Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko i na koji nacin Burek forum utice na nase zivote?  (Pročitano 2462 puta)
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
opushta me...
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Khm...da...
dakle...
pored povecanja troskova (citaj: jedno 2-3 hiljade vise), postoje i mnoge korisne funkcije ovog foruma u mom zivotu...
Pored nekoliko, rekao bih prilicno jakih, prijateljstava...ovde sam pronasao nesto, takodje veoma bitno. A to je potvrda mog misljenja... Koliko god bili ubedjeni i sigurni u isto, mnogo ga je lakse realizovati, i sa mnogo vecom sigurnoscu u "stvarnom svetu", uz potvrdu nekoga koga smo prihvatili kao relevantnu osobu.
Takvih, doduse, nije mnogo...ali u mom slucaju njih nekoliko vrede vise nego svo zlato ovoga sveta. Hvala im sto postoje, sto nemaju predrasuda prema ovakvom vidu komunikacija  Smile

ps: zanemaricemo to sto mi je brak pred raspadom zbog njega...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
brak ti je pred raspadom? Smile

nego....uživam,očigledno je,ali mi se čini da bi ovo vrijeme moglo biti i mnogo pametnije iskorišćeno.
ali,tješim se da svako ima svoj sopstveni pakao... Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pored povecanja troskova (citaj: jedno 2-3 hiljade vise), postoje i mnoge korisne funkcije ovog foruma u mom zivotu...
Pored nekoliko, rekao bih prilicno jakih, prijateljstava...ovde sam pronasao nesto, takodje veoma bitno. A to je potvrda mog misljenja... Koliko god bili ubedjeni i sigurni u isto, mnogo ga je lakse realizovati, i sa mnogo vecom sigurnoscu u "stvarnom svetu", uz potvrdu nekoga koga smo prihvatili kao relevantnu osobu.
Predpostavicu da si na dial-up-u...
Onda bi stvarno trebao da posetis kzloob Smile
Sto se tice potvrde mog misljenja...
Svima prija kad se neko slaze sa tobom ali...
toliko stvari sam uradio suprotno od onog sto su mi
savetovali i bio zadovoljan rezultatom da do tudjeg misljenja
mi vise i nije toliko stalo...

nego....uživam,očigledno je,ali mi se čini da bi ovo vrijeme moglo biti i mnogo pametnije iskorišćeno.
ali,tješim se da svako ima svoj sopstveni pakao... Smile
nema Smile ... Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
@Paki....moj je bio pred raspadom i jos uvek se raspada....a burek mi je odlicno sredstvo za bezanje od svega. Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
hm... ovako ... burek forum ne utice na mene kada su odluke do kojih drzim u pitanju ali mi pomaze kad se dvoumim - dok citam misljenja vecine.
I da, upoznala sam ljude koji su pravi prijatelji, znaju oni koji su, mada verovatno nece procitati ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ono sa brakom je bila sala, naravno... Smile
Vreme provedeno na forumu, mozda se i moze bolje iskoristiti...ali ko to moze garantovati?
Ja znam sta sam konkretno "zrtvovao" posecivanjem foruma....gledanje TV-a...i nije mi nesto krivo zbog toga.
Medjutim, jedno je sigurno...mnogo bih se vise naspavao  Smile

Paki
Naravno da me misljenje velike vecine ne moze ubediti olako, ali ja pricam o potvrdi mog misljenja i to samo kod odredjenih ljudi...

ps: zaboravih najvazniji argument svrsishodnosti ovog foruma...mog baticu!  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 14:10:39 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
LG 4X HD
Svestan chinjenice da je vreme provedeno na bureku ( Na forumu ste proveli: 57 dana, 10 sati i 5 minuta.   Smile) mozda moglo i konstruktivnije da bude utrosheno ali zabava ,opushtanje i zadovoljstvo  koje mi je burek pruzio ne moze se izmeriti tako da... tu sam i tu cu i ostati  Smile  (sorry  Smile  )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pored razmene misljenja sa svima vama, recimo da imam i obavezu da zavirim i ustanovim da li sve besprekorno funkcionise (cir mi jos uvek nije "proradio") Smile Volim da procitam tudja misljenja sto se odredjenih tema tice, kao i da iznesem sopstvena. Ne razmisljam uopste o tome da li ce se neciji stav "poklopiti" sa mojim, ali svakako postujem i suprotne stavove. Bilo bi krajnje monotono da smo svi istog misljenja. Sto kaze Arli, verovatno bi vreme provedeno na Bureku moglo i konstruktivnije da se iskoristi, ali eto... prijatno je caskati sa vama, sem u situacijama kada moram da upozoravam na krsenje pravila Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Dosta ON topic-a
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.