Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:14:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52005 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
[quote , а у задње време смо сами себи довољни очигледно. Европи, а и свету смо једино припадали у потпуности, за реме мрског нам комунизма.
Citat
Čisto komunističko razmišljanje.

Каже ми LjDP-SPO хибрид.

Поштеди ме тих фраза о комунистичком размишљању.

Како ти је једна странка пропала скроз, а вођа друге може врло брзо завршити туцајући камен, није ти ни остало ништа друго него да тражиш неке духове прошлости и оптерећујеш се нечим што више не постоји.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
cist primer klasicne mrznje prema nekome ko je drugaciji...jednog dana ce ti ljudi koji najvise pljuju po SPO-u da se busaju u grudi kako su oduvek bili za njih...
pa za slobu su glasale siroke narodne mase,bio je uzdizan do neba,a sad ga pljuju svi zivi...tipicno za nas Srbe...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Rinaka
Kako je bilo kepo bez tebe, nije bilo bljuvotina Misli malo svojom glavom. Vidiš da ti se smeju ljudi..

Naravno da se smeju ali ne meni nego vama i Vuku Praškovicu ! Za razliku od tebe meni je prelepo i uživam kada god vidim da ti nešto napišeš , pošto me svaki puta rezveseliš svojim glupostima...

Citat
Rinaka, nadam se da prethodno i procitas sve to sto postavljas ovde 
Kako da ne , i to sa apetitom !

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vuk-nova.jpg
(7.32 KB, 150x215)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 22:27:40 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
a poenta kacenja ove slike je?...
brate,jako me zbunjujes,ajde na stranu sto imas poprilicno levicarska shvatanja,ali ne mogu da povezem pola toga sto pricas...
a to sto ne dolazimo na temu je zbog toga sto vas ima previse koji bez razmisljanja pljujete po jedinom intelektualcu u nasoj politici,pa nam se vec vise i gadi da citamo vase primitivne i pljuvacke postove...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
I pored gresaka koje je pravio, a pravio ih je manje od svih drugih, gradjani Srbije Vuku Draskovicu duguju vecnu zahvalnost za sve napore i sve zrtve koje je podneo zbog nase buducnosti.Vuk Draskovic nam je 90-ih posle pola veka totalitarnog mraka,otvorio oci, naucio nas ko smo, sta smo, gde su nam koreni i pokazao nam prstom u kom pravcu treba da idemo. Naucio nas je kako nam izgleda zastava, grb, himna, govorio nam o nasoj istoriji za koju nismo mogli znati iz komunistickih knjiga, rekao nam da treba da idemo u Evropu gde smo kao narod i drzava uvek i pripadali. Setite se malo...Bez strasti,racionalno...

Не бркај бабе и жабе.

Није он први појаснио ко смо и шта смо, већ је то била С.А.Н.У.

Какви бре корени?!

Застава нам је изгледала исто и за време комунизма - црвено, плаво, бела. Грб је био скоро исти.

Химна? Ружнију није могао наћи и стварно ми није јасно, зашто је тај посмртни марш уопште предложен, а још мање зашто су за њега гласали у Скупштини. Не знам баш пуно људи, којима се "Боже правде" допада.

Знали смо за нашу историју и пре њега. Односно знали смо за део ње, коју одувек знамо. Говорим о Немањићима, па надаље. О ономе пре тога се никад није говорило и никад се није писало.

Да ли требамо да идемо у Европу или не, је једна ствар, а да ли смо јој увек припадали је сасвим друга. Нисмо јој никад припадали. У средњем веку ово је био центар света и Јевропа је овамо долазила. Касније смо били под Турцима, а у задње време смо сами себи довољни очигледно. Европи, а и свету смо једино припадали у потпуности, за реме мрског нам комунизма.

Dečko,nemoj ti brkate babe i žabe,molim te.

Kažeš da nam je S.A.N.U. prva pojasnila ko smo i šta smo?Brana Crčević nam je objasnio?Nesretni i uvek ćutljivi Dobrica Ćosić?Možda Mihajlo Marković ili Mirjana Marković?
Iz S.A.N.U. su vredili samo pokojni Mihiz i onaj stari a ne ovaj sadašnji Matija Bećković.

Jeste , zastava nam je izgledala isto ali grb ako je tebi skoro isti meni nije.Kako beli dvoglavi orao može da ti bude skoro isti sa onim nakaradnim grbom sa sve onim klasjem ,čoveče?A kruna,jel ti i ona izgleda skoro isto sa tadašnjim grbom?Ako nisi primetio,krune na komunističkom grbu ni nema jer na komunističkom grbu sija petokrak.Nadam se da znaš razloge zašto je nema.

Himna.Ružna ti je himna "Bože Pravde"?Himna "Bože Pravde" je bila proglašena za drugom najlepšom himnom Evrope još na početku XX veka,odmah iza franscuske himne "Marseljeze".Ja zaista ne znam koliko se ti "razumeš" u muziku ali "Bože Pravde" nije niti će ikada biti marš !!! Naravno da se komunistima ne svidja ta himna jer se u njoj spominje Bog!!!

Istorija.Nemam nameru da ti držim predavanje o njoj ali očito da tebi Srpska istorija počinje sa Miloševićem i Mirom Marković.

Evropa.Ja sam iz Novog Sada i za tebe takvog ću uvek biti Evropa.Shvati da se u Evropu ne ulazi.Evropa se oglada u našem ponašanju,našoj kulturi,načinu ophodjenja,načinu života,načinu razmišljanja,a ti si veruj mi,veoma daleko od takve Evrope.Ako ti ne želiš da budeš deo nje , pusti druge da pokušaju da budu deo te Evrope.Tebi je verovatno najveći dogadjaj godine Cecin koncert na predizbornom mitingu DSS-a a ne Stones-i u Beogradu ili Sting u Novom Sad-u.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Dečko,nemoj ti brkate babe i žabe,molim te.

Kažeš da nam je S.A.N.U. prva pojasnila ko smo i šta smo?Brana Crčević nam je objasnio?Nesretni i uvek ćutljivi Dobrica Ćosić?Možda Mihajlo Marković ili Mirjana Marković?
Iz S.A.N.U. su vredili samo pokojni Mihiz i onaj stari a ne ovaj sadašnji Matija Bećković.

Бркаш ти ствари.

Ако је теби потребна будалетина као што је Вук Драшковић, да ти објашњава ко си и шта си, онда нема ни сврхе говорити с тобом.

Jeste , zastava nam je izgledala isto ali grb ako je tebi skoro isti meni nije.Kako beli dvoglavi orao može da ti bude skoro isti sa onim nakaradnim grbom sa sve onim klasjem ,čoveče?A kruna,jel ti i ona izgleda skoro isto sa tadašnjim grbom?Ako nisi primetio,krune na komunističkom grbu ni nema jer na komunističkom grbu sija petokrak.Nadam se da znaš razloge zašto je nema.

Где су ту Вукове заслуге у било чему?

Свака комунистичка земља је имала обележја у складу с идеологијом и свака их је променила након пада комунизма.

За круну ме заболе она ствар, као и за класје.

Himna.Ružna ti je himna "Bože Pravde"?Himna "Bože Pravde" je bila proglašena za drugom najlepšom himnom Evrope još na početku XX veka,odmah iza franscuske himne "Marseljeze".Ja zaista ne znam koliko se ti "razumeš" u muziku ali "Bože Pravde" nije niti će ikada biti marš !!! Naravno da se komunistima ne svidja ta himna jer se u njoj spominje Bog!!!

Не ружна, него одвратна.

Већини људи се не свиђа.

Довољно је само погледати неке спортске догађаје и видети млаке реакције људи на ову посмртну ноту.

Шта мислиш, зашто се поред ње свира "Марш на Дрину"?

Па да размрда успавану публику. Смори се народ уз "Боже правде".

"Марш на Дрину" је за сада незванична химна ове земље, а надам се да ће једног дана постати главна, јер та песма има неку снагу, који сваки Србин осећа док је слуша.

Тако је, јер та песма говори о српском јунаштву, а не о краљевом здрављу.

Istorija.Nemam nameru da ti držim predavanje o njoj ali očito da tebi Srpska istorija počinje sa Miloševićem i Mirom Marković.

Одакле ти то?

Српска историје почиње много раније од онога, што се учи у школама.

То нема везе с комунистима.

Уосталом раде се готово исте ствари, као и за време Броза.

Једино је историја 20. века мало преправљена.

Evropa.Ja sam iz Novog Sada i za tebe takvog ću uvek biti Evropa.Shvati da se u Evropu ne ulazi.Evropa se oglada u našem ponašanju,našoj kulturi,načinu ophodjenja,načinu života,načinu razmišljanja,a ti si veruj mi,veoma daleko od takve Evrope.Ako ti ne želiš da budeš deo nje , pusti druge da pokušaju da budu deo te Evrope.Tebi je verovatno najveći dogadjaj godine Cecin koncert na predizbornom mitingu DSS-a a ne Stones-i u Beogradu ili Sting u Novom Sad-u.

Какве Цеце и Стингови?

Ја теби говорим о политичкој историји Србије и чињеницама, а ти мени о петорици наркомана, кама-сутра манијаку и сисатој певаљци.

Европско понашање?!

А шта ти то значи?

Ја преферирам неко класично људско понашање, достојанство и част.

То су ствари које Јевропи гадно недостају.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 21:41:46 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
А ти си спроводио анкету о томе коме се свиђа химна? Момче,пошто видим да си звездаш,рећи ћу ти само ово- куп утакмица 1992. Звезда-Партизан,интонира се ондашња химна и сви звижде.После тога,микрофон који је Тима користио стављају на неки касетофон и пуштају ''Боже правде''.Скоро цео стадион је устао,а већина је и певала химну.Толико о томе.
Ово што причаш око САНУ и историје ипак нећу коментарисати,премало тога знаш,то је бар очигледно. Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
@ DuKiM57

Mislim da tebi ipak pre treba lečenje nego ikakvo sugerisanje o istoriji,zastavi,grbu i himni...

Za krunu te zabole? A za srp i čekić?Kažeš da preferiraš dostojanstvo i čast a pljuješ po kruni.Gde će ti duša , mladiću?

Ako si ti ta većina koja sluša himnu Bože Pravde i ona mu je ružna , onda bolje da se odseliš iz ove Srbije.Veruj mi ti ovde ne pripadaš!!!Ti pripadaš Tusrkoj ili Albaniji!

Ako si ti oličenje srpstva i velikog Srbina , ja onda ne žeilm da budem Srbin !!!

Sudeći po broju tvojih postova(preko 2500),očito da ne radiš ništa pametno u život.Dečko,savetujem ti ,izadji malo na ulicu,idi do nekog lokala,upoznaj neku devojčicu...biće ti verovatno zanimljivije nego što se po forumima raspisuješ i bistriš o politici.Nije politika za svakog , sine.

Sve mi se čini da si i ti jedan od onih internet hooligana,redovnih posetilaca raznih chatova i foruma koji jedva čeka da ugrabi priliku i da svima kaže ono što "misli".Ako mu se neko i suprodstavi onda je taj izdajnik,anti-patriota,...poznat mi je taj rečnik devedesetih.Ti i takvi kao ti su ga i uveli...Takvi kao ti su i ubijali ljude!!!Ej ljude su ubijali po Srbiji!!!Stambolić,Ćuruvija,...ima ih na stotine!!!

Molim te nemoj mi odgovarati,jer ne želim da čitam tvoje boring komentare,ok!!!
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 22:14:45 od Mags Serbia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
znaci....ako ne volis krunu,onda nemas dostojanstva i casti..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

vrsac zove...sve u sesnaest Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
А ти си спроводио анкету о томе коме се свиђа химна?

Да, на неки начин. Smile

С много људи сам причао и великој већини се химна не свиђа.

Један ми наведе: "Не свиђа ми се, зато што се помиње Бог. Има људи који су атеисти"

Други каже: "Не свиђа ми се, јер је монархистичка. Знам да је реч краљ избачена, али ипак се зна да се у оригиналној верзији краљ помиње"

Трећи вели: "Није довољно јака"

И тако редом.

С друге стране, већина људи која воли ту химну и који су за њу, су монархисти, а они су мањина у овој земљи.

Момче,пошто видим да си звездаш,рећи ћу ти само ово- куп утакмица 1992. Звезда-Партизан,интонира се ондашња химна и сви звижде.После тога,микрофон који је Тима користио стављају на неки касетофон и пуштају ''Боже правде''.Скоро цео стадион је устао,а већина је и певала химну.Толико о томе.

Да ли си био на некој од квалификационих утакмица за прошло СП и сад за ЕП?

Јеси ли видео како се гледалиште подигне на ноге, чим крене уводни ритам "Марша на Дрину"?

Ово што причаш око САНУ и историје ипак нећу коментарисати,премало тога знаш,то је бар очигледно. Smile

Видиш разлика је у томе, што ја не мислим да је САНУ васпоставила српство, колико сте ви убеђени за Вука.

Нико не мора да ти говори ко си и шта си, јер се то зна.

Мој покојни деда је сахрањен с петокраком на гробу.

Остао је комуниста до краја и никад Бога није признавао.

Међутим, нико њега није мога убедити да је он по националности Црногорац.

Родио се и умро као Србин.

Историју свог народа је познавао одлично.

У једној књижици је имао неке епске песме о борби Црногораца против Турака, које нисам нашао ни у збирци Вука С. Караџића.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 23:24:10 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:14:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.