Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko nas lična imena određuju i da li slova u njima govore o našem karakteru  (Pročitano 29493 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
a šta kada neko promeni ime ?!

kako glup tekst...  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja verujem da svako slovo i kombinacija slova nosi neku simboliku i energiju.U narodu postoji staro verovanje da se detetu ime daje tek kad se dete rodi, a ne ranije.Mislim da je svima poynata simbolika imena Stana, Vuk, Nebojša...
Možda je ovaj tekst nevešto napisan, ali ima nečeg u tome...npr. ja se 100% uklapam u opis.
Na primer, u hebrejskom  alfabetu svako slovo ima vrednost broja,  tako da je prvo slovo ALEF=1,BEJT=2,GIMEL=3 itd...
U klasičnoj Kabali postoji 10 sefirota od kojih je svaki povezan sa nekim višestrukim vezama, a sve veze zajedno daju broj 22 tj. broj slova u hebrejskom alfabetu.
Tako se zbrajanjem svih brojeva u imenu i/ili prezimenu, može dobiti jednocifreni broj ili pak 10 koji je najveća vrednost koja predstavlja Božije prvo slovo JUD=10 ili simbolički Alfu (ALEF-1) i Omegu(0).

a šta kada neko promeni ime ?!

kako glup tekst...  Smile

Po Kabali naše prezime je koren, naše ime su stablo i grane, a naša deca su lišće, cvetovi ili plodovi drveta,  bilo da se radi samo o listanju, cvetanju ili pak kod voćki i samih plodova.
U Kabali postoji nešto što se zove 'tikun šemot' ili u prevodu popravak imena.

Pošto je naše prezime koren koji ide duboko u zemlju, a koji nas povezuje sa svim našim precima, isto tako je naše ime stablo i grane koje su povezane za isti taj koren te preko lišća procesom fotosinteze sa sunčevom energijom i veze sa  Majkom Prirodom.
I baš kao što određeno stablo ne uspeva, iz raznoraznih razloga, tako ga je nemoguće “popraviti”  bilo čime.
Jedino što nam ostaje kao rešenje je promeniti  neuspelo stablo režući ga, tj. promeniti ime, i ponovo nakalemiti neko drugo.

« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 11:40:16 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S

Oh God... here we go...

Edit:

i kako dotičnog psihologa treba obesti iza jajca

Malo sam razmišljao o ovome pre neki dan kad sam zatvorio browser.

Postoje 3 razloga zašto tvoj kolega ima potrebu da frikombinuje psihologiju sa kineskim kolačićima koji donose sreću.

1. Da učvrsti vezu sa pacijentom, da ih zaintrigira, razonodi, opusti... možda čak i da ih motiviše u nečemu tako što ih učini posebnim... nešto poput placeba. Potom pređe na njihov stvaran problem.
I to je sasvim razumljivo.
Kolko sam ja samo bajki ispričao devojkama... ispričam im sasvim neobaveznu pričicu odma u startu a ne znam joj još uvek ni ime... i ponašam se kao da se znamo sto godina.  Smile

2. Pare. Veći broj klijantele. Kad ima ovaca, biće i onih koji će ih šišati. Astrologija je jedan od najboljih načina za šišanje ljudi...
Naravno odma' posle religije... i Telešopa.
Iza Telešopa stoji najverovatnije sam đavo... niko nije tako pokvaren kao ljudi koji rade tamo.
Dobro... ni advokati nisu za podcenjivanje.

3. Čovek je idiot.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 13:11:11 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Sony 
meni ovo sve zajedno deluje malo glupo , ne verujem u ovako nešto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Oh God... here we go...

Smile Smile    Smile Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
2. Pare. Veći broj klijantele. Kad ima ovaca, biće i onih koji će ih šišati. Astrologija je jedan od najboljih načina za šišanje ljudi...
Naravno odma' posle religije... i Telešopa.
Iza Telešopa stoji najverovatnije sam đavo... niko nije tako pokvaren kao ljudi koji rade tamo.
Dobro... ni advokati nisu za podcenjivanje.
Dopada mi se ovo. U skladu je i sa jednom mojom idejom - kada budem htela da zarađujem dobre pare, zarađivaću ih na ženskim kompleksima. Pa ću tako otvoriti salon za nadogradnju noktiju, ušiju, šišaka, trepavica, ugradnju cirkona u dupe i slične majmunarije za koje maloumne žene misle da utiču na seksepil.  Smile

3. Čovek je idiot.
Mada ipak više mislim da je ovo slučaj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja verujem da svako slovo i kombinacija slova nosi neku simboliku i energiju.U narodu postoji staro verovanje da se detetu ime daje tek kad se dete rodi, a ne ranije.Mislim da je svima poynata simbolika imena Stana, Vuk,Nebojša ...

Sone,brate,Sone! Nebojsa je malo pederski  Smile
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Meni je Šone pederskije od Nebojša.  Smile

Nebojša je lepo, staro srpsko ime, a Šone zvuči kao neki nabeđeni diler leviski koji se zalizuje i miriše ženskim parfemima.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ijaoj kolega sta ti rekla za ime, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ( i za patofne)  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Meni je Šone pederskije od Nebojša.  Smile

Nebojša je lepo, staro srpsko ime, a Šone zvuči kao neki nabeđeni diler leviski koji se zalizuje i miriše ženskim parfemima.  Smile

Smile vazno je da imas sliku u glavi  Smile
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.