Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:22:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52571 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Šlajfaš moj,nemoj da se provaljuješ,ajde malo promeni nik!
Citat
spo je 2000 imao oko 145 000,a 2007 je dobio 125 000.
E vidiš tada je bio a sada nije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa nisam bas siguran da se smanjuje.ako pogledas rezultate izbora ne bi tako napamet pricao.
s tim sto su verko i dedino unuce izasli iz spo-a pre izbora.
bavim se novinarstvom,pa sticajem okolnosti znam.
mozes i sam da proveris rezultate.
Препусти Чистачици место за компом! Smile

to su samo cinjenice,koje se nekome svidjaju,a nekome ne..........
Занимљивији си када ти је ник Чистачица!  Smile

ok,ako tako mislis.to je tvoj problem,moj nikako. Smile
zivi sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Ma SPO je nekada i bio prava opozicija protiv Zlobe
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
pa nisam bas siguran da se smanjuje.ako pogledas rezultate izbora ne bi tako napamet pricao.

Cinjenica je ta da je Vuk usao u parlament zbog Velje selje prosli put  Smile To predpostavljam da se slazemo.Ako uzmemo da je Vuk 90 tih godina bio sila koja je lako mogla srusiti Zlobu dolazimo obojica do zakljucka da je Vuk propao.Jadikali su ojacali i uzeli glasacko telo SPS,DS je takodje ojacao,DSS oscilira dok je Cedica takodje uspeo da se provuce ko ker ispod kapije  Smile Smile Druga stvar je da si uzeo podatak iz 2000 godine kada je Vuk zbog svoje alavosti propustio sansu da u DOS uzme dosta poslanika i da sebi prigrabi odlicno mesto u vladi.Cinjenica je ta da Vuk vise nema sanse da udje sam u parlament a pitanje je veliko dal ce uspeti da udje i ako se nekome prilepi jer je previse iskompomitovan.OK je da on prica o zlocinu na Ibarskoj magistrali ali ta prica je vec bajata.Narod ne zanima vise sta je bilo ranije nego sta cemo dalje.Po meni Vuk je dobar govornik i pisac a ocajan politicar.Za njega vise nema povratka mada ovo je Srbija i cuda su uvek moguca  Smile

@Nksamsj

Mozes se smejati ali 9 marta je Vuk bio blizu da srusi Zlobu.  Smile Na to sam mislio kad sam rekao da je bio jaka opozicija Zlobi  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat

Cinjenica je ta da je Vuk usao u parlament zbog Velje selje prosli put  Smile To predpostavljam da se slazemo.Ako uzmemo da je Vuk 90 tih godina bio sila koja je lako mogla srusiti Zlobu dolazimo obojica do zakljucka da je Vuk propao.Jadikali su ojacali i uzeli glasacko telo SPS,DS je takodje ojacao,DSS oscilira dok je Cedica takodje uspeo da se provuce ko ker ispod kapije  Smile Smile Druga stvar je da si uzeo podatak iz 2000 godine kada je Vuk zbog svoje alavosti propustio sansu da u DOS uzme dosta poslanika i da sebi prigrabi odlicno mesto u vladi.Cinjenica je ta da Vuk vise nema sanse da udje sam u parlament a pitanje je veliko dal ce uspeti da udje i ako se nekome prilepi jer je previse iskompomitovan.OK je da on prica o zlocinu na Ibarskoj magistrali ali ta prica je vec bajata.Narod ne zanima vise sta je bilo ranije nego sta cemo dalje.Po meni Vuk je dobar govornik i pisac a ocajan politicar.Za njega vise nema povratka mada ovo je Srbija i cuda su uvek moguca  Smile

@Nksamsj

Mozes se smejati ali 9 marta je Vuk bio blizu da srusi Zlobu
Smile Na to sam mislio kad sam rekao da je bio jaka opozicija Zlobi  Smile
   A meni kazu da sam lud...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat

@Nksamsj

Mozes se smejati ali 9 marta je Vuk bio blizu da srusi Zlobu.  Smile Na to sam mislio kad sam rekao da je bio jaka opozicija Zlobi  Smile

pazi ovo,dok je on pricao o ibarskoj magistrali,svi su se smejali.kada je prvi spominjao drzavne eskadrone smrti,svi su cutali.kada je spominjao legiju svi su cutali.samo da je bilo malo politicke dobre volje,legija i comp. bi bili uhapseni jos 2001.godine.mislim da se slazes?
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 01:33:31 od neshajovan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
ajde ozbiljno vracaj akaunt broj 3, taj mi se nesto ne svidja  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
pazi ovo,dok je on pricao o ibarskoj magistrali,svi su se smejali.kada je prvi spominjao drzavne eskadrone smrti,svi su cutali.kada je spominjao legiju svi su cutali.samo da je bilo malo politicke dobre volje,legija i comp. bi bili uhapseni jos 2001.godine.mislim da se slazes?

Pazi nemam ja nista protiv toga da on pljuje Legiju i da prica da je zlocinac.Legija je pobio mnogo ljudi i trebalo je odavno da ide na vesala ali glavonjama iz DOS je odgovarala jedinica za specijalne zlocine.Naravno kad im vise nije odgovarao oni su odlucili da se rese kukolja i uzviknu:"Eureka Legija je zlocinac"Drzali su oni njega odavno za muda ali niko nije hteo da ga uhapsi.Zbog par kretena sve je otislo u k... jer je nekome to odgovaralo.To nije ni Seselj ni Kostunjavi nego mnogo vece glavonje od tih piona.Ja sam ti rekao da ne vredi da okrece stalno istu pricu jer je postalo vec bajato.....  Smile Pa jedino kreteni misle da je Legija junak  Smile A ima i on dosta putera na glavi i zbog njegovi sr... Zloba nije pao dosta ranije  Smile

Citat
A meni kazu da sam lud...

Kad vec nemas nista pametnije da kazes onda bolje  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Alcatel OT 800 Tribe
O.K. Doktore...
Ako treba da budem '45. god. i da imam titule dr.mr. itd. da bih sa tobom diskutovao o Vuku budali onda dobro...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
O.K. Doktore...
Ako treba da budem '45. god. i da imam titule dr.mr. itd. da bih sa tobom diskutovao o Vuku budali onda dobro...

Ne daj se ućutkivati, misli svojom glavom, razgovaraj sa pametnima, nešto i nauči, ali ne odustaj id diskusije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:22:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.