Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 22:10:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko ste mracni?  (Pročitano 38574 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
"bradavaja"

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung s3
Blago tebi Smile
Ja sam stvoreni pesimista ili realista kako ja to zovem.
Mracne misli su u stvari dobre stvari za mene. Jer ako na nesto gledam crno a ono ispadne sivo onda sam uspeo. Jer dok optimista gleda navise i ne dostigne visinu i padne nize, ja koji gledam nize mogu samo da  ispadnem vise.
Ako ciljam na -10 i dodjem do -4 nije to tako lose.
Brate mislim da se gadno varas. Pesimiste ne volim ni u okolini! Kad se neko pomirio sa mrcnom stranom zivota, koji ku*ac onda zivi?
Slazem se da oni koji imaju lazni optimizam, kasnije pucaju i da su sami slucaj za sebe, ali cemu zivot bez nade? Ae se poubijamo onda, sto ziveti???
Koliko sam teskih trenutaka imao u zivotu, realno mislim da je retko ko ovde nije imao! Imao sam probleme sve do prosle god, kad sam resio neke stvari. Svako ima svoje teske trenutke, i sta sad? ajde se bacimo u tamu i to je to. I mislim da pesimista uopste nije realista!
I ja uvek ciljam, ne na +10, nego na +20, i kad postignem +2, ponosim se svojim radom i uspehom. Nikad nisam razumeo tako mracne ljude, sto se vidi iz tvog stava na ranijim postovima, avataru i potpisu. Ali tu smo da bolje upoznajemo druge ljude i da razmenjujemo misljenja.
Samo me interesuje koliko ti je godina pa si tako mracan? i sta te je to razocaralo u zivotu?

P.s
izvinjam se u gramatickim greskama i izostavljenim slovima, prazna mi baterija na tastaturi pa se max trudim da pisem ispravno

Pitanje je sta me nije razocaralo u zivotu. Lako je ljudima da osudjuju kada nemaju pojma. Neka tako i ostane.
eeeeeeeee decko, decko. Nista ti neznas,  Smile     TAkvima je uvek "osudjivanje" i "napadanje" izlaz iz gluposti

Ma mozhemo mi da pishemo shta hocemo, nece se dechko promeniti dok mu se neke kockice ne poklope ...
Ovo sve objasnjava. Ne provaljuje kolko su ovde ljudi svetli.  Sad ga biju neki tripovi, a tre ba ga videti u 40-toj o cemu ce pricati. Verovatno jos zivi od roditelja, a sta li  ce pricati kad bude zuljao guzicu da zaradi 200 evra za hranu ??? Tada ce biti najmracniji, dok ce polako shvatati da nije sve u "muzici" i takvom stavu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
А имам и позамашан его.
А исто тако знам да са 21. годину нисам попила сву памет света.
Да, а деси ми се по који пут да ми повреде тај исти его, па само локнем тему. Сујета ће ме уништити... Smile
Bar si u tome iskrena.
Sigurna si da nisi? Meni se cini da smo svi popili sa tog izvora.  Smile
Ako ti se lokuje a ti lokuj slobodno. Moc iskvaruje ljude, i to je bas istina. Cim te neko uvredi odmah masti kolac i ostri mac. E pravde po obicaju nema, jer samo jaki preostaju.

Sad nesto kad gledam nasu crnu pticu, imam dojam da sam ja u svojim mracnim periodima mracnija od njegovog fejka. Smile

Upravo.

Lijepo je vidim u toj Americi, sve se moze Smile
Citat
Mog fejka?  Smile Jos jedno strucno lice da iskaze svoje strucno misljenje. Ti mene ni ne poznajes a mozes da zakljucujes. Interesantno  Smile
Ti bi bila savrsena za Ameriku, tako i oni rade. Puni pameti, koji ne znaju da USA ima 50 drzava u njenom sklopu mogu da kazu i da poznaju situaciju u Srbiji. Izgleda da se i u Srbiji sve moze. Svaka cast  Smile Naravno vecito prebacivanje na racun nas u USA. Lepo, kako je lepo biti tako jednostavan i prost da je to cudo jedno.  Smile Smile Smile
@Munkaze
Ja nemam neku veliku sliku o sebi, to je tvoja greska u "nepogresivom" tumacenju mene, tumacenje i dijagnoza koja nije bila zahtevana jer ti niti mene poznajes, niti si ti moj doktor, prijatelj, poznanik, rodjak ili bilo sta. Ne ti znas sta znaci tuga i bol i nesreca. Cisto onako iz rukava izbacis zakljucak do kojeg si uspela da dodjes svojim "super-ultra-magicnim" pogledom u kome moze procitati ko je kakav, sta misli i sta oseca i kakva mu je proslost. Ne komentarisi i donosi zakljucke za stvari koje ne znas niti mozes da znas jer svakom je osecaj drugaciji. Ja ne znam kroz sta si ti prozivela niti ja tebi sudim i donosim zakljucak da je moj bol veci ili manji od tvojeg, i da je moj zivot bio gori od tvojeg zato ni ne dajem izjave tipa nemas ti momak blagog pojma sta znaci tuga, bol i nesreca Ako Bog postoji (sto cisto sumnjam) on je jedini koji moze dati takav zakljucak. Tebi u stvari treba neki zamorac na kome se ti mozes izivljavati i dominirati, gde ces moci da sebe pokazes kao superiorniju i najpametniju jer ti ocigledno znas sve najbolje.
Odgovor je bio upucen tebi, ja znam dobro ko sam i sta sam i ja nikad nisam bio na visini ikakvoj niti na nekoj dubini. Moje mesto je gde mi srce kaze, i tu cu ostati dok god mi srce ne bude reklo da krenem negde dalje.
Svako od nas reaguje drugacije na situacije, ti si reagovala na svoj, ja cu na svoj nacin. Knjige su dobre, i nema niceg lose poistovecivati se sa nekim ili necim. Sa likom, sa pesmom, sa zivotinjom, sa drugom osobom.
Zivot je pakao sa kapljicama raja, cemer sa zrnicima secera, zivot je nekom majka a nekom maceha, nekoga mazi dok drugoga lomi. Tako je uvek bilo i tako ce uvek biti.
a svi znamo kako majka Priroda revnosno radi svoj posao ... vrsi selekciju Majka priroda je kucka koju treba dobro izmlatiti.  Smile
@Anea
Ja ne treba da "pokusavam" da budem razlicit, ja vec jesam razlicit.
 Smile Ne mogu da razumem zasto hoces da se priblizis gomili? Smile
@Kombinezon
Nisi daleko od istine. Za religiju ne verujem da cu naci pravu jer sve su religije stvorene od ljudi. Covek je izmislio u nesto da veruje, nismo stvoreni od vrhovnog bica.A i da jesmo on vise nije tu, i koliko vidim boli ga k'''' za vecinu vernika. Biti samo svoj, veruj svojem instinktu. I moj instinkt mi kaze da idem u pravom smeru, njega cu i da sledim, jer okreni obrni propast doceka svakoga od nas pre ili kasnije. Bar ovako necu imati za cim da zalim jer sam poslusao sebe a ne druge.
Hvala  Smile Smile

@Sale s
Ovo sve objasnjava. Ne provaljuje kolko su ovde ljudi svetli.  Sad ga biju neki tripovi, a tre ba ga videti u 40-toj o cemu ce pricati. Verovatno jos zivi od roditelja, a sta li  ce pricati kad bude zuljao guzicu da zaradi 200 evra za hranu ??? Tada ce biti najmracniji, dok ce polako shvatati da nije sve u "muzici" i takvom stavu
Pitanje je da li cu doziveti 40-tu? I jos jedna stvar. Nije muzika ta koja utice na moj stav (ne 100% mozda 1-3%) vec kroz iskustva koja sam imao i jos imam.
Ovde na forumu svi napadaju pojedinca. Da sam ja toliko isti kao vecina vas mozda ne bih dobio tretman koji sam dobio. Kao pile koje ima kaplicu krvi na sebi, svi ce da dodju da ga ukljunu. Cudna je stvar koliko se vecina ljudi malo razlikuje od zivotinja. Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2008, 08:14:13 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung s3
Pitanje je da li cu doziveti 40-tu? I jos jedna stvar. Nije muzika ta koja utice na moj stav (ne 100% mozda 1-3%) vec kroz iskustva koja sam imao i jos imam.
Ovde na forumu svi napadaju pojedinca. Da sam ja toliko isti kao vecina vas mozda ne bih dobio tretman koji sam dobio. Kao pile koje ima kaplicu krvi na sebi, svi ce da dodju da ga ukljunu. Cudna je stvar koliko se vecina ljudi malo razlikuje od zivotinja. Smile

"Da li cu doziveti 40"  Smile Smile Smile

Izvini od cega bolujes ????   ( ozbiljan sam)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Komplento unistenje bubrega (radijacija i bojni otrov) koji se polako gase, ostecenje jetre, stomaka, zuca... od radijacije i otrova
Mogucnost tumora (doktor mi nesto rece pre mesec dana, jos ispituje ali sta god daje nije dobro)... ima jos ali nije vazno jer su ovde svi vec doneli zakljucke
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Meni se cini da smo svi popili sa tog izvora.  Smile
''– duša nije htjela
Strasti iz skupnog primat' vrela –''
 Smile

O cemu vi raspravljate...Smile  Ovo moze da ide do sutra, prichate o totalno idnividualnim stvarima koje su toliko sitno utkane u coveka i imaju korene ko zna gde u njemu, a vi to pokusavate da objasnite i opravdate....Kao da postoje  ispravno i neispravno gledanje na zivot...
Kao da je bitno da li je casa polupuna il poluprazna, dokle god mozes da zivis sa tim sto si ''spoznao'' onda je ispravno...Ako tebi to odgovara i mislis da je to istina, super, ali ne ubedjuj druge kako je bas tvoj put pravi put...
U svakom sluchaju, pesimizam i optimizam su dve krajnosti, a meni se krajnosti, barem po pitanju toga ne svidjaju....

Хвала, али не идем у соларијум. Волим своју бледу пут, попут аријевске. Smile
Kraljice, barem neko ko ne kvarcuje svoju divnu aristokratsku porcelansku put! Neko ko me razume  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2008, 12:14:44 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Ja ne treba da "pokusavam" da budem razlicit, ja vec jesam razlicit.
  Ne mogu da razumem zasto hoces da se priblizis gomili?

Razliciti ljudi ne govore koliko su razliciti... oni to jednostavno jesu...
A, sto se priblizavam... pa ja sam "drustvena zivotinja"... Smiley
Mislim da bih svenula kada bih sedela negde u cosku i tugovala kako sam ja eto... drugacija... Smile
I ovo je treci put... ako zelis da budes realan, ako zelis da budes celovit, moras da pronadjes balans...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pa to zavisi od coveka,svi se mi naljutimo nekad,ali prodje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 
ja nikad se ne ljutim samo onda kad razbijem tvoj glavu sa astralnim poljubcima,...ovo je mracno sto sam tu napisao Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2008, 12:31:42 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mozda ti nems decka,al trebalo bi da ga nadjes,devojke posle 18 godina vec imaju muskarce,minimum,i ti bi trebala da uradis slicno,ja sam zauzet i imam devojku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 22:10:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.39 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.