(jer svi imalo politicki edukovani znaju da je rezim od 45 - 90 bio socijalizam i diktatura proleterijata,a ne komunizam)jedini zalagao za ocuvanje tradicije,i tradicionalne suverenosti od drugih juznoslovenskih naroda,sa istaknutim monarhistickim idejama sigurno nije bio niko iz vladajuce garniture...to je bio i ostao Vuk Draskovic,sad,to sto neki ljudi ne prihvataju druge ljude jer se ovi razlikuju od njih,nije njegov problem,ali da je odgovoran za vracanje dobrog dela nacionalnih simbola,i obnavljanje tradicionalnog duha Srbije,stoji,i NIKO to ne moze da ospori...pa sve i da je jos 3000 takvih kao ti,rinaka i mrgec...
pljujete po nama,a vrlo verovatno da ni ne izlazite na izbore,i ideologija vam se svodi na:"bice bolje..."i onda kad se neko potrudi da do toga dodje,ako se makar malo razlikuje od ostalih(pa makar i zato sto je posten)odmah drvlje i kamenje po njemu...
Srbijo majko,bolje da si abortirala....
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@ DuKiM57

Izgleda da ti i ja ne zivimo u istoj zemlji i ne gledamo iste sportske dogadjaje. Himna Srbije ''Boze pravde'' se peva jasno i glasno, zajedno, kao iz jednog grla...I meni je zaista milina slusati to. Ti naravno imas pravo na to da ti se ne svidja, ali argument da nema jacinu je totalno bzvz. Nema jacinu zato sto nije ratnicka? Pesma ''Mars na Drinu'' je divna, ali meni je nekako dosta ratova i poziva u boj, te smatram da je zaista neadekvatna za himnu nase zemlje, a pevam je vrlo rado uvek kada je prilika. Ja tvrdim da je vecina ljudi ponosna sto najzad imamo srpsku himnu, i to jednu prelepu pesmu. Za to je naravno najvecim delom zasluzan SPO i Vuk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Boze pravde se ne svidja masi? xm....pa ova verzija se ni meni ne svidja u jednom delu...ali nije mi jasno, ako se nikome ne svidja, zasto je onda svi znaju i rado pevaju? a nismo je cak ni ucili u skoli, dok smo hej sloveni ucili ali ne znam bas puno njih koji bi sad znali da je otpevaju... a da vuk nije imao veze sa postavljanjem ove pesme za himnu-e mislim da vecu budalastinu nisam cula.  Smile
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a poenta kacenja ove slike je?...
brate,jako me zbunjujes,ajde na stranu sto imas poprilicno levicarska shvatanja,ali ne mogu da povezem pola toga sto pricas...
a to sto ne dolazimo na temu je zbog toga sto vas ima previse koji bez razmisljanja pljujete po jedinom intelektualcu u nasoj politici,pa nam se vec vise i gadi da citamo vase primitivne i pljuvacke postove...
Ne vidiš poentu slike ? Cudi me a praviš se da si pametan ! Naravno kakava stranka takve i pristalice + zbunjeni šef koji ne zna dali je pošao ili došao sve sa svojom carobnom suprugom !
Poenta je da je Vuk ispušio( što se vidi i na slici ) i da više ne predstavlja na politickom nebu Srbije ama baš ništa , ako neznaš za razlog onda po mom mišljenju imaš problem , razlog strmoglavom padu mađionicara Vuka Praškovica je ta što nije nikada bio dosledan i što mu je stalo samo do svoje licne promocije , što je najobicniji uvlačakac i dupelizac (rukoljub) što bi zbog svoje koristi sklopio pakt i sa samim "vragom" (Šešelj,Velja,Sloba, Djindjic..)  E sad ja necu reci da ga mrzim ali osim što mi je smešan i što licno smatram da je za Srbiju samo štetu pravio covek je i kao pojava tragikomican , te njegove tekstove i pojavljivanja na Tv-u smatram kao komediju i uvek me nasmije do suza svojim izgledom , držanjem i besedama !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Iz S.A.N.U. su vredili samo pokojni Mihiz
дотични кафански трибун никада и није био члан Академије!А и лепо је што си њега поменуо и довео у контекст са Вуком!
Citat
Himna.Ružna ti je himna "Bože Pravde"?Himna "Bože Pravde" je bila proglašena za drugom najlepšom himnom Evrope još na početku XX veka,odmah iza franscuske himne "Marseljeze".Ja zaista ne znam koliko se ti "razumeš" u muziku ali "Bože Pravde" nije niti će ikada biti marš !!!
химн,каква је таква је-наша је,а мени се више свиђа ''Востани Сербије'' и срамота ме кад видим са којим заносом црнчуге из неке Гвајане и Гвинеје певају Марсељезу,а ови наше само што не пропадну у земљу од стида!
Citat
Tebi je verovatno najveći dogadjaj godine Cecin koncert na predizbornom mitingu DSS-a a ne Stones-i u Beogradu ili Sting u Novom Sad-u.
куку нама,каквих умова има!
Citat
Момче,пошто видим да си звездаш,рећи ћу ти само ово- куп утакмица 1992. Звезда-Партизан,интонира се ондашња химна и сви звижде.После тога,микрофон који је Тима користио стављају на неки касетофон и пуштају ''Боже правде''.Скоро цео стадион је устао,а већина је и певала химну.Толико о томе.
ех то су била времена када је и Вук био Србин! Smile
Citat
Poenta je da je Vuk ispušio( što se vidi i na slici )
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2007, 17:00:36 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Да ли ће доћи дан кад се Срби неће свађати,када ће сви бити окупљени око једне идеје? Имам утисак да та бајка још није написана... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Naravno da ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:35:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.