Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:43:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 51745 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Могу да се кладим да Вук и СПО улазе улазе у ЛДП. Живи били па видели. Само ме занима како ће на Равној Гори објаснити тај чин?!  Smile

ЛДП ће тек тада бити комплетан.
То јест, комплетно сметлиште.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ја сам члан СПО-а који не воли ЛДП,а очима не може да види Чеду Јовановића! Smile СПО ће после следећих избора опстати на политичкој сцени или га неће бити! Опција уласка у неку другу странку је у најмању руку нереална,да не кажем смешна!Већина чланова иде емотивно у целу причу и то је највећи проблем странке.Народ јесте блесав и искварен,али то није оправдање за некога ко се бави политиком,већ мотив више да истину и правду том народу пласира на неки други начин.Вук то очигледно није успео...
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Врцом,Нађа,Чистачица и Гордан су иста особа.
tesko, osim ako ista osoba moze da bude na vise mesta odjednom....ne znam da li postoji nacin da proverite, ali ja sam u italiji, a ostali mislim da kucaju iz srbije...razmisljala sam sta jos da vam napisem pametno, ali sam se onda setila onoga sto je kostres rekao velji.....tako da....  Smile za iskustvo  Wink
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Врцом,Нађа,Чистачица и Гордан су иста особа.
Nema govora , Vrcom je za dvije klase pametniji od cistacice a grdni je van konkurencije !  Smile Smile Smile

Citat
Могу да се кладим да Вук и СПО улазе улазе у ЛДП. Живи били па видели. Само ме занима како ће на Равној Гори објаснити тај чин?! 
Zamislite Cedu sa kokardom , znaci iduce godine i Ceda ide na Ravnu Goru... Smile Smile Smile

Reporteri "Glasa" na Ravnoj gori, svetilištu koje sve više podseća na vašarište
Braćo Srbi i braćo Srpkinje
Neki su došli zbog trgovine, drugi zbog tradicije srpske planine. Dečije lutke s kokardom vrhunac kičeraja
Pesma ide ovako:"Od Topole pa do Ravne gore, sve su straže, sve su straže đenerala Draže, i dva puka i dva puka Draškovića Vuka, jedinice, jedinice Drašković Danice...".

Pevalo je u subotu posle podneva petnaestak hiljada duša na suvoborskom proplanku zvanom Ravna gora, gde se svake godine u maju obeležava početak "trećeg srpskog ustanka". Samo su godine drugačije, postava je, čini se, uvek ista. "Braća Srbi i braća Srpkinje", kako je okupljene oslovila "naša Amerikanka" Aleksandra Rebić, rasporedili se po proplancima i šatrama, raspojasali se, natežu pivo, krkaju se jagnjetina i prasetina, mož i po koja pljeskavica, upekla zvezda, niko ne mari, skinuće oni i tu zvezdu, ako treba.

"Braća" natukla šubare i šajkače s obaveznom kokardom, vrlo prijatno na trideset stepeni, neko kampuje, neko doterao kola, raspalio roštilj. Aco Jelić iz Ivanjice, sekretar Ravnogorskog pokreta, bio na Ravnoj gori od 90. godine, od zabranjenog mitinga svaki put, a to je, kad on izračuna, jedno 15 do 16 puta najmanje.

- Devedesete bila izvorna Ravna gora, ne ko sad da pevačice pevaju, i da dolazi tu ko god oće. Nekad bila jedna šatra, gde je sedeo Vuk, sad ovo postalo biznis- veli Aca. Pobedila, priča, četnička ideja u Ivanjici, podigli spomenik Draži, "jedan od 10 najlepših spomenika u svetu", procenjuje kao da je istoričar umetnosti.

Prodaje i on novine "Ravna gora", "tries dinara" po komadu, ide ko alva, na naslovnoj strani parola "daj bože da se Srbi slože". Ali, bogami, teško to uraditi, kuka Aco, rascepio se Ravnogorski pokret u pet delova.
- Ima ovako, brate rođeni, Ravnogorski pokret slobode, Ravnogorski pokret "Đeneral Draža", ima pokret "Čiča Draža" što vodi Pero Jovanović, ima još dva. Jesmo mi svi za isto, al to ti je neka sujeta, ne znam ni ja šta mu to znači...- veli Ivanjičanin.

Jovan Vitorović iz SPO Požege iznervirao se što je u Ivanjici bilo "odavanje počasti premijeru", da izvine, Bog da mu dušu prosti, nije to bilo mesto, "što da mi žutima dajemo priznanje što je spomenik dignut u vreme njihove vlasti".

Gospodin Pajović Vaso, kako se sam predstavio, saobraćajni inžinjer, dolazio kad niko nije smeo, i njemu smeta komercijalizacija Ravne gore.
- Nismo ovde zbog trgovine, već zbog tradicije srpske planine- veli Vaso. Razočaran što DOS ne amnestira emigraciju, godinama mu traže da nosi teglu sa srpskom zemljom u Australiju, plaču ljudi ko kiša kad dodirnu rodnu grudu, jer u Srbiju ne mogu.

Na prilazima platou gde je spomenik đeneralu, špaliri trgovaca. Ima svega- Draža na upaljaču, Draža uramljen, Draža na slici, Draža u knjizi, Draža na olovci, Draža na zastavi, Draža na flaši rakije, Draža na privesku, Draža u boji, engleska fotografija iz četres treće, original... Kičeraja, ko na vašaru, uniformisane dečije lutke sa kokardom, šajkačom i automatom, za četnike u pelenama, pivo, piše, "izuzetno ladno i jeftino", što kažu Ravnogorci "ko babina sisa", za one koji su s pelena prešli na obližnje šumarke, jer klozeta ima samo na jednom mestu.

To se peva "Na planini, na Jelici", to se kama stavlja u zube i zabija u sto, to sve poludelo... Svi se kunu da ne bi oni bili ovde zbog sebe, već zbog dede. Ispada da polovini deda bila najbliži saradnik đeneralov, kunu se, imaju slike kod kuće, to je tradicija, porodična.

Prodavac kaseta Miloš Petrović, priča da je skočilo interesovanje za hitove Baje Malog Knindže, ide bolje nego ikad, ide i kaseta "Srpski talibani" posvećena Karadžiću, Mladiću i Miloševiću, koja se sluša, piše na omotu "dok vas ne uhvate".

Dve četnikuše, sa šubarama, utegle su, pevaju, jedna u vrućim pantalonicama, to ko da niko ne primećuje, kad se pojavio Vuk Drašković, "čovek koji uživa ugled u svetu gde god su hrišćani", kako ga je predstavio jedan od govornika. Malo pucnjave, jedan plotun iz topa sakrivenog negde u planini, Vuk rekao šta je imao.
Ostalo sveta na Ravnoj gori i da prenoći, a kako je bilo, posvedočiće, valjda, oni malobrojni svesni očevici.

« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 22:08:31 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rinaka

zivota ti, ko je tebe odredio da presudjujes o stepenu inteligencije? ako neko i jeste, rekla bih da je bio pod nekim zastokim narkoticima kad je to uradio....ili da prebacim celu recenicu u mnozinu? uglavnom se osobama tvojim godina obracam sa vi, ali mi u tvom slucaju nesto ne polazi za rukom, koliko god se trudila...
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ipak je nadja88 cistacica !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ринака, брзо, укључи телевизију FOX!!!  Smile Smile Smile
Наш љубимац Вук!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo moga ...  Smile Smile Smile Pa zar nije "komendija " kakve Rode kakvi bakraci !
Štetocina postao kao mecka na vašeru , samo mu treba alka !   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 22:16:13 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Могу да се кладим да Вук и СПО улазе улазе у ЛДП. Живи били па видели. Само ме занима како ће на Равној Гори објаснити тај чин?!  Smile
Mogu da se kladim da ne mozes da mi odgovoris na pitanja koja sam ti postavio ovde, u cilju argumentovane rasprave. Ocigledno vam je draze i lakse da izigravate proroke i demagogisete.

ps. nemojte samo gledati tu emisiju. Probajte nesto i da cujete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
То је велики човек!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 22:18:26 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 08:43:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.