Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:35:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koju konzolu kupiti  (Pročitano 16695 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Zašto na ovom forumu niko ne voli konzole? Smile
Razmisli Smile
Verovatno vole samo FPS i strategije, imaju paranoičan strah od isprobavanja novih žanrova, i očajničku potrebu da se otarase velike količine novca kroz konstantno unapređivanje kompjutera. Ili možda zato što nemaju konzole pa "svaki ciga hvali svoga konja".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
i naravmo: žele maksimalan izbor žanrova, nisu naročiti fanovi bilo kog žanra ili igre; sem možda onih koji slabo izlaze ili ne izlaze za komp. Preferiraju samo najnovije igre, bilo šta što je malo starije je glupo...

Izvinite al ja takav nisam   Smile
Delimo isto misljenje. Meni su stavise next-gen igre uglavnom glupe i bez "duse", samo grafika i eventualno neka sitna zezalica koje se neko ranije nije setio jer nije bilo potrebno.(mislim na GTA i njegove zezalice za mlacenje prazne slame)

A fudbal je sranje.
jeste  Smile

Ajd' ozbiljno - jedine dve konzole koje sam stvarno zeleo da imam su Sega Mega drive 2 i prvi Playstation. Sada za njih imam emulatore ali barem da sam onomad imao SMD2...
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Po meni je neka igracka konzola bacanje para... Zainmljivo deluje Wii za zezanje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone
Ne znam, meni se wii uopste ne svidja, ako bi uzimao konzolu, uzeo bi samo PSP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
Zašto na ovom forumu niko ne voli konzole? Smile
Razmisli Smile
Verovatno vole samo FPS i strategije, imaju paranoičan strah od isprobavanja novih žanrova, i očajničku potrebu da se otarase velike količine novca kroz konstantno unapređivanje kompjutera. Ili možda zato što nemaju konzole pa "svaki ciga hvali svoga konja".  Smile

Slazem se potpuno. Za neke najvece hitove sa konzole mnogi nisu ni culi a koji su se prodali u milionima primeraka. To vadjenje na stare naslove 'sa dusom' vise ne pali. Fallout, Monkey Island, Grim Fandango, Deus EX jesu extra igre ali nikako se ne treba uhvatiti za njih kao jedini argument. PC nikako nije najbolji kao igracka platforma a nikad nije ni bio. Dovoljno je uporediti prodaju multiplatform igara i uvideti pravo stanje stvari. I naravno svako ko ima konzolu podrazumeva se da ce imati i PC.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2008, 19:54:35 od M.C. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ima jedan tim!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 412
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5800
PSP !
IP sačuvana
social share

Laugh, and the world laughs with you.
Weep, and you weep alone!

Not all jokes are funny!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N73
ps3 u svakom slucaju! hardverski najjaca konzola na trzistu, ugradjen hard u svim verzijama, takodje i najbolji blu-ray plejer na trzistu zbog mogucnosti stalne nadogradnje putem firmware-a, mogucnost do 7 igraca na jednoj konzoli, besplatan online servis, i sto je najvaznije veoma je pouzdan! tu su i nastavci igara koje ste voleli na ps2, ps1! to je bio glavni razlog zbog kojeg sam ga ja kupio i nisam se pokajao ni u jednom trenutku! xbox360 je takodje izvrsna konzola, ali se mnogo kvari! Procenat kvarova u prvim serijama je iznosio 33% od svih prodatih konzola, dok je novijim serijama taj procenat smanjen na 16% sto je, priznacete, i dalje dosta visok procenat!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Rambo konzolu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony Xperia Neo L
ps3 u svakom slucaju! hardverski najjaca konzola na trzistu, ugradjen hard u svim verzijama, takodje i najbolji blu-ray plejer na trzistu zbog mogucnosti stalne nadogradnje putem firmware-a, mogucnost do 7 igraca na jednoj konzoli, besplatan online servis, i sto je najvaznije veoma je pouzdan! tu su i nastavci igara koje ste voleli na ps2, ps1! to je bio glavni razlog zbog kojeg sam ga ja kupio i nisam se pokajao ni u jednom trenutku! xbox360 je takodje izvrsna konzola, ali se mnogo kvari! Procenat kvarova u prvim serijama je iznosio 33% od svih prodatih konzola, dok je novijim serijama taj procenat smanjen na 16% sto je, priznacete, i dalje dosta visok procenat!
to ne zelim kupiti zbog cijene igrica,a vjerujem i da ostali  zbog toka ne zele da kupe ps3.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N73
slazem se da su igre za ps3 dosta skupe, ali to ima jednu prednost (verovali ili ne)! za ps2 sam kupovao igre gotovo svakog dana i iz tog razloga vise od pola igara nisam presao ni do pola. taman krenem da igram neku igru kad ono izadje neka nova, ja je kupim i batalim prethodnu, i tako stalno. sada posto igre ne kupujem tako cesto svaku predjem do kraja i trudim se da otkljucam sve sto moze (npr. skupljanje zastavica u assassin-u ili ubijanje golubova i izvodjenje stuntova u gta 4)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:35:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.