Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:06:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 61833 puta)
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sada hocete da nam proturite pricu, kao Vuk je bio upravu ali nema veze jer je bio dosadan. Sta je imao stalno da nam govori kako je Legija ubica, kako su nalogodavci Sloba i Mira,... Prvo su ga pljuvali sto to govori, a kad se pokazalo da je to istina onda ga pljuju sto je to tako cesto govorio. Kao svi su znali ali nisu hteli da budu dosadni kao on. Ponavljam da bi trebalo da uzdrzite od vredjanja Vuka, ne morate da ga volite ali bi trebalo da ga postujete. Da nije bilo njega, danas bi jos ziveli pod sankcijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Sankcije su prestale za vreme milosevica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa bile su i uvedene u to vreme. i ne znaci da nam ne bi bile uvede opet. A mi smo samo trebali da cekamo da se to desi.
Ali ti si sad promasio poentu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Nisam promasio poentu. Hteo sam da kazem da se posle cuvenog "5. oktobra", nije nista promenilo, vec je cak gore nego sto je bilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ma kako moze biti gore? Ja razumem da ljudi brzo zaboravljaju. I ne kazem da je sada dobro. Ali devedesetih smo imali egzistencijalne strahove. Prvo da li cemo preziveti. Da li cemo imati sta da jedemo, da li cemo dobiti batine na ulici od policije samo zato sto nosimo martine, ili zato sto smo u prolazu pogledali letak otpora...Sem toga danas mozes da se stisnes, malo pristedis i kupis novu ves masinu. To devedesetih nisi mogao ni u ludilu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2994
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S22 ultra
Citat
Sada hocete da nam proturite pricu, kao Vuk je bio upravu ali nema veze jer je bio dosadan. Sta je imao stalno da nam govori kako je Legija ubica, kako su nalogodavci Sloba i Mira,... Prvo su ga pljuvali sto to govori, a kad se pokazalo da je to istina onda ga pljuju sto je to tako cesto govorio. Kao svi su znali ali nisu hteli da budu dosadni kao on. Ponavljam da bi trebalo da uzdrzite od vredjanja Vuka, ne morate da ga volite ali bi trebalo da ga postujete. Da nije bilo njega, danas bi jos ziveli pod sankcijama.

Kako ti lupetas.  Smile Smile Sta ima ovde neko da proturi pricu  Smile Smile Prvo treba da napadas Zorana Djindjica i njegovu vladu koja je Legiju zvala kao svedoka a ne kao optuzenog.Sto malo o tome ne pricas?Ko je doveo j... DOS na vlast.Vuk vucko i ti pevate pesmu o eskadronima smrti a DOS je dosao 2000.  Smile Smile Peva bre o je... Zlobi kao papagaj a on nije na vlasti 7 god.Znaci skinuli smo kretena aj sad da cistimo njegova sr... Ali nekome to ne odgovara.Bez obzira sto nisam podrzavalac Zoranove politike on je bar imao muda za razliku od Vuka koji nije nista uradio.....  Smile Usao je bre sa tim istim Zlobom u vladu Srbije.  Smile Smile  Pojeo je g... za ministarsku fotelju.  Smile Kao to je odlucilo glavni odbor SPO a ne on.Kao bio je protiv. Smile Smile Ma tu pricu nek ide i prosipa deci iz vrtica.Usao je sa Slobom 99 godine.Kao da spreci bombardovanje.  Smile Smile Jos jedna njegova laz.Sto se mene tice treba da ima 1% glasaca jer je on jedno prevrtljivo g... i prevarant prve klase.Prvo muslimanima sece ruke a onda im daje hleb.  Smile Verovatno u te ruke koje im je prethodno odsekao  Smile Smile Smile Ja sam procitao njegove izjave i to je neverovatna transformacija.Od ludog nacionaliste i kuma Seselja do mirotvorca i protivnika rata.  Smile Smile Ona budala Seselj bar ima muda da i sada kaze da je za svoje ideje a Vuk crveni u licu kad mu neko pomene njegove izjave.  Smile On jeste dobio po nosu od Legije i bande ali to ne znaci da je posten i da nije prevarant  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
prijatelju,kako se ti povrsno bavis stvarima i kao da imas kratko pamcenje.hiljadu puta je dokazano da je izjava o muslimanima montirana i izvucena iz konteksta.da li znas ko je pre spo-a usao u vladu sa komunjarama?da te podsetim?da li ti znace nesto slobodan radulovic i pokojni miodrag perisic.
seti se malo toga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Citat
Da nije bilo njega (Вука), danas bi jos ziveli pod sankcijama.

Да није било Вука, пореметиле би се и плима и осека?  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 13:17:12 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Земљотреси би били много чешћи и разорнији! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Ni sunce nebi grejalo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:06:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.