Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 09:13:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koju igricu najvise mrzite  (Pročitano 23370 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
bokac,relax!zajebavam se celo vreme.na ovim forumima su svi uvek tako ozbiljni>>  Smile  Smile  Smile  Smile
ne,moglo bi se reci da radim za one likove sto su radili Postal-vidis kako mi daju ideje sta da radim sa neistomisljenicima...buahahaha.inace mislim da je Jack Thompson 60% u pravu za sve sto kaze-ne u smislu da u svemu sto kaze ima 60% istine,mada i ne mogu mnogo da pricam-znam samo da se protivi onom klanju i krljanju u Sufferingu i onome sto je sjajno rekao,zajedno sa Gradonacelnikom Njujorka:"necemo podrzavati video-igru u kojoj se skupljaju poeni ubijanjem poicajaca i bespotrebnim nasiljem..." i za to su,morate priznati,apsolutno u pravu.ja volim GTA-obozavam ih sve!ali misije su uvek iste-ubij ovoga,ubij onoga...
a krenuo sam sa ovim cudnim postovima da bih se malo nasalio kada su me svi davili sa pitanjima zasto mrzim warcraft i ostalo i ne samo zbog toga,vec i da ne bih ispao kontras-da sam rekao:"ma,najgora je,gupa je itd..." ne bi bilo realno i tolerantno jer je/ih ja mozda mrzim,ALI znam da je/ih jos gomila ljudi voli... Smile
znaci,nisam hteo da pricam potpuno otvoreno jer sam svestan da nije moj ukus jedini na svetu,i da ne mora da znaci da je igrica losa samo zato sto je ja mrzim ili da svi moraju da imaju ukus kao ja...zato sam se nasalio.malo iz zezanja,da se opustimo malo,i malo iz tolerancije.
(bre,pismeno,nikad ne mogu da napisem 1000promila tacno sta zelim da kazem). Smile    ](*,)nadam se da ste me razumeli zasto sam se salio...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 13:49:00 od Bokac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
dobro,REplayer,znam da ga volis i znam da ga jos mnogo ljudi voli,ali uz duzno postovanje da se izrazim tako daj nemoj toliko da reklamiras Warcraft stalno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ovo je otvoreni forum i svacije misljenje se postuje dok je u okvirima pravilnika.

Ali mi i dalje nisi jasan - malopre zestoko pljujes po šestogodišnjem radu ljudi a onda kažeš da se šališ. Opet, nikad mi nisu bili jasni ljudi koji kažu da nešto mrze ili ne podnose a ne daju nijedan pravi razlog za to ili još gore mrze nešto a da nisu ni probali. To je ono najjače: ''mrzim ga zato što ga milion ljudi gotivi''.

Ako ti misliš da je Džek Tompson i 1% normalan čovek, svaka tebi čast. Tip je nezvanično najveća budala koja se pojavila u medijima. Koliko normalan može da bude čovek koji kaže ''samo dve vrste ljudi idu okolo i ubijaju - teroristi i gejmeri'' ?

IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bad to the bone...

Heil Gta....lol

Covek nije imao devojku dugo vremena pretpostavljam?
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
@Falzone mozda zato sto ne znas da ih igras?
Salim se probaj warcraft i videces koliko je dobar  Smile

Pre ce biti zato sto me smaraju. Ja sam vise za igre tipa Call of Duty,opusteno kandzijanje bez mnogo razmisljanja,ili neki sportovi. U strategijama mora da se planira unapred + dugo traju = smaraju (osim,kao sto rekoh,Starcrafta)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC one s
mrzim wow, toliko me je vezala za komp da nemam vremena za druge stvari. I have no Life Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
.sve su igre uglavnom nekom dobre nemojte nista reci protiv ovog
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoSu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
@hkj hehe kakve korsiti imam od reklama ? xD

@Apolon84 Brate to sam i hteo da kazem za WoW ali ne odma su svi poceli da ga brane ovo ono...nvm
   moj savet ti je da izbrises sve to.Pocni od characters pa zatim igru (ako imas dosta  kinte mozes i hard drive da spalis bice       
   ti lakse  Smile).Shvati ovo kako zelis ali kad malo bolje razmislis videces da sam upravu.Mada jos bolja solucija ti je da prodas to (cuo sam da moze da se uzme i do 700 eura po heroju ) dok jos nije kasno.
IP sačuvana
social share
Dve stvari su beskonacne: Svemir i Ljudska glupost.Nisam siguran za svemir.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
za bokaca,koji je ovih dana ovih dana izgleda lose raspolozen...: sta si se zalepio za mene!!!??? Smile  Smile
1.ja sam dao jedan od sto konkretnih razloga zasto ga mrzim
2.salio sam se samo u delu da cu da vas poubijam-Duuhhh...
3.ovaj forum je toliko krcati nekih uskogrudnih nadrndanih tipova koji nemaju smisla za humor,ili ne umeju da shvate trenutak za salu i namerace se na nekoga dok ga ne ucutkaju ili ne isprozivaju ili dokazu da je glup,tako da ti vise necu dosadjivati na ovoj temi.ja sam lepo objasnio zasto sam to rekao
to je zato sto znam da sam u manjini i zato sto znam da nije moj ukus jedini-niti treba da bude,ali to ne znaci da volim tu igru.ali,vi ste izgleda navikli da na ovom forumu svi svakoga prozivaju i da se niko ne sali,tako da kad sam to postovao da bih razbio monotoniju i nasalio se a ne svadjao oko ukusa,mnogi su to shvatili kao da ne znam sta pricam,kao da sam neozbiljan,ti kao da ne znam sta mislim...ne razumem,treba da ti nacrtam sta mislim? Smile
a usput,ja nisam pacifista-uoravo jer znam da oni predju u teske hipike pre ili kasnije,ali podrzavam svakoga ko NE podrzava politiku ili radnju igrice koja skuplja poene ubijanjem ljudi...i ja sam veliki fan GTA ali NEKE-N.E.K.E. njegove izjave su mi otvorile oci koliko je u stvari svaki GTA isti i krvolocan...
ukoliko vise neces da se salim,mislim razumecu ukoliko zelis da budemo ozbiljniji,reci ili nauci da razlikujes ozbiljan post koji obicno nema smajlije i saljiv post u koji sam poubacivao gomilu smajlija i objasnio zasto se salim.
teranano-don't push it. Smile s tobom nemam nista(mada ni sa bokacem nemam nista,nego on sve shvata bukvalno)
ovde su svi toliko ozbiljni...ljudi,ovo je caskanje.ako nekome smetam,neka kaze.u ovoj zemlji se i naviknes na to... Smile  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 21:05:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ok, back to topic:
evo na primer ne razumem koja je poenta igre Manhunt, osim najprimitivnijeg oblika nasilja. Razumete na sta mislim? Samo nasilje je svrha te igre, ali sam ja sa tim ok mada cu radije igrati Postal 2 (koji mi se svakim igranjem sve vise svidja) u kom maltretiranje virtuelnih likova nije obaveza (ali je svakako zanimljivo  Smile ).

Isto ne znam da li se neko setio igara radnjenih po filmovima posto su one u 95% slucajeva krshevi. GameTrailers ima jednu zanimljivu top listu, pogledajte klip:
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 09:13:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.