Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko poznajete ljudsku gadljivost? [INTERAKTIVNA Tema]  (Pročitano 13876 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Čuli smo te i prvi put.

nisam ti se licno obracala, nema potrebe za perfidnostima  Smile

Nista me nije "posebno iznerviralo" niti me ista "posebno nervira" na forumu ... i dalje mislim da je test govno, a to nema ama bas nikakve veze sa tobom ..

Ili su po nekim tvojim novim merilima i pravilima zabranjeni iskreni komentari ..  Smile Ako je to slucaj, obavesti me novim pravilnikom podforuma na pp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mislim da ne postoji niti jedna jedina stvar koju svi vole, ne vole ili im se gadi.
Kao i u svemu, ne verujem u generalizacije i uopštenost.
Razumem da test nije individualno orijentisan, tim pre smatram da je pogrešno koncipiran.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire S
i dalje mislim da je test govno, a to nema ama bas nikakve veze sa tobom ..

Naravno da ima veze sa mnom, ja sam specifično taj test i pravio. (Zapravo ne može se ni nazvati pravim testom, s obzirom da ne dozvoljava da pogrešiš i da skreneš s puta više mu dođe ko prezentacija xD Al kad ste bukvalisti ) I u tom testu te takođe nervira što ti on kaže "ne preteruj". Nije se sam ispisao. To sam ja napisao. I zato ti se ja izvinjavam ako si isprovocirana. Smiley Al' nije to namera...
Originalni test nema veze s ovim. Samo ga je em teško napraviti em je pomalo dosadnjikav ljudima.
Al' evo ti, probaj.  Smile
http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/surveys/disgust/index.shtml

Zapravo, prvobitno ovo uopšte nije bio bilo kakav test, samo je bilo simpatično ugurati jedno vrlo dobro naučno istraživanje u formu testa.

Citat
Ili su po nekim tvojim novim merilima i pravilima zabranjeni iskreni komentari ..  Smile

Daleko bilo.
Čak naprotiv vrlo su poželjni. Niti očekujem da svi mislite isto.
Al' je poželjno da se bira i način na koji će se saopštiti ti iskreni komentari.

Na neke sam već navikao.
Zapravo navikao sam već da ljudi ovde ne čitaju dalje od naslova i da uspeju svaku temu da sjebu pošteno. Talenat.
Al' zato to nisam navikao od tebe koja umeš vrlo lepo, zanimljivo i pametno da pričaš i kažem to u najlepšem svetlu.  Smile (Ne, nije cvetić reda radi.)

Valjda nije zabranjeno da kažem, majku mu, da mi se ne dopada to "koje sranje" i prozivanje Robija... Robi je bre mnogo kul tip...  Smile
Valjda sam i ja neki k.... ovde pa da smem nešto da kažem.  Smile

Ne mora na pp. Bićete svi blagovremeno obavešteni kad budem odlučio da proglasim nezavisnost i odcepim psihologiju od Bureka.  Smile

Inace goa..planirao sam da jedem ......

Prijatno.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2011, 18:30:05 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 
Dobro je da je neko vec rekao...test je govno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
mob
Nokia 1800
Ne, ovo je govno ->

Smile
Šalim se naravno, to je brabonjak... 

A što se tiče testa interaktivne teme,
Kao prvo, bravo za trud... mene bi smorilo da se toliko trudim. //Digresija na život:  Smile Možda zato nikad nisam imao sreće ni sa čim   Smile

Drugo, što se tiče onih crva, gusenica, ose, prvo sam kliknuo na osu jer kapiram da je ljudima gadnije da rizikuju da ih nešto ubode i boli 3 sata nego da pipnu nešto ljigavo ili čupavo pa posle operu ruke...
I goa, mojne mi diraš gusenice, baš su slatke.

Treće, sa statističke strane gledano, istraživanje ima poente ali samo u širem smislu... Tipa da zaključiš: ''Ljudima su gadne one stvari za koje su u životu iz posrednog ili neposrednog iskustva zaključili da mogu da im naškode (ili zbog kojih se neprijatno osećaju)... ili one stvari koje ih samo podsećaju na nešto traumatično bla bla...'' Recimo, ortakinja iz osnovne, radije bi pojela živu zmiju nego da se nađe na 10 metara od pauka/ose/šta ti ja znam...
Previše je faktora uključeno u individualni razvoj gadljivosti... I zato nikad ne možeš reći da je ljudima gadljivija neka žuto-crvena sluz od neke radioaktivno-zelene sluzi...

Stepen gadljivosti pogotovo zavisi od godina,
znaš i sam da mala đeca vole sve da pipaju, guraju u usta i da se usvinje... I ta ''sloboda'' postepeno iščezava kako deca rastu jer dodaju sebi na (mentalnu) listu šta valja a šta ne... zato se na rernu namerno opečeš samo jednom i nikad više...  Smile
Takođe, gadljivost može zavisiti i od profesije... Kapiram da ako se neko bavi medicinom, posle nekog vremena može postati ''imun'' na recimo otvorene prelome i inficirane rane koje su njegovom ortaku biologu gadne... Al zato kad mu taj ortak biolog pokaže svoju kolekciju koralnih zmija, ovaj koluta očima i guta knedle.

I tako dalje, i tako dalje...

I da, nemoj da te bf vidi  Smile Smile
[Robert winston je jevrej] 
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S Advance
Gledao sam i ja jedno vrlo zanimljivo istrazivanje o gadljivosti gde su ljudi bili pitani da kusaju supu koja je promeshana chetkom za wc sholju. (odvratno znam, ali sledi objashnjenje)

Chekta je bila dopremljena od proizvodjacha, otpakovana, pregledana na bakterije, zatim sterilisana shto technostima shto u nekim aparatima posle. Zvanichne analize na papiru su pokazivale nepostojanje nicheg shtetnog (ako ne i - nichega) na njoj...
(E sad, ne znam da li je citav postupak obavljan i pred ochima ispitanika, ali jeste pred ochima gledalaca)

Zanimljivo je to shto su skoro svi do jednog (voditelja te emisije) odbili da kusnu supu. I sve je to objashnjeno vizuelizacijom toga, jer chovek zapravo zna chemu ta chetka sluzi i verovatno ga prvo asocira na neshto jako gadno, pa tek onda na chektu, a o supi i da ne prichamo, ako uopshte i dodje do razmisljanja o njoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Jebem te nauko kad si pala u pogresne ruke  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
mob
Nokia 1800
Jebem te nauko kad si pala u pogresne ruke  Smile

4chan-ovci će da nam pišu udžbenike... mark my words.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Gledao sam i ja jedno vrlo zanimljivo istrazivanje o gadljivosti gde su ljudi bili pitani da kusaju supu koja je promeshana chetkom za wc sholju. (odvratno znam, ali sledi objashnjenje)

Chekta je bila dopremljena od proizvodjacha, otpakovana, pregledana na bakterije, zatim sterilisana shto technostima shto u nekim aparatima posle. Zvanichne analize na papiru su pokazivale nepostojanje nicheg shtetnog (ako ne i - nichega) na njoj...
(E sad, ne znam da li je citav postupak obavljan i pred ochima ispitanika, ali jeste pred ochima gledalaca)

Zanimljivo je to shto su skoro svi do jednog (voditelja te emisije) odbili da kusnu supu. I sve je to objashnjeno vizuelizacijom toga, jer chovek zapravo zna chemu ta chetka sluzi i verovatno ga prvo asocira na neshto jako gadno, pa tek onda na chektu, a o supi i da ne prichamo, ako uopshte i dodje do razmisljanja o njoj...

Hahaha, fenomenalno, a u stvari vrlo tačno jer nije se niko zgadio od same četke za koju je znao da je čista nego od asocijacije na pranje toaleta. A mačke i psi bez problema zamoče njušku u toalet i piju vodu, nije im gadno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.369 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.