Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 08:49:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52206 puta)
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Cini mi se da je sad bas ok na ovoj temi.

mrgec,
Apsolutno niko ne daje Vuku titulu sveca. Ne znam da li je velikomucenik ali mucenik sigurno jeste. To ces verovatno osporiti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
naravno da nije mucenik,cistacice...kako moze covek koga svi rezimi mrze,i pokusavaju da ga ubiju,prebiju i uniste,moze da bude mucenik?pobogu...on je u stvari izmislio pokusaj atentata u Budvi i na ibarskoj magistrali,izmislio je represiju Slobinog rezima i sve sto je uradio je uradio za sebe a ne za Srbiju i narod...uff ne,izvinjavam se,pomesao sam ga sa 99,9% domacih politicara...
a sto se tice
Cini mi se da je sad bas ok na ovoj temi.
potpuno si u pravu,ali naici ce opet neko jako pametan da pljuje po nama i po Vuku...sa sve izvlacenjem nekih gluposti iz konteksta...ali navikne se covek...kao sto je nekad bilo sramota da si radikal(mada je i danas,samo je to sad popularno)tako je sad sramota sto si uz SPO,Vuka i za Kralja i otadzbinu...
ali,dace Bog,doci ce stvari na svoje...nece nas doveka voditi slepci,primitivci i lopuze...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
2FaJ!,

Uvek se nadje neko. Mogu da prihvatim konstruktivnu raspravu. I ne mislim da je Vuk bezgresan. Samo znam da kada neko pljuje po tome sto se neko bori za istinu osetim to i kao licnu uvredu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ne moze se voditi konstruktivna rasprava,ako nisu svi otvoreni za nju...90% pljuvaca po SPO-u,koji su,hvala Bogu,iskulirali dolazenje na temu,ne mogu da shvate neke stvari.cist primer za to je da velicaju imena tipa selje ilica,voje metiljavog i sta ti ja znam koga...cist dokaz da smo mi Srbi ovce...povedes nas na jadnu livadicu sa pogledom na pasnjak,da pomislimo kako ce nas jednog dana i odvesti tamo,a za to vreme nas lepo sve ostruzes,i onda odes kuci...tako i mi funkcionisemo...i tako cemo funkcionisati dok god nam na se ne promeni kompletna politicka garnitura,i,mogu slobodno da kazem,ustrojstvo drzave...
a po obicaju,crne ovce u tom stadu su uvek odbacene...jer,ko ce da se bakce sa ljudima koji se razlikuju,sigurno nisu normalni...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Да допринесем и ја мало конструктивној расправи. Smile Вук има своје заслуге,али и грешке,као и сви други људи.Требао је да схвати да је време да се повуче и пусти неког млађег на чело странке,баш због тога што га људи не разумеју,или не желе да га разумеју!
Тема је СПО,а не Вук Драшковић,па бих вас замолио да мало више причамо о самој странци,а не о председнику! Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
SPO je zavrsio tamo gde jeste,
zahvaljujuci ljudima koji su ga vodili,
zahvaljujuci nacinu na koji su ga vodili....
SPO is dead ! Rip in History
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raskoljnikov,

Spremna sam za razgovor o stranci. Jedino nisam mogla da dozvolim da pljuju Vuk bez argumenata. I to ga jos pljuju neki koji nikad nisu glasali za njega. Pa sta njima smeta? Ne zelim da ga preskacem zato sto on jeste utemeljivac ideje SPO-a. Mogli bi ti i ja sad da pricamo o njegovim eventualnim greskama ali to je nesto sto se ne tice onih koji ne glasaju za SPO. Moja vizija je da ce SPO biti stranka sa najmladjim rukovodstvom na politickoj sceni Srbije. Za to svakako postoji potencijal. Takodje bi bilo idealno da funkcionise ne kao liderska stranka vec kao stranka jednog tima mladih i energicnih ljudi koji je vode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Jedino nisam mogla da dozvolim da pljuju Vuk bez argumenata. I to ga jos pljuju neki koji nikad nisu glasali za njega. Pa sta njima smeta?
Hoces hrpu argumenata ?.....sta onda ?
Moja vizija je da ce SPO biti stranka sa najmladjim rukovodstvom na politickoj sceni Srbije. Za to svakako postoji potencijal.

Takodje bi bilo idealno da funkcionise ne kao liderska stranka vec kao stranka jednog tima mladih i energicnih ljudi koji je vode.
...i kome ce Danica biti i mama i tata.

SPO Rip in History
(o mrtvima sve najlepse)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Следећи локални избори су нам кључни за опстанак странке.Ако ту прођемо,а ја мислим да хоћемо,имамо шансе у будућности.Наравно,подмлађивање је већ почело,али највећи проблем у овој земљи је култ вође.Све странке су лидерске,а то није добро за Србију.Много рада је потребно да бисмо СПО вратили на старе стазе,а ту пре свега мислим на враћање у десно,где смо увек и били,до пре пар година,кад је Вук кренуо више према центру.Њему се треба захвалити и прогласити га почасним председником странке,иначе ћемо тешко нешто урадити.То је моје мишљење,не значи и да је исправно! Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raskoljnikov,

Zamisli da je podmladjivanje stranke pocelo npr. pre godinu dana. Ko bi sada bio predsednik stranke? Zna se. V.S. Mozda bi sada svi kolektivno bili uclanjeni u sifrovane. Mozda je ovako i bolje. Mada je neophodno da se nesto promeni. Slazem se da je stranka desnicarska po opredeljenju clanova i samog programa i to podrzavam ali mislim da je to manje bitno od toga da je stranka koja uvek govori istinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 08:49:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.