Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: koliko
1osoba
29.4%  (10)
2-5osoba
38.2%  (13)
5-10osoba
14.7%  (5)
10 i vise
17.6%  (6)
Ukupno glasova: 34
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koliko ljudi zna da koristi smartphone  (Pročitano 3274 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
He,he imam i ja jednog druga iz odeljenja koji ima 6630 i ja ga pitam koje si programe instalirao  a on samo me gleda kao da sam debil.Kad ga pitam sto je kupio kad ne zna da koristi symb. on cuti i ko da oce da me pita stas ti je to?Cak sam mu i prebacivao neke programe i igre ali ne vredi,pokusava da ih obrise tako sto ih nadje u menuju pa onda pritisne c i zali mi se kako mu telefon baguje i da ce ici u servis zbog toga...Mislim da je glavni uzrok toga sto se ljudi ne informisu dovoljno pre kupovine telefona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
samo jedan od mojih drugova koristi u potpunosti mogucnosti symbian-a, a znam ih jedno 20-ak koji imaju S60 i uiq tel. a neznaju ni sta nose u dzepu!
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
Ljudi trebali smo da preimenujemo temu u " Biseri korisnika smartphonova"  Smile   Jer pocesmo svi da pricamo odvale korisnika...

Kada sam kupio moju mpx220 otisao sam u neki servis i pitao lika koliko je opasno flashovati fon sa tim i tim romom i dal nesto moze da se desi? Lik me samo pogledao i kao ono ma ne bih ja to dirao, a u sebi misli joj sta li je to flashovanje i rom.... heheh Koji lik a radi u servisu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mislim da bi trebalo u "smartphone svetu" da postoji neka socijalna sluzba koja ce posle mesec dana zahtevati od korisnika da donese telefon na uvid i ako ne bude imao nista "pametno" u njemu,da mu oduzme tj zapleni Smile
Imam samo jednog ortaka koji ima smartphone i zna da ga koristi a ostali me po 1000 puta pitaju:A,sta ce ti to?Bas ti je ruzan taj telefon(6630),Juuu,sta ti je to u ruci,kakav ti je to smesan telefon i sl.Odustao sam od objasnjavanja.

Zato..:Glasajmo i osnujmo socijalnu smartphone sluzbu koja ce nezainteresovanima i onima koji kupuju smartphone telefone( iz ne znam kog razloga ili zato sto su pojedini modeli trenutno skupi pa da bi se hvalili) zaplenjivatiiiiiiiiiiiiiii!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
"Socijalnu službu koja će zaplenjivati skupe smart phone aparate"?!?
Brate, moderni "Robin Hood" pokreti se javljaju kod nas izgleda.... Smile
Verovatno će te zaplenjene telefone "socijalci" poklanjati onima koji se razumeju u Symbian OS, ha?!? Smile

Problem je samo u tome što su i smart phone i obični java telefoni najobičnije instant igračke i tako se vrednuju. Samim tim, nikakve koristi od toga da li neko zna da ih koristi, da li ih je kupio zbog OS-a i proširenja dodatne vrednosti istih kroz 3rd party aplikacije ili zato što voli da ima poslednju reč tehnike i njome se hvali pred prijateljima kako je to skupa i "in" naprava danas u društvu.
Takvi smart telefoni zaista mogu da traju i vrede godinama i njihovi pravi korisnici ne haju za novim modelom koji se tek pojavio, ali koliko nas ovde ima koji za to ne brinu?!? Pojavi se 0.3 piksela više kamere, FM radio, više boja ekrana "na papiru", par Mb viška memorije ... - o'ma kupuj taj jer je bolji...

Sve u svemu svako je nadam se primetio da se danas ne samo kod nas već i u svetu na smart telefone sa OS-om gleda isto kao na bilo koji drugi telefon bez OS-a - čim mu prodje "rok trajanja", tj., ovogodišnja sezona i nastupi nova "prolećna kolekcija" on ne vredi ni lulu duvana bukvalno.
Jer da zaista vrede ti smart phone aparati kao pre par godina kada se znala razlika i postojala je crta izmedju istih, onda ne bi danas Nokia 6600 vredela ispod 100€ ili Nokia 6670/7610 oko 100€ po nekima, da ne govorim o najboljem Symbian aparatu ikada Nokia 6630 koja se prodaje u bescenje - već mnogo više.... naročito uzimajući u obzir da dodatni softver u telefonu takodje ima cenu za koji je vlasnik istog izdvojio novac. Ko danas računa dodatne aplikacije pa bio to PC ili mobini telefon na koje je potrošeno stotine i stotine evra???

Znači, instant zabava na kratke staze, zabavna elektronika za mase, .... jednom rečju luksuz .... dok se ne pojavi nova verzija pa pričali mi o mobilnom telefonu, grafičkoj kartici za PC ili celom kompjuteru sa sve monitorom!

Glup primer, ali oslikava poentu:
Ako sam pre par godina platio 900€ Photoshop i 600€ Microsoft Office 2003 da ne govorim o sitnijem softveru to je ukupno samo za ove dve aplikacije 1500€ + hardver tj., PC koji je vredeo 700 - 800€?!?
Da li će danas neko ovo računati ako ja želim da zamenim svoju konfiguraciju radi mogućnosti korišćenja Windows Vista za koji se izradjuje drugi Office sa sasvim drugim file sistemom koji neće biti kompatibilan sa onim od samo pre dve godine koji je vredeo 600€, Photoshop, drugi drajveri, .... ili će tu konfiguraciju računati zajedno sa tim aplikacijama ili bez njih 200 - 300€?!?
Znači, opet posle dve godine gotovo potpuno nov PC tj., hardver jer se promenio, ... novih 600€ za Office, ...... posle tri meseca već nova grafička jer je stara nedovoljna da izgura nove igre ili aplikacije za rad sa 3D objektima, .....
Menjao garderobu kako bi bio "in" ili elektronske sprave u kući - danas je jedno te isto!
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 15:09:13 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Vala svaka ti je na mestu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
znam oko 5 osoba koje stvarno crpu sve iz symbiana+ja a ovako znam oko 30 osoba koji nosi symbian telefon a nemaju blage veze s mozgom
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S
znam lika koji ima N80 a nema pojma da moze da se instaliraju programi i kada sam tu rekao on mi se smejao ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
jako mudo,napravite vi bure a da ne curi,jebes simbian naucice ti ljudi pre ili kasnije koji fon imaju i sta mogu sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
To je samo dokaz da ljudi uglavnom kupuju telefone zbog izgleda,ne funkcionalnosti.  p.s.ovo  je jedna od najnarcisoidnih tema na celom bureku(mi smo pametni,oni su glupi),svasta.svako koristi tel. onako kako misli da treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.