Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mamila penzionere u svoj stan, dvojica umrla  (Pročitano 1348 puta)
18. Okt 2016, 15:00:18
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
FATALNA SRPKINJA SA MALTE Mamila penzionere u svoj stan, dvojica umrla

"Šegis", bar u kome Dragana Mihalković navodno vreba svoje "žrrtve"
Foto: Facebook "Šegis", bar u kome Dragana Mihalković navodno vreba svoje "žrrtve"

Kako navode britanski mediji, Ajers (78) je pronađen mrtav u stanu Srpkinje u gradu Sent Pol Bej na Malti prošle srede sa oko 10.000 funti pored njegovog tela.

U februaru ove godine, još jedan stariji muškarac Dejvid Grant (68), inače tadašnji Draganin dečko, takođe je pronađen mrtav u istom stanu, ali u vezi sa tim slučajem nisu utvrđene sumnjive okolnosti.

Policija međutim sumnja da je smrt oba muškarca usledila kao posledica "burnih noći" provedenih sa Srpkinjom.

Nevil Ajers
Foto: Privatna arhiva Nevil Ajers

Dragana je povodom Nevilove smrti rekla da je provela veći deo noći sa njim u obližnjem baru "Šegi", gde su ispili dosta alkoholnih pića. On je nekoliko sati kasnije javio svojoj partnerki Jasmin u Britaniji da je propustio let, a od tog poziva ona je izgubila svaki kontakt sa njim.

Autopsija je utvrdila da je Ajers ugušen, ali i dalje nisu utvrđene sve okolnosti smrti.

Mihalkovićeva je uhapšena nakon što je Nevil pronađen mrtav, ali inspektori tvrde da je isključena mogućnost bilo kakvog zločina, piše "Daily Mail".

Nevilova partnerka, Jasmin, je rekla da je Nevil krenuo u Britaniju, kako bi proslavio svoj 78. rođendan kod kuće, ali je onda propustio let. Kad ga je pitala gde će da odsedne i kad ima sledeći let, veza se prekinula i više nije mogla da ga dobije.

Dragana je ispričala policiji kako je bila u šoku kad je Nevilu pozlilo.

- Bila sam zatečena. Učinila sam sve da ga spasem, na kraju sam otišla u policiju i tamo sam pozvala Hitnu pomoć. Nevil mi je rekao kako mu je Jasmin sestra, a ne partnerka - navela je Srpkinja sa Malte.

Ona je takođe rekla policiji da, od 10.000 funti koji su pronađeni u blizini Nevilovog tela, samo 2.000 pripada Britancu.

Mihalkovićeva je, prema tvrdnjama britanskog tabloida "Sun" poznata po tome da često iz bara "Šegi" odlazi kući sa starijim muškarcima, najčešće penzionerima, nakon što bi od njih izvukla novac za nekoliko pića, cigarete i kondome.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
samo jos treba da nauci da se otarasi tela
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
UBIJALA SEKSOM: Fatalna Srpkinja optužena za dva ubistva na Malti

Foto: Kurir
IZNUDA 110.000 EVRA: Uhapšen vlasnik...

Draganu Mihalković tužilaštvo tereti za smrt dva penzionera
Crna Hronika 13:50, 14.01.2017. 60

Na telu pokojnog Nevila Ajersa pronađene neobične povrede koje su mogle da nastanu usled grube seksualne igre

MALTA - Fatalna Srpkinja Dragana Mihalković (45) optužena je juče za dvostruko ubistvo britanskih penzionera tokom prošle godine, saznaje Kurir.

Sudija je naveo da je Mihalkovićeva izazvala telesne i duševne patnje penzionerima Nevilu Ajersu i Dejvidu Grantu posle čega su umrli.

- Mihalkovićeva je saslušana 12. oktobra na Malti. Kod inspektora je sumnju u Ajersovu prirodnu smrt probudilo to što je Dejvid Grant, njen dugogodišnji dečko, preminuo u istom stanu. Ona je uhapšena jer nije imala važeću dozvolu boravka. Na telu pokojnog Ajersa pronađene su neobične povrede koje su mogle da nastanu usled grube seksualne igre - preneli su mediji reči inspektora koji je radio na ovom slučaju.

Iživljavanje

Fatalna Srpkinja saslušavana je više puta i davala je različite verzije događaja.
- Ona je u Srbiji bila optužena za druge zločine 2002. i 2004. godine. Video-zapisi nađeni u njenom „ajfonu“ i „ajpedu“ ukazali su na to da se prema žrtvama ponašala nepažljivo i da je to moglo dovesti do njihove smrti. Ona je, takođe, njima davala lekove bez recepta - čulo se juče pred malteškim sudom.

Kod Dragane Mihalković otkrivene su i kreditne kartice koje su pripadale pokojnom Grantu. Njen zastupnik je zatražio da bude puštena uz kauciju, čemu se tužilaštvo usprotivilo, uz činjenicu da Dragana na Malti živi ilegalno. Sud je na kraju odlučio da ona ostane u pritvoru.
- Kada je sudija saopštio odluku, Mihalkovićeva je počela da plače i viče: „Časni sude, ja sam nevina. Molim vas“ - govorila je Srpkinja.

Podsetimo, ona je u oktobru prošle godine uhapšena i puštena, nakon što je Nevil Ajers (78) preminuo u njenom stanu posle seksualni odnosa.
- Fatalna Srpkinja navela je da nije kriva za Ajersovu smrt, kao ni za smrt svog bivšeg dečka Dejvida Granta (68) u februaru prošle godine. Ipak, njen zahtev za kauciju je odbijen - preneli su mediji.

Burne noći

Dragana je u žižu javnosti došla nakon Ajersove smrti u njenom stanu. Naime, istraga koja je vođena na Malti pokazala je da je Ajers, bivši vozač bagera, cele noći s Mihalkovićevom pio i zabavljao se u lokalnom baru „Šegis“ na Malti.
- Penzionerovo telo pronađeno je u Draganinom stanu, a pored njega se nalazilo 10.000 funti - preneli su britanski mediji.

Zanimljivo je da je u februaru prošle godine Dejvid Grant (68), Draganin dugogodišnji dečko, takođe pronađen mrtav u istom stanu, ali tada nije bilo sumnjivih okolnosti.

Mihalkovićeva:
OSEĆAM SE ODVRATNO!

Britanski mediji su kontaktirali sa Mihalkovićevom, koja im je navela da ju je smrt Nevila Ajersa potresla.
- Šokirala sam se kad je Nevilu pozlilo! Učinila sam sve da mu pomognem. Otrčala sam do policijske stanice i zvala Hitnu pomoć. Nisam znala da ima devojku, rekao mi je da mu je Jasmin sestra. Osećam se odvratno - rekla je britanskim medijima Dragana Mihalković i dodala da od 10.000 funti nađenih pored starca, 2.000 pripadaju njemu.

Žica za matorce
ZAVODILA PENZIONERE

Mihalkovićeva je, prema tvrdnjama britanskog tabloida San, poznata po tome što često iz bara „Šegis“ odlazi kući sa starijim muškarcima, najčešće penzionerima, nakon što bi od njih izvukla novac za nekoliko pića, cigarete i kondome.
- Ona je velika, zanosna žena. Deluje kao da ima žicu za matore Britance. Neki od njih deluju tako nežno i osetljivo, kao da bi od noći s njom dobili srčani udar. Možda zapravo i žele da odu s ovog sveta na taj način - preneli su reči anonimnog izvora britanski mediji.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ribetina...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
pička i po
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.