Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:54:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko su velika zenska muda ?  (Pročitano 26910 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
nisu pederske radnje, nego nasi ljudi obicno kupuju tri za sto ili na pijacama. ko jos obraca paznju na gace i dezodoranse.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
ja mislim da ako hoces dusevni mir, onda tu nema mesta za treci smrtni greh koji ti blago nazivas sex.
a i kakav duet? znaci dok sam ja u molitvenom transu, ona treba da mi prigovara "jesi bio u prodavnici, a na pijaci, jesi zamenio gumice na slavini, treba da mi kupis kaput za zimu, nemam nista da obucem,..."

cekaj bre gottago, pa u bibliji nigde ne pise da je sex smrtni greh , cak je i lepo objasnjeno da je dovoljno dva odnosa nedeljno . nesto drugo je seks
pre braka , ali tu smo svi vec zgresili , zar ne ? sve sto vise budes bezao od svoje prirode , ona ce te progoniti ..mozda ti nisi umeren u seksu , pa
zelis sebe  totalno da preokrenes u dr krajnost , neznam , ali mislim da to nije bas zdravo za psihu  Smile

Citat
znaci sta? da se zaljubim i da izgubim glavu?
pa mozes da se zaljubis , a da ne izgubis nista - samo da dobijes  Smile
naravno , sve to zavisi i od osobe u koju se zaljubis , a dok ne dodjes do nje , treba malo da gubis glavu, zivce ... Smile

Citat
mnoge su me htele, al se nisam dao.
sve ce ti se to  vratiti , za sva srca sto si slomio i za sve devojke sto si ucinio tuznim   Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2008, 13:42:07 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Izvin'te shto upadam bez kucanja, samo da odgovorim na temu ...

Mushkarci u Srbiji su mahom pichke i nije devojkama lako ... Smile ... mada, mnoge i ne zasluzhuju bolje jer ne gledaju dalje od svog nosa.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima jos poneki primerak muskarca u srbiji ... Samo ga u masi treba prepoznati ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 276
Zastava I.N. Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC x8
Čas izuzecima Smile
IP sačuvana
social share
Sampioni se ne prave u teretanama, sampioni se prave od necega sto je vec duboko u njima, od snova, zelja I ciljeva. Oni moraju razmisljat u sekundi, biti malo brzi, moraju imati volju I umjece. Ali volja mora biti jaca od umjeca

Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ima jos poneki primerak muskarca u srbiji ... Samo ga u masi treba prepoznati ...

http://www.youtube.com/watch?v=sOMdFrOAD6g  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E sad bas i nije tako ...
Ima ima i danas kvalitetnih muskaraca ...
Ja mislim da ce za koju godinu i od tebe biti muskarac vredan zenske paznje ... i uzdaha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
cekaj bre gottago, pa u bibliji nigde ne pise da je sex smrtni greh
da da, znam ja to.  Smile sa sexom se pocinje, pa se prelazi na razvrat. mislis da me tek tako navuces.  Smile
Citat
nesto drugo je seks pre braka , ali tu smo svi vec zgresili , zar ne ?
zasto mislis da sam ja kao ostali ?!
Citat
sve sto vise budes bezao od svoje prirode , ona ce te progoniti ..
jes vala, primetio sam to. mozda sam trebao da prihvatim onu ponudu za striptizera u francuskoj  Smile
Citat
.mozda ti nisi umeren u seksu , pa zelis sebe  totalno da preokrenes u dr krajnost , neznam , ali mislim da to nije bas zdravo za psihu  Smile
e to! bas to! u pravu si nije zdravo za psihu. ja konkretno spustam mozdane talase kako se ne bi odrazilo na psihu, ali uvek popusti tamo gde najmanje ocekujes. valjda sam zbog toga neurozan  Smile
Citat
sve ce ti se to  vratiti , za sva srca sto si slomio i za sve devojke sto si ucinio tuznim
toga se i plasim posto verujem u efekat bumeranga  Smile ali ja sam svakoj rekao sta moze da dobije od mene. nista vise, nista manje.
smatram da nijednu nisam prevario. e a sad sto su se one primile pa htele nesto vise... znaci one su mene izneverile. stvorile su mi kompleks krivice zbog cega sam pretrpeo dusevnu bol.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
sa sexom se pocinje, pa se prelazi na razvrat. mislis da me tek tako navuces.

nisam primetila da te uopste navlacim na nesto , al'ok, neka bude da je tako (jel raste ego , a?  Smile)
zasto mislis da se sa seksa nuzno prelazi  na razvrat ? pa ne mora da bude tako . a i sta je razvrat za tebe ? za nekoga je razvrat i oralni seks Smile

Citat
zasto mislis da sam ja kao ostali ?!
uopste ne mislim da si kao ostali , zanimljiv si upravo zbog toga sto si neobican  i jedinstven  Smile

Citat
mozda sam trebao da prihvatim onu ponudu za striptizera u francuskoj 
naravno da ne , pa to bi bio laksi put ,a ti volis tezim da ides , kao  sto rece  Smile

Citat
e to! bas to! u pravu si nije zdravo za psihu. ja konkretno spustam mozdane talase kako se ne bi odrazilo na psihu, ali uvek popusti tamo gde najmanje ocekujes. valjda sam zbog toga neurozan 
pa nemoj da ih toliko spustas onda , pokusaj da budes umeren , barem pokusaaj  Smile

Citat
toga se i plasim posto verujem u efekat bumeranga   ali ja sam svakoj rekao sta moze da dobije od mene. nista vise, nista manje.
smatram da nijednu nisam prevario. e a sad sto su se one primile pa htele nesto vise... znaci one su mene izneverile. stvorile su mi kompleks krivice zbog cega sam pretrpeo dusevnu bol.

sta si rekao svakoj ? da ne moze da dobije nista i svaka je pristala na to?
pa nisu one tebe izneverile sreco , one su same isle za tim sto zele ,a ti nisi , a mozda si hteo , a nisi smeo ?!
pa eto sada barem
 znas sta ti stvara dusevnu bol , znaci kompleks krivice koji stvoris sam sebi jer nisi hteo/smeo da izadjes u susret tudjim zeljama.sto znaci-
iduci put kad te neka spopadne - prepusti se i uzivaj ....kod tebe nema krivice i dusevne boli , a snajka zadovoljna blista jer je upecala
takvog maconju  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2008, 18:26:49 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
nisam primetila da te uopste navlacim na nesto , al'ok, neka bude da je tako (jel raste ego , a?  Smile )
hoces da me navuces da te navucem.  nemoj sad da vrdas. (dosta je porastao  Smile neznam kako da ga smanjim. mnoge se zale na bolove  Smile )
Citat
zasto mislis da se sa seksa nuzno prelazi  na razvrat ? pa ne mora da bude tako . a i sta je razvrat za tebe ? za nekoga je razvrat i oralni seks  Smile
tako to ide. klasika vremenom dosadi.
Citat
uopste ne mislim da si kao ostali , zanimljiv si upravo zbog toga sto si neobican  i jedinstven
sad jos nesto nije u redu samnom. jel?!
Citat
naravno da ne , pa to bi bio laksi put ,a ti volis tezim da ides , kao  sto rece
ali gde je tu ljubav  Smile tu su samo pare i odradjivanje matore gazdarice  Smile
Citat
pa nemoj da ih toliko spustas onda , pokusaj da budes umeren , barem pokusaaj
ti bi to mene na robiju?
Citat
sta si rekao svakoj ? da ne moze da dobije nista i svaka je pristala na to?
pa nisu one tebe izneverile sreco , one su same isle za tim sto zele ,a ti nisi
"ne zelim vezivanje, samo slobodna veza ili ono za po nekad" to sam rekao. sve pristanu, pa ono gde si bio, s kim si bio, sta si radio,...  Smile
Citat
a mozda si hteo , a nisi smeo ?!
ja sam teo al nije mi se šćelo.
Citat
znas sta ti stvara dusevnu bol , znaci kompleks krivice koji stvoris sam sebi jer nisi hteo/smeo da izadjes u susret tudjim zeljama
ma daaaj... sve zelje sam im ispunio ma kako odvratne bile. vise puta sam povracao posle toga  Smiley 1

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 19:54:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.