Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 22:08:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 62466 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
U tome i jeste problem, sto se u ovoj zemlji glupost i postenje poistovecuju, narocito u politici.

U sustini, kako nam je, tako nam je. Pravo glasa u ovoj zemlji imaju svi koji su punoletni, pa makar bili i neobrazovani, poluobrazovani ili nervno poremeceni. Jednostavno, prihvatis to kako jeste i nastavis da se boris za sebe i svoju porodicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
U tome i jeste problem, sto se u ovoj zemlji glupost i postenje poistovecuju, narocito u politici.

U sustini, kako nam je, tako nam je. Pravo glasa u ovoj zemlji imaju svi koji su punoletni, pa makar bili i neobrazovani, poluobrazovani ili nervno poremeceni. Jednostavno, prihvatis to kako jeste i nastavis da se boris za sebe i svoju porodicu.

Zanimljivo, kako svako tvrdi da je za njegovu sudbinu kriv tamo neko neobrazovan, zastupast ili nervno poremećen. Ni na jednom forumu nisam bio gde moji neistomišljenici nisu tvrdili za sebe da su akademici nauka i profesori, a da su svi koji misle suprotno šljam i gola g.

Navedi mi, šta je Drašković pametno uradio? Ali, nbemoj te "On je dobar, ljubi ga majka" priče, već konkretno.
Ja sam tebi rekao:
-ljubljenje ruke Olbrajtovoj
-neviđeno veliki broj ispada na mestu ministra inostranih poslova
-krađa i otimačina dok je SPO bio na vlasti u gradu Beogradu
-ludilo i nervno rastrojstvo Danino
-pregovori oko Vojvodine sa Mađarima

a večeras sam saznao i za taj dogovor sa Mesićem. Nisam znao za to, pa ne mogu da tvrdim, ali mi nije nemoguće da poverujem i u to.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E50
@Gibanichar
Kao prvo...Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Onda si rekao nesto neverovatno:
Citat
Vuk je glup ( ovo nije uvreda već konstatacija ).
Ti si konstatovao da je Vuk Draskovic glup?OK...

Dalje kazes:
Citat
Drašković je dobar pisac. Fantastičan pisac. I ništa osim toga.

Ako je glup,kao sto kazes,kako moze biti fantastican pisac,opet kao sto kazes... Smile
Ja se slazem sa tvojim drugom konstatacijom 100%.
Ali pre nego nesto postujes,obrati paznju sta si napisao,jer ovo sto si rekao,kad se sabere nema veze sa mozgom.Nije ovo nista licno,da bi se sad ovde prepisivali oko toga,jednostavno sam morao da odreagujem jer se ovakvim i slicnim postovima samo raspiruje bespotrebna rasprava o necemu sto je totalno nebitno,prvo na nasoj politickoj sceni a onda i na Forumu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c
O.K. Izvinjavam se. Nov sam na ovom forumu, pa se uhodavam sa citiranjima i odgovorima na iste. Nisam znao da može da se odgovori na više različitih citata u jednom postu.

Što se Vuka tiče, jbg, i dalje mislim da je glup, ali i da je dobar pisac. Jeste kontradiktorno, ali šta ću. Njegove izjave, njegovo pojavljivanje u medijima, argumentacija i slično ne mogu mi odati utisak nekog bistrouma. Ali, ima dara za pisanje. Noć đenerala, Ruski konzul, Nož. Sve pohvale.
Vuče sine, mora li ta politika?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E50
Glup covek,a pisac... Smiley 1 Pa glup covek ne zna da napise ni prostoprosirenu recenicu,a kamo li tolike knjige,koje su svojevremeno bile toliki hitovi,da se ovaj na njima obogatio.
Ja ne branim Vuka,samo ocu reci da nije lepo za bilo koga reci da je glup.
Kad bi se po tvom rezonu merila pamet(po izjavama-izvalama) prosek IQ nasih politicara bi bio na granici imbecilnosti.
Ja,kao i svi mi ovde imamo svoja politicka uverenja,razlicita koliko i ljudi sami.Ali nikako se za nekog ne moze reci da je glup,samo zato sto ima drugacije misljenje.Svi oni(politicari)ne bi ni bili ono sto jesu da su glupi...
Pa covek kad se seti Titovih bisera,da ne poveruje...
Ko je tu bio glup?Mi-Nasi roditelji ili On...Mislim da smo u tom i u svakom drugom slucaju Mi ti koji smo bili glupi,pa slepo sledili takve gluposti,a ne Tito ili bilo ko od slicnih likova...

Nazad na temu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Zanimljivo, kako svako tvrdi da je za njegovu sudbinu kriv tamo neko neobrazovan, zastupast ili nervno poremećen. Ni na jednom forumu nisam bio gde moji neistomišljenici nisu tvrdili za sebe da su akademici nauka i profesori, a da su svi koji misle suprotno šljam i gola g.

O, boze...
Niti za sebe tvrdim da sam akademik, niti da su svi neistomisljenici sljam...a narocito da je za moju sudbinu odgovoran neko treci.
Istina je da postoji ogorcenost zbog ogranicenosti velikog dela mog naroda, i to je nesto sa cime se tesko mirim. Zato kazem da jednostavno to treba progutati kao cinjenicu i terati dalje gledajuci svoje interese, jer je, u ovoj zemlji, borba za tudje interese ravna borbi protiv vetrenjaca.

Draskovic, da nije tako glup, kao sto kazes, je trebalo odavno da se posveti sebi i svojoj porodici, a ne da krece u bitku protiv vetrenjaca na krilima svoje sujete, koju su mu stvorili oni koji su na istim tim krilima dosli do onoga sto trenutno imaju. Pritom mislim najvise na bivse clanove SPO-a, koji su mu podilazili kada je trebalo, a odilazili kada nije.

Vuku zameram sto previse veruje u ljudsku dobrotu, ne videvsi koliko su u ovoj zemlji kriterijumi vrednosti poremeceni.

Citat
Navedi mi, šta je Drašković pametno uradio? Ali, nbemoj te "On je dobar, ljubi ga majka" priče, već konkretno.
Pametno je uradio to sto je ironicno poljubio ruku Madlen Olbrajt
sto je dostojno predstavljao svoju zemlju kao ministar odbrane, uvazen i postovan od svih u svetu
sto je preko dvadeset godina u braku sa zenom koja je luda i koju voli. (a cija zena nije luda  Smile )
sto je posle toliko podmetacina, lazi o njemu, i pokusaja ubistava, i dalje ziv i borben.

Cak i da nije nista pametno uradio, uradio je mnogo vise od bilo kog politicara u ovoj zemlji. Ima dosta stvari na kojima mu zameram, ali ljudi grese....Meni je bitno sto ga smatram postenim, hrabrim i dobrim covekom,covekom sa drzavnickom vizijom, koji je u stanju da vidi dalje od svog nosa za razliku od velike vecine nasih politicara...a to je vise puta dokazao i argumentovao svojim knjigama prevashodno.

Opet kazem, istorija ce najbolje pokazati ko je i sta pametno uradio. Do tada se sve svodi na hipotezu, lupetanje, tracarenje i nagadjanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vuk je politicki glup ! Jer kao obrazložiti njegov pad osim povlacenjem glupih poteza i pricom koja se svaki pta razlikuje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ponovo je ovaj umobolnik poceo da propagira u korist Amerike i ponova pokusava da proturi novu zelju i ideju Amerike. Neverujem da su svi zaboravili da je ovaj bolesnik (citaj ludak i buzdovan-Vuk Draskovic) potpisao ugovor sa Amerikancima da mogu da prolaze kroz Srbiju i da ako sta naprave - ubiju koga da nemoze niko da im sudi i da nemoze niko da ih hapsi. Ako je i od Vuka manitoga - previse je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 3720c

Pametno je uradio to sto je ironicno poljubio ruku Madlen Olbrajt
sto je dostojno predstavljao svoju zemlju kao ministar odbrane, uvazen i postovan od svih u svetu
sto je preko dvadeset godina u braku sa zenom koja je luda i koju voli. (a cija zena nije luda  Smile )
sto je posle toliko podmetacina, lazi o njemu, i pokusaja ubistava, i dalje ziv i borben.

Cak i da nije nista pametno uradio, uradio je mnogo vise od bilo kog politicara u ovoj zemlji. Ima dosta stvari na kojima mu zameram, ali ljudi grese....Meni je bitno sto ga smatram postenim, hrabrim i dobrim covekom,covekom sa drzavnickom vizijom, koji je u stanju da vidi dalje od svog nosa za razliku od velike vecine nasih politicara...a to je vise puta dokazao i argumentovao svojim knjigama prevashodno.

Opet kazem, istorija ce najbolje pokazati ko je i sta pametno uradio. Do tada se sve svodi na hipotezu, lupetanje, tracarenje i nagadjanje.

Meni se čini, tačnije znam, da su njegovi govorili da je ljubljenje ruku u stvari džentlmenski potez, jer je time želeo da pokaže kako su Srbi džentlmeni???!!! Alo bre, pa nije ona njemu opsovala mater, pa da se on ljubazno nasmeši! Ona je pobila toliko nevinih i smešila sa i govorila "Još!". Nemoj te priče o ironiji, molim te. Potez se samo može okarakterisati kao dupeuvlačenje najgorih razmera, ne bi li mu Ameri pomogli da konačno skine Slobu. A, budući da je bio u tom i takvom trenutku, neposredno posle takvih zločina, po meni, to je i čin veleizdaje.
Kako je predstavljao zemlju, tako nam je i bilo. Najjača mi je ona slika kada u zvaničnoj poseti negde, stoji ispred računara, drži miš u ruci i uperio ga je kao daljinski. Ako neko ima to, molim da je postavi.
U vezi Dane, ja mu se ne divim, žalim ga. Ipak, njena braća su ga dobro stezala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Vuk je politicki glup ! Jer kao obrazložiti njegov pad osim povlacenjem glupih poteza i pricom koja se svaki pta razlikuje !
Bez obzira na pad rejtinga, SPO je jedna od najzasluznijih stranaka sto su ovoj zemlji vracena njena obelezja poput himne i grba, sto spada pod osnovne stvari za koje se ista zalagala.
Pola vas, buzdovana (figurativno), nije ni znalo za himnu "Boze pravde" pre nego sto ju je Vuk, uz nekoliko istoricara i intelektualaca, izdigao iz pepela. A sada, ne samo sto sa ponosom pevate tu himnu, nego uz nju drzite i tri prsta... Vukova tri prsta, za koja, kladim se, i ne znate sta predstavljaju.
Pored toga, sa vlasti je svrgnut komunizam...a to je takodje bila osnovna ideja postojanja SPO-a. Doduse, i ova "demokratija" ne mirise bas najsjajnije, ali barem za hleb i mleko ne cekamo vise u redovima i ne ratujemo protiv celog sveta.
Ispravljena je slika o cetnicima, koji su cak i penzionisani...
Jedino sto nije sproveo u delo, od programa stranke, je monarhizam. Doduse,i taj deo programa je zapocet...

I sad ce se naci pametni Rinaka da nekoga naziva glupim...Smiley

Sto se Gibanicara, Karica i ostalih politickih strucnjaka tice, stvarno mi je veliki problem da polemisem na demagoskom nivou, i na nivou "rekla mi je zena, kojoj je rekla zena, kojoj je rekla zena..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 22:08:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.