Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:10:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko poznajete žene?  (Pročitano 21682 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
ops.. desava se i boljima Smile

sad smo uradili losu stavr oboje smo u sekundi obrisali jedan fini duplirani post pa vas molim da ga vratite...

@ malkovitch...rođeni ste za narodnog poslanika..da pričate mnogo, ne kažete ništa, niko vas ne razume, a sve zvuči kao da ste nešto mnogo pametno rekli.

dok je vas koji gledate prenos iz skupstine i nervirate se ja cu da pricam... i da me placaju  Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 16:50:44 od malkovitch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Tz..tz...

Stalno zaboravljam da pokusavam sa razgovaram sa osobom cijem egu treba ceskanje od starne inferiorne (zenske) jedinke... Smiley

Sto se tice tvrdnji o s\m odnosima... mislim da se mnogi ne bi slozili, posebno sto se odnos ne svodi na prostu (seksualnu) kopulaciju Smiley

Citat
sad smo uradili losu stavr oboje smo u sekundi obrisali jedan fini duplirani post pa vas molim da ga vratite...

Ja nisam nista brisala.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 16:54:49 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
pa ako je tako sto ste onda editovali svoj post posle mog kog ste obrisali  Smile

ja sam inace anea sve samo ne egoisticna osoba ako niste znali pa eto da vas upoznam i sa tom neminovnoscu. ako demagoski maskirate nemogucnost odgovora na moj post mojim kvazi egoizmom onda je to po onoj skoli protokola kako se komunicira sa nekim gde ste subordinirani po vokativnom.

nebitno... ajmo ovako.. kada se dve jedinke muskog i zenskog pola skinu i pocnu da rade stvari otkako je sveta i veka sva pravila praestaju da vaze dok to rade na dobrovoljnoj bazi... pa makar se on bacao na nju sa ormana kao lasta dok ga ona ceka na krevetu ceznjivo rasirenih ekstremiteta...
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 16:59:13 od malkovitch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Moram da priznam da nisam imala prilike da upoznam tu "neegoisticnu" stranu licnost.
Mozda bi bilo lepo da mi je pokazete nekada. Smiley

Vidim koji je post obrisan, ali greska nije moja, vec vasa... jer ste izmenili prvi post... iako ste primetili da je drugi obrisan. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
nije nikakav problem izigravati debila, klimati smajlijem, vikati bravo na svaki post nekoga iz administracije i zadobiti njihove simpatije kao klasicne neegoisticne 4umske  jedinke uvek spremne na saradnju...al nesto mi muka od toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Citat
ahhh... gdicna lolana... kakvo osvezenje

Hvala, potrebno je osveziti ove strane od starog vazduha i uneti prolecni lahor  Smile

Da, emotivno pod jedan, svidja mi se. Smile

Uglavnom si u svemu u pravu, mislim da se slazem sa tobom, i ono sto ne razumem od tvog pisanja, verujem da je tako  Smile Smile

recite sta vam nije jasno pa cu vam pojasniti... ako treba cak i nacrtati cim doguram tarabu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Mislim da ste pogresili... bar kada je procena moje licnosti u pitanju... ili je u pitanju previse "4umskog" iskustva Smiley
Takodje, ne shvatam tu potrebu da se borite protiv neke izmisljene zle administracije... sto je opet posledica pogresne procene usled (ovaj put vezano) previse "4umskog" iskustva. Smiley

Ja na ovom forumu istupam kao pojedinac, a titula mi samo pruza neke opcije koje vama nisu dostupne u cilju sprecavanja opsteg haosa i pruzanja pomoci onima kojima je potrebna.
Doduse, posto niste u stanju da razdvojite licnost i titulu, pa me kao takvu vidite kao predstavnika "zle 4umske administracije", ovaj moj mali govor nema nikakve svrhe...

Ali.. bar sam utrosila malo vremena... Smiley

I opet.. dupli post...
Ocigledno da niste najbolji, posto se najboljima to tri puta za redom ne desava. Smiley
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 17:08:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Mislim da ste pogresili... bar kada je procena moje licnosti u pitanju... ili je u pitanju previse "4umskog" iskustva Smiley
Takodje, ne shvatam tu potrebu da se borite protiv neke izmisljene zle administracije... sto je opet posledica pogresne procene usled (ovaj put vezano) previse "4umskog" iskustva. Smiley

Ja na ovom forumu istupam kao pojedinac, a titula mi samo pruza neke opcije koje vama nisu dostupne u cilju sprecavanja opsteg haosa i pruzanja pomoci onima kojima je potrebna.
Doduse, posto niste u stanju da razdvojite licnost i titulu, pa me kao takvu vidite kao predstavnika "zle 4umske administracije", ovaj moj mali govor nema nikakve svrhe...

Ali.. bar sam utrosila malo vremena... Smiley

I opet.. dupli post...
Ocigledno da niste najbolji, posto se najboljima to tri puta za redom ne desava. Smiley

moguce... ja sam umetnik po vokaciji pa mi se da oprostiti takva sitnica, i naravno da nisam najbolji jer svaki covek nesto ume dobro da radi na jednoj strani dok je na drugoj slabiji.... ja mozda umem da razmisljam i pisem ali ne umem da ne dupliram postove  Smile i to mi je mana zbog koje cu da patim dokle god budem ovde.... a na temu... nema vise borbe sa zlim adninistracijskim dusima  Smile posto se M 4umski dobrovoljno penzionisao u najlepsim 40tim godinama. ovde sam iz rekreacije da se ne ucrvljam  Smile

zene... kad su mlade zele sve al' u sustini uopste ne znaju sta zele, kad porastu nece sve ali opet ne znaju sta zele vise ili manje, kada jos vise porastu iskristalisu sta zele a sta ne, ali sta im vredi.... globalno gledano one su ukras naseg pohotnog egzogenog karaktera i trpljenje nas im daje onu iskru blazene mudrosti koja im tako cesto isisjava iz ociju kada im se probudi vremenom zacementirana unutarnja uspaljenost. zato i vredi postojati po meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
Citat
kada jos vise porastu iskristalisu sta zele a sta ne, ali sta im vredi..

Jel ne vredi ?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
da mi je da se i ja dobrovoljno penzionisem u najboljim cetrdesetim godinama ... ne treba mi ni iskra blazene mudrosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:10:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.