Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 20:31:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 62446 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
Citat
Pola vas, buzdovana (figurativno), nije ni znalo za himnu "Boze pravde" pre nego sto ju je Vuk, uz nekoliko istoricara i intelektualaca, izdigao iz pepela. A sada, ne samo sto sa ponosom pevate tu himnu, nego uz nju drzite i tri prsta... Vukova tri prsta, za koja, kladim se, i ne znate sta predstavljaju.

OndaK ja spadam u ovu drugu polovinu buzdovana, zajedno sa tobom.

Citat
Sto se Gibanicara, Karica i ostalih politickih strucnjaka tice, stvarno mi je veliki problem da polemisem na demagoskom nivou, i na nivou "rekla mi je zena, kojoj je rekla zena, kojoj je rekla zena..."

Khm, Gibaničar je rekao da je lično gledao i slušao tog istog Vuka. Davao je izjavu onom i onakvom RTS-u, iako ga je pljuvao. A zašto, njega pitajte, tj. Vuka.
Meni je zaista problem da se setim kog je to tačno datuma bilo ( ne bih se setio za 10 000 godina ), ali znam da je bilo.

A za ljubljenje ruke....ni to mi nije pričala nijedna žena, i to sam video. A i ti si.
Da je Dana luda, to si i ti rekao.
Ne vidim u čemu je problem, ti si se već dobrano upleo u kolo "demagoške" rasprave.

E da, negde u dubini duše jesam za monarhiju, ali kad vidim kakav lik treba da nam dođe za kralja, onda opet i nisam. Jbg. stalno vagam između, nikad nisam 100% za jednu stranu.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
prichati da je Vuk glup i lopov je jadno.Taj chovek je prorekao shta ce se dogoditi Jugi ako cobi dodje na vlast,on je za integraciju srbije,a ne za vracanje na srednjevekovnu svest kakvu je propagirao sps,on je smeo da kaze cobiju shta smrdi u drzavi,dvaput su ga ubijali jer je smetao "malom hitleru" da radi shta mu je volja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Taj chovek je prorekao shta ce se dogoditi Jugi ako cobi dodje na vlast
jeр је био само полтрон и агент оних који су радили на растурању Југославије и уништењу Србског народа. Ништа од доле наведеног не стоји, једноставно СВИ(СВИ,СВИ.............. Smile ) знамо шта је Вук причао '91, '92, '96, '97, '99 или '05.............и сад да желим повратак неког коме се пријатељи били сви(али буквално,није заобишао ни једнога) непријатељи мога народа..................... Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 14:41:59 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
prichati da je Vuk glup i lopov je jadno.Taj chovek je prorekao shta ce se dogoditi Jugi ako cobi dodje na vlast,on je za integraciju srbije,a ne za vracanje na srednjevekovnu svest kakvu je propagirao sps,on je smeo da kaze cobiju shta smrdi u drzavi,dvaput su ga ubijali jer je smetao "malom hitleru" da radi shta mu je volja.
Slažem se sa tobom, samo što Vuk nije prorok, nego je realno sagledavao stvari i dolazio do zaključaka po sledu događaja. Jeste on rekao da će nam se desiti to što nam se desilo ako Milošević dođe na vlast, što je bilo i logično.Ali kako to nekome objasniti a da ti ne kaže da si lud, narkoman, itd...Da političari koji su se odvojili od Vuka, nisu bili toliko sebični i gledali samo kako da se obogate, da su ostali uz SPO , Do svega nebi došlo. Srbija bi sada bila u EU, nebi bilo ratova, standard bi bio mnogo veći. Ali šta vredi kad je narod više voleo Slobine i Šešeljeve lagarije nego realnost situacije.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nazalost, situacija se tu nije mnogo promenila....Narod jos uvek vise voli da se bavi sudjenjima u Hagu i pricama ko je bolji, cetnici ili partizani, (iako tu nema gorih i boljih, to su price o obicnom malom coveku koji je isao da ratuje da bi odbranio svoju zemlju, a time i svoju kucu i svoju porodicu)...
No, kao sto je vec receno, istorija je najbolji sudija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
I sad ce se naci pametni Rinaka da nekoga naziva glupim...
Nije nekoga , vec štetocinu bradatu tvoga idola , a ti ako nisi dosada posle niza njegovih "pametnih" poteza uvidio o kakvoj se majmuncini radi , onda si jedan od retkih  !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Не капирам зашто и даље постоји тема, посвећена овој спрдњи од човека.

Тај мамлаз је успео све да проћерда.

Дођеш крајем осамдесетих и почетком деведесетих с причом о антикомунизму, четницима и Дражи, потреби Србије да се повеже са Западом, народ се наравно прими на ту причу, јер му је мука комуниста, инфлације, редова за хлеб и млеко, а онда само деценију касније се шлепаш уз једну простачину из Чачка, да би ушао у скупштину.

То може постићи само веома надарен кретен, што Вук Драшковић свакако јесте. Наравно, није он то урадио сам. Имао је помоћ у виду његове љупке женице, која је како је време протицало постајала кључни фактор, сива еминенција СПО-а.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 21:06:43 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Lepo rekoh , retki su oni koji to nisu svatili !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Lepo rekoh , retki su oni koji to nisu svatili !  Smile
A sta smo to mi retki trebali da ''svatimo''?
Vuk sve sto je govorio devedesetih govori i sada. O izjednacavanju prava cetnika i partizana nema potrebe vise govoriti kad je to sad zakonom regulisano, sto je naravno zasluga SPO-a. O priblizavanju Srbije svetu i ukljucivanju u evroatlanske integracije Vuk govori i sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kome pokusavas da objasnis?  Smile

Daj, ne bori se protiv vetrenjaca....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 20:31:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.