Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 790
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koju poznatu lichnost bi "posedovali"?  (Pročitano 1094443 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
ti sad kao ne bi tucao Karmen Elektru?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja stvarno ne shvatam koji je tvoj problem, to je jedino sto ja mogu da napisem na taj tvoj esej... Smile

Ja nisam rekla da je riba losa, rekla sam da nije nista posebno, ja imam pravo na svoje misljenje kakva god da sam, to je potpuno nebitno i nema veze sa mojim izgledom. Daj se iskuliraj malo, ali ozbiljno, znam da si jos uvek ''ljut' na mene jos od one prepiske, ali ako ja tebe vec od tada nisam dirala, kritikovala, spominjala onda te molim da se i ti drzis toga.

I ne, nisam ljubomorna na ovu osobu oko koje se vodi polemika jer JA smatram da JA imam neke stvari lepse od njenih, 'ajde sad ubijte me, pljujte me, kritikujte me, tako me boli...kolachic  Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2010, 22:53:14 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Ovaj Ahil ne bi jebo ni Anu Nikolić, sad ni Elektru... pa jebote, kakve ti to ribe spejs šatlove karaš kad ove olako odbijaš?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
ti sad kao ne bi tucao Karmen Elektru?

Verovao ti ili ne ja ne bih tucao Karmen Elektru, mada objektivno jeste super riba i do pre dve godine bi itekako rado sa njom završio poso da mi se ukazala prilika, ali sada ne bih.  Smile

Ja stvarno ne shvatam koji je tvoj problem, to je jedino sto ja mogu da napisem na taj tvoj esej... Smile

Ja nisam rekla da je riba losa, rekla sam da nije nista posebno, ja imam pravo na svoje misljenje kakva god da sam, to je potpuno nebitno i nema veze sa mojim izgledom. Daj se iskuliraj malo, ali ozbiljno, znam da si jos uvek ''ljut' na mene jos od one prepiske, ali ako ja tebe vec od tada nisam dirala, kritikovala, spominjala onda te molim da se i ti drzis toga.

I ne, nisam ljubomorna na ovu osobu oko koje se vodi polemika jer JA smatram da JA imam neke stvari lepse od njenih, 'ajde sad ubijte me, pljujte me, kritikujte me, tako me boli...kolachic  Smile

Nemam ja problem samo iznosim svoje mišljenje kao što ti iznosiš svoje, nisam ti ja napisao da si ljubomorna to ti je napisao neko drugi.

U svakom slučaju si u pravu, izvinjavam ti se za komentare i evo ubuduće dok ne kritikuješ znaš već koga, ni ja tebe neću više spominjati.

Ovaj Ahil ne bi jebo ni Anu Nikolić, sad ni Elektru... pa jebote, kakve ti to ribe spejs šatlove karaš kad ove olako odbijaš?  Smile

Za Anu sam napisao da mi se gadi, zato što o njoj kao osobi imam veoma ružno mišljenje i napisao sam da mi u takvim situacijama uopšte nije bitno kako riba izgleda. Može da izgleda i kako ti to kažeš kao spejs šatl, ako mi je mentalno odvratna onda me ni fizički ne privlači. Ti si u fazonu: "Drolja je super da sa njom završim poso", i to je ok. ja nisam u tom fazonu jer ako neku ribu prezirem, a želeo bih da je samo karam, onda bih prezirao i sebe, ako to možeš da ukapiraš, fino, a ako ne možeš - opet fino.  Smile

A što se tiče Karmen Elektre, već sam ti odgovorio, ako nisi ukapirao ponoviću: storogrčki Ahil je imao samo jednu slabost - petu, ja imam samo jednu slabost - Miu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
osta ti suvog kurca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Činjenično tačno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

E ovo je vec nesto kako treba  Smile Smile

O ukusima ne vredi raspravljati  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Realno ja ovde jedini imam ukus za ribu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Smile

Realno ovde mesamo ribe koje su za Djuru i koje su da ih obuces u belo. . .

Recimo. Sa ove Carmen Elektre ne bih silazio, dok bih recimo Alizee zenio. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 790
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.