Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:34:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kokologija - psihološke igre  (Pročitano 266198 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
4 Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
1
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
1. Smile Smile
i jbt ovaj 7 test je 100% tacan Smile

jakako da je tachan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

*** Heavy Metal ***

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1622
Zastava Novi Sad - Novo Naselje
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
1. Smile Smile
i jbt ovaj 7 test je 100% tacan Smile
bf nemoj da za tako malo da dižeš nosić!  Smile
jakako da je tachan  Smile
ali evo moje verzije.... Smile
Meki di si ti meni? Smile
uskoro i ide i rešenje...samo još jedan ispitanik  Smile
test br. 7

SAMO NAJNEOPHODNIJE REŠENJE:

Šta je to što uvek imate kod sebe? Predmet koji ste poneli je nešto bez čega se osećate pomalo nelagodno, nesigurno. Dalkle, vaš odgovor nam ustvari ukazuje na to koji deo vaše ličnosti vas čini nesigurnim.

1. rokovnik ili telefonski imenik
Ne možete se osloniti na svoje pamćenje. Telefonski brojevi, rođendani, ugovoreni sastanci. Ti podaci vama uđu na jedno uvo i iazađu na drugo. Vi ne stvari namerno, jednostavno nekako se događa da zaboravite, i nakraju se obično izvinjavate što ste zaboravili godišnjicu - po zna koji put. Verovatno i nije tako loše imati stalno taj imenik kod sebe. Svakako, dosta je važno da se setite gde ste ga stavili.

2. lak ili pena za kosu
Vama je izgled najvažniji. Toliko pažnje posvećene detaljima znači i da uvek izgledate tip - top, kao da je ceo svet vaš. Ali ponekad preterate. Ne zaboravite, ako nemate lepu frizuru to i dalje nije dovoljno dobar razlog ne odete na posao.
3. amajlija
Duboko verujete da nemate sreće. Samo vaš red pred prodavnicom ili u pošti ide sporo, samo vaš tost pada na namazanu stranu.....itd. Nikada vam ništa ne ide na ruku i vi to znate. Ali, kako to možete znati? Ne kažemo da ste sujeverni pa ipak bolje osećate ako inate svoju amajliju kod sebe, bilo da je to detelina sa četiri lista ili krstić sa Svete gore ili. recimo, par starih čarapa za koji ste vezani.

4. bombonu ili žvake.
Brinete da li ćete izdržati sa dijetom. Vi pojedete porodično pakovanje sladoleda dan pre nego što počnete dijetu, svaki put kad prođete pored frižidera vi ga otvorite " samo da nešto vidite " - hrana vam je više u glavi nego u stomaku. Čokoladica ili žvaka u džepu smiruje vas. U svakom slučaju, šta god da se dogodi u toku dana vi bar znate da nećete umreti od gladi.

i test br.8
LAVIRINT REŠENJE :

Krivudavi isprepletani hodnici lavirinta predstavljaju put kojim se vi krećete u životu, sa svim pogrešnim skretanjima, vraćanje unazad i ćorsokacima. Period adolescencije je i vereme kada je malo potrebno da se osetimo izgubljenim i zbunjenim. Doživljaj u lavirintu odražava kako se vi sećate svojih godina odrastanja.
1. " Ovo je bilo prelako. Začas sam ovo uradio. Mačji kašalj! "
       Mada mnogei pametni tinejdžerske kao period stresa i  zbunjenosti, za vas je to bio samo period zabave i ničeg drugog. Vi se u to vreme niste bavili traženjem sebe i niste patili zbog pritiska - sve u svemu, to je za vas bilo prijatni iskustvo, kao velika žurka. Naravno, ovo može značiti da pravi životni testovi tek sotje pred vama....

2. " Pa, trebalo je vremena da se probijem, ali sve u svemu, i nije bilo ništa teško! "
       Godine školovanja vama nisu bile lake, više je nego verovtno da ste mnogo noći proveli brinući o problemima koji su mučili sve nas u tim godinama - ljubav, prijateljstvo, budućnost. Ta iskustva su vas oformila u osobu kakva ste sada i lekcije tada naučene dobro će vam doći u teškim vremenima u budućnosti.

3. " Brate moj, kako sam se izgubio! Na trenutak sam pomislio da nikada neću izaći! "
       Iako skoro svako prođe kroz problematičnu godinu ili dve na putu drastanja, vi ste u ozbiljnim ramišljanjima o životu preterali, bavili se problemima koji su postojali samo u vašoj glavi i mučili se neodlučnošću i sumljama u sebe. Sve to je doprinelo da ste postali ozbiljnija i čvršća osoba, ali sada je došlo da se opustite i uživate u životu. Zaslužili ste!

4. " Prikačio sam se jednoj grupi ljudi na koje sam naišao unutra i oni su me izveli. Bez njih bih možda većč bio tamo. "
       Razlozi zbog kojih ste danas zadovoljni životom dobrim delom su prijateljstva koja ste stekli i negovali  od mladih dana. I vi ste kao i drugi imali brige, ali izgleda da ste uvek imali nekog kome ste mogli da se obratite kada zagusti. Budite zahvalni što ste imali toliko sreće. Sada je došao red na vas da pomognete drugima i nađete im se u nevolji.

« Poslednja izmena: 05. Okt 2007, 23:20:02 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Apple 15
Pa, ako izuzmemo sitinice kao sto je bombardovanje i sveopsta kriza... da... tinejdzerski period je bio sasvim OK Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
test br. 9
ZABORAVLJEN NOČANIK

Jutro je kao i svako drugo. Spremate se da izletite iz kuće. Kosa? Gotova. Sve je spremno...
Krećete u uobičajeno vreme, ali na pola puta shvaćate da vam novčanik nije tamo gde ga obično držite. Brzo sve pretražite suočite se sa najgorom varijantom - zaboravili ste ga kod kuće. Nema dovoljno vremena da se vratite po njega. Ponovo kopate po torbi i džepovima da vidite koliko para i sitniša možete da sakupite za troškove tog dana. Koliko para ste sakupili?

Rešenje će biti objavljeno na 20 strani kao i test br.10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
10 din  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K - 700i
Ako imam srece nacice se 50-70 din kusura koji me je mrzelo da trpam u novcanik  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 123
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Falice mi 1 dinar za ono sto mi treba. Uvek mi zafali  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 18:03:29 od mallla »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:34:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.