Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Колико дневно играте игре ?  (Pročitano 16228 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Sony 
relativno malo , ne igram igre bas cesto , ponekada raspalim CS , ili Stronghold , ili neku igru onako bzvz...U proseku manje od jednog sata dnevno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Do pola sata, retko kad vise. Smiley
Primi moje saučešće  Smile

Ja cepam ponekad i do 4 sata bez prekida ali retko više. Imam druga koji je igrao Undying od 22h do 11 ujutro - ne mož' da ga odvojiš Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Sat, sat ipo dnevno, ranije kad sam bio klinac u srednjoj školi mogao sam i hteo i više ali sad mi tako nešto ne pada na pamet. Ovako odigram WoW 1 sat, max 2 sata dnevno i miran sam. Par puta godišnje odem u igraonicu sa drugarima gde opičimo CS- 5v5, jedno 3,4 sata što je do jaja zabava  Smile

Dodao bih još i to da mi je žao onih klinaca koje vidim da vise na gamingu po 5,6 pa 7 i 8 sati dnevno, to mi je baš žalosno  Smile, vidim koliko sam ja srećan što sam ona generacija koja je već bila "matora" kad je online gaming kod nas doživeo bum, tj nije me zakačilo baš ko njih. Danas je to najjeftinija pa samim tim i najpristupačnija zabava za klince.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
8 sati sad igram jer je skola, dota se cepa po ceo dan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 5800
Dnevno provedem oko 3-4 sati na kompjuteru, 2 sata igrajuci.Ponekad duplo vise, ali retko  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 15:41:28 od lukasavija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Sat, sat ipo dnevno, ranije kad sam bio klinac u srednjoj školi mogao sam i hteo i više ali sad mi tako nešto ne pada na pamet. Ovako odigram WoW 1 sat, max 2 sata dnevno i miran sam. Par puta godišnje odem u igraonicu sa drugarima gde opičimo CS- 5v5, jedno 3,4 sata što je do jaja zabava  Smile

Dodao bih još i to da mi je žao onih klinaca koje vidim da vise na gamingu po 5,6 pa 7 i 8 sati dnevno, to mi je baš žalosno  Smile, vidim koliko sam ja srećan što sam ona generacija koja je već bila "matora" kad je online gaming kod nas doživeo bum, tj nije me zakačilo baš ko njih. Danas je to najjeftinija pa samim tim i najpristupačnija zabava za klince.

Pa ja mrzim online igre (bar vecinu) a opet mogu da igram po 7 sati dnevno. Ako igras samo WOW i CS ti nisi zainteresovan za igre... A toliko je zanrova, igara, pod zanrova da bi mogao da igras citavu vjecnost.  Smile Od retro igara, pa sve do modernih, preko konzolskih do onih koje igramo na kompu... Na desetine hiljada..  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 19:33:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC One V
Mene pravo da ti kazem ne zanimaju te igre koje cu preci za max dva dana... Bolje su mi ove multiplayer igrice, ili browser games, kao plemena travian.... i tako...

Na CS-u provedem oko sat vremena, ranije sam znao i vise...ali sada ne. Ali zato na plemenima nekada i po 5 sati...zavisi kako se sta potrefi Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Ја могу играти по читав дан,  јер нпр. за мене не постоји само ЦС већ и на дестине других интересантних и узбудљивих модова.   
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 20:15:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung C3050
dok je skola plafon je 4 sata, a vikendom i na raspustu oko 6-7sati, ne vise. najvise igram online.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG KU990 VIEWTY
Ja igram Online samo TF2 i GTA SA MP !!! A ovako mogu al se trudim da ne provedem ceo dan na kompu igrajuci razne igre Smiley Inace ja vise volim da igram SP igricu dobru nego MP !!!!
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.