Jebem ti krusnu mrvu.. ah.. psovka iz kraja odakle poticu moji.. Najcesce koristim "jebiga"... iako se mnogi zgrazavaju, ja smatram da je upotreba psovki dokaz da je srpski jezik ziv jezik koji se svakodnevno menja i dopunjuje..
“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)
Ух, трудим се да не псујем, али..... када кренем, много гадно...: 'бем те у уста смрдљива 'бем те у мозак ништачки ћу ти полупам ту дроњаву пичку крв ти јебем 'бем ти клицу бугарску (ово одређеним особама) 'бем те ненормалног мајмуне неартикулисани и у изузетно изузетно ретким ситуацијама када ми се деси такав малер да улази у конкуренцију за риплијево веровали или не, тада ми се откачи низ: 'бем ти Бога, и цркву, и власт и државу, и комшилук и фамилију...... и шта год ми падне на памет у таквим ситуацијама....