Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko je Srbija daleko od istopolnih brakova?  (Pročitano 129635 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Jan 2015, 04:54:46
  Odgledajte dokumentarac, to nije izgubljeno vreme.
  Ponavljam se kad kažem da nemam ništa ni protiv homoseksualaca, transeksualaca i ostalih aca. Kad mislim da to što rade je njihova privatna stvar koju će upražnjavati kod svoje kuće ja nisam homofob ali zbog tog svog stava sam automatski etiketiran kao takav. Trik koji praktikuju i koji se vidi i u dokumentarcu.
  Živim u malom gradu i ima nas raznih. Svi znamo čoveka koji ne krije šta je i niko ga ne dira. Ima ponekad dobacivanja ali ne batina. Za razliku od svih ovih koji nam sad nameću svoje stavove Srbi su prema svojim sugrađanima bili tolerantni.
  Koliko njih je srpska vlast ubila ili kastrirala zato što su homoseksualci a koliko su života uništili demokratori ?
  Uvek se setim Petra Živkovića koji je vazda bio blizak vlasti u bivšoj kraljevini.
  Niko nije kriv što je rođen ovakav ili onakav ali to nije razlog da se dopusti dikatura manjine nad većinom i da se zbog njih uništava porodica.
  Šta je sledeće, pedofilija i pedofili koji imaju parlamentarnu stranku u Holandili ili zoofilija koja je dozvoljena u Nemačkol i Danskoj. Opačinama neće biti kraja.

Još jedna bajata vest

http://nezavisni.hr/blog/seks-sa-zivotinjama-sve-popularniji-u-danskoj/

Sve ovo što sam okačio nije za maloletne i ljude sa osetljivim stomakom. To naročito važi za dokumentarac.

Citat samo da bi se znalo na sta repliciram Smile

Naravno da je to stvar privatne sfere, kao i bilo cija seksualnost. A danas je to standardna fora, ako nisi za ono za sta i kako ja kazem odmah si anti. Tako mi danas debate na sve teme deluju. Glup primer, ali recimo, ako volim meso moram da mislim da su svi vegetarijanci ludaci, taj neki fazon.

Agresivnost u nastupu, zalaganju za bilo koju temu, ideju obicno vodi u odbojnost iste. Jednako mi smeta agresivnost pojedinih predstavnika homo organizacija kao i agresivnost hetero po pitanjima (ili bolje reci kuknjave) radjanja, brige za natalitet (pa ideje o nekim porezima za nevencane i sl) i ostali znani nam repertoar.

Realno, nismo bas drustvo toliko trpeljivo prema homo osobama, mada nismo ni ekstrem sto se tog pitanja tice. Svakako da ima gorih drustava sto se ove teme tice. Mada, isto tako mislim da imamo dosta razloga da se zabrinemo za stanje u kome se nase drustvo nalazi i da se lako moze skliznuti u agresivnu netrpeljivost ne samo prema ovog grupaciji o kojoj govorimo (evo samo odnos prema zenama, danas jos jedno ubistvo, praceno samoubistvom ubice, cini mi se da je to treci ako ne i cetvrti slucaj ubistva u porodici od pocetka godine).

A kad smo kod toga, nekako mislim da nismo bas toliko i da necemo toliko pomeriti pamecu pa da dozvolimo (niti da bi ikom ozbiljno palo na pamet ovde tako nesto) navedene primerke pol. organizacija. A opet, kada su krenule vesti o ovim nesrecnim silovanim i ubijenim devojcicama kod nas, ja nisam ni otvarala vesti jer iz naslova nista nije govorilo o mestu desavanja. Bilo je "opet u Americi ovo". I jos smo bili toliko gadni da se ta nesreca razvlaci na uzasan nacin po naslovnicama. Kao sto rekoh, svakako imamo razloga za brigu po mnogim pitanjima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Evo ovi MUŽELOŽNICI već tripuju da ih ima 10%  Smile

Što je procenat manji to je apsurdnost i besmisao homofobije veći. Stavio sam taj procenat da vama homofobima opravdam postojanje.  Smile

Ustvari sam sebi opravdavas taj izraz koji je potpuno besmislen. U krajnjoj liniji homo znaci covek, sto znaci da je to neko ko mrzi ljude.

Ma ustvari nemate pojma gde ste sve suplji. Dzaba se trosi tastatura na vas.

A na temi nista novo, nit smrdi nit mirise. Prosek - bazan  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Homofobija (od grč. homós što znači isti, jednaki i phóbos što znači strah) je termin kojim se označava strah i averzija prema osobama homoseksualne orijentacije uključujući i osobe koje su tako percipirane.

Homofob je - osoba koja ima strahove i averziju prema homoseksualcima.  Smile

IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Homofobija (od grč. homós što znači isti, jednaki i phóbos što znači strah) je termin kojim se označava strah i averzija prema osobama homoseksualne orijentacije uključujući i osobe koje su tako percipirane.

Sta cemo sa heterofobijom? Uglavnom se javlja kod homoseksualaca (i to ne onih pravih, vec ovih "novopecenih").
« Poslednja izmena: 26. Jan 2015, 07:47:26 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Djeca ce izrasti u velike fajtere protiv homofobije.  Smile

onaj gore napustio studije zbog pederastije. i kako posle gejovski brak ne utiče loše ?

To je i cilj, šta ti sad tu nije jasno?

"Proslavom Sv. Save se krši Ustav"

Novi Sad -- Nevladina organizacija "Pokret za prosvećeno društvo" ocenila je da se obeležavanjem Svetog Save, kao školske slave, krši načelo sekularnosti u školama.

Ova NVO je upitala da li je ta slava namenjena svim učenicima ili samo onima pravoslavne veroispovesti.

"Pokret za prosvećeno društvo" protestovao je i zbog toga što u školskim proslavama aktivno "molitvama, neumesnim propovedima i izvođenjem religijskih obreda", učestvuju sveštenici Srpske pravoslavne crkve, čime se dodatno naglašava verski značaj tog praznika.

"Proslavljanjem školske slave kao religioznog praznika, direktno se krši Ustav Srbije koji u članu 11. nalaže odvojenost crkava i verskih zajednica od države", navodi se u saopštenju.

"Pokret za prosvećeno društvo" je podsetio direktore državnih škola i odgovorne u Vladi Srbije i u resornom ministarstvu da među učenicima, roditeljima i nastavnicima ima i pripadnika drugih veroispovesti, kao i ateista.

"Njima se uskraćuje pravo da Svetog Savu proslavljaju kao istinski školski praznik otvoren za sve, bez obzira na versko i nacionalno opredeljenje", ukazuje se u saopštenju.

Ta nevladina organizacija je podsetila ministra prosvete Srđana Verbića na reči srpskog prosvetitelja Dositeja Obradovića: "Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce!" i dodala da je Dositej time ukazao na značaj obrazovanja i prosvećenosti.

"Sigurni smo da bi lomljenje slavskog kolača u crkvi, umesto u školi, omogućilo zainteresovanim učenicima, roditeljima i nastavnicima da praznik proslave u skladu sa svojim verskim osećanjima tamo gde je to predviđeno, ne rušeći načelo sekularnosti kao dragocenu tekovinu civilizovanog društva", piše u saopštenju.

E sad. Ne znam zašto sam ovu vest okačio ovde, ali ne mož' da škodi, a čim ne škodi znači da koristi. Aj pa prijatno.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Vec smo utvrdili da je to novoizmisljeni pojam odredjenih nastranih grupacija, nesto poput sinobusa ili slicnih glupih novousvojenih hrvatskih reci.

Cuj strah od gejeva? E stvarno preteraste....

@Vlasto, znas ti dobro sta radis.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Stalno se provlaci neko uništenje porodice.  WTF Smile

90 % brakova uvijek će biti sklopljeno izmedju muškarca i žene. I živeće normalno kao što žive u svojm porodicama.

Kakve sve to veze ima sa istopolnim brakovima koji imaju razlicite nazive kao na primer "Registrovane građanske zajednice"?

Da li pretjeruješ malo brate Jovane?  Smile

Većina država (pa i naša) nevenčane parove smatra ravnopravnim sa venčanim. To podrazumeva deobu imovine i sve ostalo što imaju venčane. Pa zašto onda homoseksualci nisu zadovoljni ?
  Oni znaju da takve porodice ne mogu samo jedno da traže od države a to je usvajanje dece. U dokumentarcu se lepo vidi kako je jedan homo par iz Australije došao do deteta sa kojim su bili u tv emisijama i novinama. To je bila priča premazana čokolodom sve do trenutka dok javnost nije doznala šta je bilo sa detetom na kom su se prvo oni seksualno iživljavali pa ga zatim prodavali preko oglasa. Uopšte me nije briga šta je sa njima bilo (za njih kod mene nema suda) a to je ono što ljude zanima. Mene zanima kako je tom detetu kom su uradili nešto što se ne može popraviti. Pitanje je ko bi seksualno devijantnim osobama poverio decu ne na usvajanje nego na čuvanje. Neka samo jedan od 1000 bude kao ona dva monstruma, to je dovoljno. Ne kažem da su svi homoseksualci kao pomenuta dvojica ali zbog ovakvih slučajeva opreznost treba da se zanemari i da se preventivno ne dozvoli legalizacija braka pa samim tim i usvajanje dece.
  Mi ovde stalno upadamo u zamku kad odgovaramo na dobro promišljena pitanja jer su naši odgovori uvek neka vrste odbrane ili agresije u zavisnosti ko odgovara. Nemam kome i zašto da se pravdam jer ja njih ne ugrožavam, oni ugrožavaju mene svojom propagandom. Prošle godine sam bio poslom u Beogradu i zbog paradera kojih je sa našom elitom bilo stotinjak nisam mogao slobodno da se krećem ulicama zbog pandura nindža kornjača i bornih kola. Metropola je bila paralisana a Srbija u ratnom stanju zog stotinjak ljudi. Kako se to zove ? U školi su me učili da je to teror i ja sam onda taj koji ugrožava druge zato što seks koji upražnjavam nije identičan njihovom. Ako je sve to od 3-5%ljudi mnogo je.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Jan 2015, 04:54:46
  Odgledajte dokumentarac, to nije izgubljeno vreme.
  Ponavljam se kad kažem da nemam ništa ni protiv homoseksualaca, transeksualaca i ostalih aca. Kad mislim da to što rade je njihova privatna stvar koju će upražnjavati kod svoje kuće ja nisam homofob ali zbog tog svog stava sam automatski etiketiran kao takav. Trik koji praktikuju i koji se vidi i u dokumentarcu.
  Živim u malom gradu i ima nas raznih. Svi znamo čoveka koji ne krije šta je i niko ga ne dira. Ima ponekad dobacivanja ali ne batina. Za razliku od svih ovih koji nam sad nameću svoje stavove Srbi su prema svojim sugrađanima bili tolerantni.
  Koliko njih je srpska vlast ubila ili kastrirala zato što su homoseksualci a koliko su života uništili demokratori ?
  Uvek se setim Petra Živkovića koji je vazda bio blizak vlasti u bivšoj kraljevini.
  Niko nije kriv što je rođen ovakav ili onakav ali to nije razlog da se dopusti dikatura manjine nad većinom i da se zbog njih uništava porodica.
  Šta je sledeće, pedofilija i pedofili koji imaju parlamentarnu stranku u Holandili ili zoofilija koja je dozvoljena u Nemačkol i Danskoj. Opačinama neće biti kraja.

Još jedna bajata vest

http://nezavisni.hr/blog/seks-sa-zivotinjama-sve-popularniji-u-danskoj/

Sve ovo što sam okačio nije za maloletne i ljude sa osetljivim stomakom. To naročito važi za dokumentarac.

Citat samo da bi se znalo na sta repliciram Smile

Naravno da je to stvar privatne sfere, kao i bilo cija seksualnost. A danas je to standardna fora, ako nisi za ono za sta i kako ja kazem odmah si anti. Tako mi danas debate na sve teme deluju. Glup primer, ali recimo, ako volim meso moram da mislim da su svi vegetarijanci ludaci, taj neki fazon.

Agresivnost u nastupu, zalaganju za bilo koju temu, ideju obicno vodi u odbojnost iste. Jednako mi smeta agresivnost pojedinih predstavnika homo organizacija kao i agresivnost hetero po pitanjima (ili bolje reci kuknjave) radjanja, brige za natalitet (pa ideje o nekim porezima za nevencane i sl) i ostali znani nam repertoar.

Realno, nismo bas drustvo toliko trpeljivo prema homo osobama, mada nismo ni ekstrem sto se tog pitanja tice. Svakako da ima gorih drustava sto se ove teme tice. Mada, isto tako mislim da imamo dosta razloga da se zabrinemo za stanje u kome se nase drustvo nalazi i da se lako moze skliznuti u agresivnu netrpeljivost ne samo prema ovog grupaciji o kojoj govorimo (evo samo odnos prema zenama, danas jos jedno ubistvo, praceno samoubistvom ubice, cini mi se da je to treci ako ne i cetvrti slucaj ubistva u porodici od pocetka godine).

A kad smo kod toga, nekako mislim da nismo bas toliko i da necemo toliko pomeriti pamecu pa da dozvolimo (niti da bi ikom ozbiljno palo na pamet ovde tako nesto) navedene primerke pol. organizacija. A opet, kada su krenule vesti o ovim nesrecnim silovanim i ubijenim devojcicama kod nas, ja nisam ni otvarala vesti jer iz naslova nista nije govorilo o mestu desavanja. Bilo je "opet u Americi ovo". I jos smo bili toliko gadni da se ta nesreca razvlaci na uzasan nacin po naslovnicama. Kao sto rekoh, svakako imamo razloga za brigu po mnogim pitanjima.

Svačija serksualnost bi trebalo da bude intimna i lična stvar ali i tu su homoseksualci u prednosti jer oni mogu i polugoli i u lancima da defiluju ulicama i da ih čuvaju organi reda i gonjenja u pratnji kvazi elite. Kad bi to uradila grupa heteroseksualaca došle bi čike u plavom i posle u belom. Svako društvo i zajednica ugrožava manjine ali bilo koja srpska vlast do sada to nije radila na državnom nivou. U Engleskoj su ih zatvarali i kastrirali, hitler je punio logore a šta su radili ameri od države do države ne smem da zamislim. Pomenuo sam P.Živkovića, oficira kraljevine Srbije i Jugoslavije, čak je i vojska tolerisala takve ljude kad su već prošli regrutaciju.

Vojska penzionisala trans majora

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=946738

Ovakve slučajeve ne želi da toleriše ni ova naša vojska i to čitav vek i kusur iza Živkovića. Dovoljno je videti ko ga podržava i spremiti se, ako ovo prođe, za sledeće koji su takođe ugroženi a to su zoofili i pedofili, možda čak i nekrofili. I oni su ljudska bića i imajui svoja prava. U hrvatskoj gde su istopolni brakovi dozvoljeni dobili su ovo

Muškarac iz Hrvatske oženio kravu

http://www.pravda.rs/2014/10/24/muskarac-iz-hrvatske-ozenio-kravu/

Dozvolili su istopolne brakovem a dobili su, kako ono beše(?), rodnu ravnopravnost. Kad se dozvole opačine graničnika nema i sve je dozvoljeno. Nema tu ni averzije ni homofobije, bar ne kod mene. Kod drugih možda ali to je sve zahvaljujući uglavnom drugoj strani. Imam stan kod Bogoslovije i nindža kornjače su me samo vratile nazad, oni u centru nisu mogli ni đubre da bace bez dva legitimisanja. I sad se očekuje od ljudi da budu veseli i srećni zbog toga kad vide borna kola i naoružane ljude ne na Kosovu već ispred svoje kuće.
  I ranije su se dešavali užasi u kom su žrtve bile deca ali su novinari bili obazrivi i nisu to stavljali na prve strane. Bile su crne hronike u kojim bi neki pandur ili inspektor obavestio javnost. Nikad se nije desilo da pojedini novinari u fazi istrage okrivljuju roditelje ili dele dijagnoze i to sve na naslovnim stranama ili preko elektronskih medija. Sad kad treba nešto da kažu ćute jer to nije više senzacija. Takvo ponašanje toleriše država jer sluđen narod ne primećuje koliko se zadužuje i šta se sve rasprodaje ali to je neka druga priča. Smile

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ma lupetaju....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
UK: RASTE BROJ USVAJANJA U ISTOPOLNIM PORODICAMA

Novi podaci britanskog Ministarstva obrazovanja pokazuju značajan porast broja dece koju usvajaju gej i lezbejski parovi.

Tako su prošle godine istopolne porodice usvojile 180 dece, dok je njih 150 dom pronašlo u lezbejskim porodicama. Poređenja radi, pre četiri godine je sveukupno 120 dece bilo usvojeno u gej ili lezbejske porodice, javlja Telegraph.

Heteroseksualne porodice i dalje čine veliku većinu među usvojiteljima, dok se dete daje u usvojenje istopolnoj porodici u jednom od 20 slučajeva. Trenutno se u britanskim domovima za nezbrinutu decu nalazi njih više od 68.840.

Zakonskim izmenama iz 2005. godine, nevenčani i istopolni parovi prvi su put dobili mogućnost zajedničkog staranja nad usvojenim detetom, a do te je reforme inicijalno došlo zbog smanjenja broja odgovarajućih kandidata za usvajanje. Otad se zakon menjao još jednom kako bi dobrotvornim ustanovama zabranio diskriminaciju prema istopolnim parovima, što je rezultiralo zatvaranjem svih rimokatoličkih agencija za usvajanje u Engleskoj.

Nedavno je jedan hrišćanski sudija kažnjen zbog izjave da bi decu trebali odgajati otac i majka. Ričard Pejdž je tokom jednog slučaja usvajanja svojim kolegama iza zatvorenih vrata rekao kako smatra da bi za dete bilo bolje da odrasta u tradicionalnoj nego u gej porodici. Nakon nedelju dana je prijavljen zbog predrasuda i suspendovan s porodičnih sudskih slučajeva
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.93
eto miran demokratski način kako se bela država pretvara u crnačku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.