Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Postoji li mogućnost formiranja vlade DS, SPS, SRS
Da. Vrlo moguće!
45.7%  (16)
Ne. Mislim da je to nerealno!
25.7%  (9)
Ništa me više ne bi iznenadilo
28.6%  (10)
Ukupno glasova: 35
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko je realno da SRS, SPS i DS naprave vladu posle izbora  (Pročitano 12993 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sony 
Ma kakve veze Šeki ima sa svim ovim.... On se neće vratiti iz Haga , nema šanse , makar ne tako skoro kako ga najavljuju.... A o procentima je glupo i pričati , ko zna šta će biti na izborima , mada najverovatnije će opet žuta bagra da dobije , pošto je opozicija cela u Srbiji krajnje komična i tužno smešna... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
1) pitanje se ticalo striktno koalicije žutih,SRS-a i SPS-a;uzgred,čak i da stranačke nomenklature dovoljno uspešno spinuju novonastalu situaciju i obrazlože je svojim stranačkim članovima,imale bi strašan problem (naročito žuti) da isto obrazlože i svom krugodvojkaškom biračkom telu koje je 20 godina odgajano na priči da su radikali evolutivno niža vrsta ,slična Orcima,koju treba istrebiti

ma da, kao sto im objasnjavaju koaliciju sa SPSom

Citat
2) 31 mesto u upravnim odborima,verovatno,služi podmazivanju SRS-a da bi se obrušavao na SNS,a žute "previđao".To još ne znači koaliciju,pa čak ni manjisku podršku (takva je,proste matematike radi,nemoguća)
tacno. plakate SNSa cepaju samo radikali.
pricao mi ortak koji je lepio plakate po vozdovcu, "lepimo mi, kad naidjemo na cigane koji lepe radikalske plakate i psuju nam majku cigansku".  Smile

Citat
3) da poznaješ krugodvojkašku čaršiju,bilo bi ti jasno da bi do curenja tako masne priče došlo za manje od 48 časova (saznavao sam ja i masnije stvari devedesetih unutar 10-12 sati od njihovog dešavanja)
to bi ostalo na nivou čaršijske priče.
ako nije bilo na televiziji, znači da se nije ni desilo.

mada najverovatnije će opet žuta bagra da dobije , pošto je opozicija cela u Srbiji krajnje komična i tužno smešna... Smile
sasvim moguce. od 980.000 zaposlenih, 560.000 radi u drzavnim firmama.
ostali su ionako apstinenti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Mene ne bi cudilo da LDP malo vise napreduje... Pogotovo sto sad idu na kartu jugonostalgije, ima da odvuku PUPS-u se glasace  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mene ne bi cudilo da LDP malo vise napreduje... Pogotovo sto sad idu na kartu jugonostalgije, ima da odvuku PUPS-u se glasace Smile Smile
Vrlo moguće. Ne preterano, ali mogu otići do 7,8, ko zna možda i do celih 10% Jer, njihova priča o Kosovu, sve manje bode oči i sve je realnija kako vreme prolazi. Oni se po toj priči najviše razlikuju od DS-a. Na kraju će Čeda reći: "Lepo sam vam govorio da Kosovo treba priznati, a vi me niste slušali" I po pitanju Evrope oni su od starta dosledni eurofanatici i zalažu se za potpunu primenu svih evropskih zahteva i standarda i to odmah, bez odlaganja i izuzetka. DS donese kvazi evropske zakone o npr. pravosuđu, pa kad dobije ćušku od evrope, onda te zakone, za koje je prethodno tvrdio da su nešto najvevropskije ikada viđeno kod nas, menja. Čeda, jok. On bi da se pita (a srećom ne pita se), bukvalno preveo evropske zakone na srpski i usvojio ih u Skupštini. E, zato Čeda sada ima 5%, a populistički DS (mada mu se funkcioneri ponašaju kao najviše plemstvo) ima 30%.
Kako vreme prolazi, sve je izvesnije da ćemo morati da odlučimo da ili ćemo u svemu bez izuzetka igrati po evropskim pravilima i sprovoditi Čedinu politiku, ili nema ništa od Evrope. Nema treće mogućnosti. Ne može se u dresu Crvene Zvezde igrati za Partizan. Ne može se biti partner Rusije i Kine i istovremeno ući u NATO. To i Čeda govori. To govore i Rusi i Amerikanci. Samo to ova vlast nama ne saopštava, već izmišlja stubove spoljne politike i neutralnost. To je moglo u vreme Josipa Broza. Sada jok. Ne možeš se jebati da ti ne uđe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Kad moze koalicija DS (EU nema alternativu), SPS(Komunizam nema alternativu) i SPO(Kraljevina nema alternativu)...

Pa sto da im se ne pridruze Radikali? Smile

JBT koliko nam je smesna drzava! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Nije to toliko nemoguće. Eto Švetska je bila kraljevina sa socijalistima na vlasti i članica EU.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Svetska je bila drzava sa vrlo malo problema, a sada su upali u ogromnu krizu...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Qtek 小米
Приметио сам да неки жутаћи из мог комшилука се окрећу Чедици или одлазе у апстиненцију, зато сам и ја убеђен да ће ЛДП на следећим изборима освојити више него икада.
Са друге стране СРС са Шешељем чак и са најконтрапродуктивнијом кампањом мора да забележи пораст, а са одличном кампањом можемо преполовити СНС.

Какви ће резултати стварно бити само Бог зна, јер већина крије своје политичко опредељење, односно одлази у апстиненцију.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Ukoliko Seselj bude kandidat, ne bi me cudilo da odvuce veliki broj glasova. Iskreno mislim da je na formiranje ovih novih "Patriotskih" stranka 1389, dveri i slicno direktan uticaj imao povratak Seselja, i da ako se on vrati ove novopocene politicke struje ce pokrenuti aktivniju kampanju kako bi odvukle veliki broj simpatizera SRS (Mislim na nacioanliste) i tako iole oslabili Seselja.

Mada kako stvari stoje ne bi me cudilo da trenutna vlast i pomogne Seselju da se vrati u Srbiju i tako zajebe Nikolica.... Dok se SNS i SRS budu klali da DS ili LDP profitiraju.

Takodje bih se slozio sa spikom oko LDP, ljudi imaju realnu pricu i trenutno su u prednosti. Koliko god se ja ne slazem sa nekim njihovim stavovima, moram priznati da ce sigurno porasti. Samo ne smemo zaboraviti da je LDP protiv ustavna stranka. Smiley

Inace sta mislite o koaliciji SNS-DS? Mene ne bi ni to iznenadilo.... Smiley

Citat
JBT koliko nam je smesna drzava!
Koja drzava? Smile Mi imamo drzavu :O Gde je? :O Kako se zove? Gde su joj granice? :O
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung i9300
trebalo bi da bude vojni puc ili policijski kad su vojsku unistili. da pohapse sve ali bukvalno sve od radikala i naprednjaka preko demokrata do cede i g17. kako bi onda zivot lep bio Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.