Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:17:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52675 puta)
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Miskovic nije finansirao stampanje Vukove knjige. Kakvu mastu imas! Mislis da bi Vuk i SPO smeli da prozivaju Miskovica da ih on finansira???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Добро него је Мишковић направио онда још један добар половни потез!Браво Мишковићу  Smile
400 000 х цена књиге=толико
Е,сад од толико одузмемо трошкове штампе,рекламу на ТВ(да не буде Пинк,нек буде Авала) и Вуков караван по Србским Домовима Културе и колико на крају добијемо, ко је ту у плусу,а ко у минусу!На крају увек Вук ипадне најпаметни! Честитамо!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Celu teoriju si razvio na pogresnoj pretpostavci da je Miskovic vlasnik Novosti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
НК,шта ти дође Илија Чворовић? Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Мишковић је власник:Новости,Преса и Стандарда............
Не,није,мада ми ништа не би сметало и да јесте........... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rinaka
Što ti nebi išao na neki forum o bosanskim strankama? Tamo bi dao više doprinosa svojoj otadzbini,a nas pustio na miru da diskutujemo o našim problemima u Srbiji. Tebi je Drašković noćna mora, zato idi malo kod doktora da pokuša da te izleči, možda će i uspeti.
Ti se to malo raspucao , meni je draškovic komedija a ne mora , što se tice Bih foruma ti tamo idi , pošto si ocigledno balijac ili stašenka a ja sam Srbin brale i ponosim se time  !
E vidiš ja sam zbog takvih kao što si ti i tebi slicnih  da ih ne imenujem na ovom forumu , jer vas šaka zulua ste sramota za Srpski rod (važi samo za Srbe) jer vi nanosite više štete Srbima i Srbiji od bilo kojeg neprijatelja !
Naravno to se na tebe ne odnosi pošto nisi Srbin !

Evo još malo blistavih izjava Vuka Praškovica ! Ko ga nebi volio ovako pametna !  Smile Smile Smile

Kratke izjave

"Za sebe licno mogu da vam kažem da ne vidim da bi moj život imao smisla kada bi Srbija izgubila Kosovo."
Vuk Draškovic , Blic, 31. decembar 1998.

" Ako Tadic misli da pobedi, onda treba zaboraviti na rec DS."
Vuk Draškovic, politicar, pisac i ministar, 22. juna 2004. 

“Voleo bih da me na filmu igraju Dragan Nikolic ili Robert Redford, ako je rec o fizickoj slicnosti.”
Vuk Draškovic, ministar spoljnih poslova SCG “NIN”

"Taman sam bio rešio da idem peške u London, ali sam shvatio da moram da predem Lamanš i da ne mogu peške preko vode." Vuk Draškovic, ministar spoljnih poslova SCG

"Radikali su dokazali da su za saradnju s Tribunalom, jer su šefa stranke, ispratili u Hag sa trubacima."
Vuk Draškovic, predsednik SPO-a ("Blic")

"Može se reci da sam politicar iz nužde."
Vuk Draškovic, ministar inostranih poslova, govoreci za bugarski "Novinar" o sebi kao novnaru, piscu, politicaru i državniku ("Danas")

"Ovo još nije ono, ali ovo pokazuje velike ambicije da postane ono! Mi nismo ni ovo ni ono!"
Vuk Draškovic, obracajuci se pristalicama SPO-a na Ravnoj gori i objašnjavajuci pravac razvoja svoje stranke u buducnosti ("Glas javnosti")

“Bilo da slonovi vode ljubav ili se tuku, travi je svejedno – ona biva povaljana. Mi želimo da izbegnemo poziciju da se išta lomi preko nas, bilo da se grli ili da se tuce.”
Vuk Draškovic, na skupu povodom 60 godina Ujedinjenih nacija

Šef diplomatije Srbije i Crne Gore Vuk Drašković ocenio je da je u Beogradu na ispraćaju Slobodana Miloševića održan miting za sahranu naroda. "Nije to, kako rekoše, bila narodna sahrana, nego miting za sahranu naroda. Svi beogradski platoi i trgovi bili bi pretesni da prime žrtve Miloševića i njegove vladavine ubijene, obogaljene, raskućene, po svetu rasejane", rekao je Drašković.

* * *

« Poslednja izmena: 23. Nov 2007, 18:32:23 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
НК,шта ти дође Илија Чворовић? Smile
Kako sta mu dodje....'Ajde Djuro, priznaj da si to ti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nije što mi je brat al svaka mu cast !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Eto, razgonetnuli smo i tu misteriju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Staljin vas je ubijao ali nije dovoljno !  Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 23. Nov 2007, 18:56:08 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:17:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.408 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.