Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:21:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kokologija - psihološke igre  (Pročitano 266195 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8

test br.39
Krug, trougao, kvadrat rešenje:

Kako je ispalo naše umetničko delo? Da li zaslužuje da se okači na frižider? Pravo znanje vašeg crteža može se naći u tome kako ste upotrebili ova tri osnovna oblika. Trouglovi ovde predstavljaju posao i učenje, kvadrati se odnose na društvo i njegove norme a taj jedan krug je simbol vas samih.
Ako ste nacrtali jako veliki krug, posedujete srazmerno visoko mišljenje o sebi. To može biti dobro ako vodi ka objektivnom samopoštovanju. Ali kod nekih ljudi to predstavlj pomalo izvrnutu o njihovom mestu na ovom svetu - tj. centru sveta.
Ako je vaš krug malen, vi onda smatrate da ste beznačajni i da vas svet oko vas još manjim. Čuvajte se svih tih kvadrata i trouglova, ne zaboravite da se one sastoje iz istih tačkica i linija kao i vi!
Broj i veličina trouglova predstavlja vaš posao ili obaveze u školi. Veliki trouglovi nam ukazuju na to koliko važnim ih vi smatrate i koliko vas ispunjavaju. Ako ste nacrtali mnogo manjih trouglova, to znači da radite nekoliko projekata u isto vreme. Pripazite se, ako imate suviše trouglova morate smanjiti obaveze ili obim posla pre nego što se potpuno istrošite.
Kvadrat u vašem crtežu predstavlja vaš odnos prema društvu i drugim ljudima. Ako su vaši kvadrati veliki, vi ste pod pritiskom da se uklopite i prihvatite norme društva. Ako imate mnogo manjih kvadrata, osećate se prilično izgubljenim u velikom društvu ili vas opterećuju brojna društvena pravila. U slučaju da se ovi oblici na vašem crtežu dodiruju ili preklapaju, vi ste uspeli da u određenoj meri integrišete i uskladite sve ove aspekte u vašem životu. Ako su sve geometrijske figure nacrtane posebno, svaka za sebe, može se dogoditi da osetite da ste izolovani ili, u neku ruku, van sveta.

Psihijatar

Od želje se ne može pobeći. Od ranog detinjstva imamo brige i želje - Da sam samo malo veći! Hoću novi bicikl! Nadam se da ću dobro uraditi pismeni iz srpskog!-Svi živimo bolje. Mada ta želja često dovodi i do osećaja frustracija  i neuspeha, ona je i motorna snaga za vaše uspehe i dostignuća. Naravno, niko nije na tom putu uspeha potpuno sam. Svi izvlačimo pouku iz mudrih saveta, ljubaznih reči, pa i oštrih kritika. Prisetite se samo koliko puta ste se izborili s nekom krizom zahvaljujući verbalnoj podršci drugima, koju biste profesiju odabrali?

1. Psihoanalitičar ste i imate svoju privatnu praksu. U kakvoj prostoriji biste primali pacijente koji dolaze na terapiju? Detaljno opišite sobu.

2. Prvi pacijent toga dana je došao. Šta je njegov problem, o čemu želi da priča s vama i čuje vaš savet? Kakav savet mu vi dakete?

3. Sedite naspram svog pacijenta i dajete mu stručne savete. Kako pacijent reaguje na njih?

4. Radno vreme je završeno, vi sedite za svojim stolom i sređujete papire kad neko uleće u kancelariju. Ko je ta osoba koja dolazi kod vas posle radnog vremena? ( Dajte joj ime osobi koju poznajete. )

Rešenje će biti objavljeno na 82. strani kao i test br.41
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 20:16:16 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Zar ne rekose 1 krug i ostalo...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile pa mali dodatak.....onakoc usputan, onaj koji shvati, znače o čemu se radi kada vidi rešenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
1knjige , potpuno se zidano sa knjigama u ormaru, moj krevet, za pacijent jedan krevet da sa glavama srscemo, ja pomislim njenu, njegovu reakcije, sto ispoljavljava na licu
2moja mama, bulemicna je
3 smeje se sa punom snagom
4moja nepostojajuca zena, koja je vec izasla iz mog snu , i kaze probudi se volim te ti nisi psihiatar, ovo je druga drama, ljubavna komedija
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 20:57:59 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
1. soba sa puno svjetlosti, topline i knjiga.
   Miris jasmina ili lavande. dominiraju prostorom pacijentov lezaj i moja fotelja.

2. bilo tko sa nimfomanskim ili aseksualnim sklonostima Smile

3. vodimo ugodan razgovor

4. dolazi moj buduci muz ili poslovni suradnik ili mozda obje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
1. posto i sama provodim veci deo dana u toj prostoriji [na radnom mestu], sobu bih veorvatno gledala da uredim tako da i meni bude u njoj prijatno, dakle topla, gotovo porodicna atmosfera.
2. pacijent nema problem, pa ga pitam da mi prica o svom detinjstvu, kao u americkim filmovima Smile
3. ozbiljno i pazljivo slusa i klima glavom
4. ulece moj muz/partner da me pokupi posle posla, nema imena jer ne poznajem tu osobu Smile

da .. za prethodni zadatak sam zaista bila lenja da crtam, priznajem Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 20:52:13 od sarmica »
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
1. soba je srednje velicina,mnogo polica i slika,dva veca dvosjeda (stilski namjestaj) i mali okrugli stolic tek da stanu dve soljice za kafu ili caj...radni sto je nasuprot ulaznim vratima,uredan i mnostvo knjiga koje su naravno uredno slozene! soba je okrecena toplom narandzastom i zutom bojom,i mnogo je osvjetljena.

2. zeli da prica o problemu s muzem i njihovim neskladnim zivotom,cesto je odsutan a to u njoj stvara nevjericu pa mnogo razmislja o tome.
savjet: da se posveti sebi i djeci,da ispuni svoj zivot i bez njega...smisao zivota nije u jednom muskarcu!

3. sa postovanjem me gleda pravo u oci sigurnim pogledom,pogledom punim povjerenja  odobrava svaki moj savjet.

4.moja komsinica i drugarica Jole da idemo u soping i na kafu!
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 22:25:07 od mazzuljica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
1. Psihoanalitičar ste i imate svoju privatnu praksu. U kakvoj prostoriji biste primali pacijente koji dolaze na terapiju? Detaljno opišite sobu.

Joj... biblioteka... u viktorijanskom stilu... velika fotelja u kojoj ja sedim... glomazni sto... puuuuuno knjiga, nijedan tepih... Smile

2. Prvi pacijent toga dana je došao. Šta je njegov problem, o čemu želi da priča s vama i čuje vaš savet? Kakav savet mu vi dakete?

Naglabanje o ljubavnim problemima (uvek se nadje neko da me gnjavi time)
Savet: Produzi dalje...

3. Sedite naspram svog pacijenta i dajete mu stručne savete. Kako pacijent reaguje na njih?

Smiling  Smile

4. Radno vreme je završeno, vi sedite za svojim stolom i sređujete papire kad neko uleće u kancelariju. Ko je ta osoba koja dolazi kod vas posle radnog vremena? ( Dajte joj ime osobi koju poznajete. )

Dragance... vodi me na kafu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
8 krugova, 2 trougla, 3 kvadrata... sa'cu da bacim pogled na resenje

edit: novi testic:
svetla, osuncana, sa velikim prozorima i sa puno zelenih biljaka,necvetajucih...

stres
savet: da se vise posveti sebi

malo je nervozan, jer sad sledi onaj tezi deo, njegov: da ode kuci i pravi promene

branka
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 22:49:33 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Soba puna toplih boja, nekoliko saksija sa cvecem, na zidovima 2-3 slike apstraktnih motiva.

Devojka koju sludjuje momak svojim neodredjenim ponasanjem. Ne zna sta da misli. Moj savet: da ga navede da bude iskren..

Upija svaku rec i deluje kao da ce odmah po izlasku preci na njihovu realizaciju. Bilo kakav savet ili misljenje ce joj dobro doci.

Azra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:21:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.