Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji MMS telefon preporucujete?  (Pročitano 3707 puta)
02. Dec 2003, 14:10:35
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Moja sestra ima c35 i sada je odlucila da bi ga menjala za nesto sa kolor ektanom i mms-om. Sta bi mi preporucili od telefona da je sto jeftinije i da je relativno dobro uradjeno. Gledao sam samsung c100. OK je za te pare, ali nema MMS. Ima siemens c60, koji je oko 120 eu i ima mms i 4096 boja. Mozda njega bilo pametno uzeti? Sta jos?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
3510i je jeftin a ima dosta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
OK, za 3510i. Da ne ispadne sada da imam nesto protiv nokije, pa da krenemo po starom doborom obicaju Smile , ali ipak budimo realni. Telefon je ipak previse veliki i sve u svemu prilicno neozbiljan. Ne treba njoj ne znam sta, ali ipak su ova dva modela, znaci c60 i c100 nekako bar malo savremeniji ili tako bar izgledaju meni.

Hvala na predlogu u svakom slucaju. Razmislicu i o tome. In the meantime, ajmo dalje sa predlozima.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vidi.. uzmi c100 u ruku na 5 dana pa ces videti kakvo je djubre... mene je strasno razlocaralo sve sto sam o njemu cuo od ljudi koji ga koriste.
3510i je relativno ne kvalitetan sto se same izrade tice, ostalo je manje vise ok,  telefon i iako je dosta jeftin ja ga ne bih uzimao jer ne moram Smiley
A c60, uzeo bih ga samo u ovoj na rate varijanti preko telefona, ne svidja mi se kako izgleda.. al onako ispadne dzabe Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
c100 je nevidjeno sranje. Imao sam ga jedan dan menjao se sa drugom... Telefon je kao igrackica. Sav saren pichkast... Ima solidne melodije i veliki je kao cigla... Doduse lagan je... Baterija jako slaba... U toj klasi c100 ti je i t68i koji je OK phone samo sto nema polifone. MC60 siemens se meni svidja po dizajnu ima i kameru a malo je skuplji... Pa vidi kako hoces... Nego koliko kosta jedna MMS poruka kod nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jos uvek ne kosta nista...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
Pa vi ocrniste c100  Smile   Telefon ima odlican odnos cena/mogucnost, i kome telefon treba za telefoniranje, sms, igrice i dobre melodije nema boljeg u klasi ... Sigurno je kvalitetniji od 3510i i mc60, a tu je i odican ekran i zvuk ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam, svi koji su ga imali ili ga imaju se zale a njega...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
C100 je cinjenica da kao i svi ostali samsunzi ima super uradjene melodije i display, sa cak 65k i ako spada u nizu klasu. Nazalost to je manje vise sve sto ovaj telefon nudi. Telefon mi se svidja za te pare, medjutim, ajde sto nema ic, bluetooth i tako dalje, jer je to karakteristika visih klasa, ali telefon nema ni MMS, a ja ne vidim neki veliku svrhu kolor ekrana, ako ne mozes da koristis MMS, bar ne za moju sestru kojoj treba iskljucivo telefon sa MMS-om.

Zato sam gledao C60 koji je onako prilicno sipatican, ima 4096 boja, MMS i koji je najjeftiniji u klasi. Dobro tu je 3510i ali rekao sam, nesto mi se taj telefon ne svidja, a i nisam siguran da podrzava MMS. Nego sta mislite da li dati malo vise para pa uzeti mc60 ili c62? Sta bi jos moglo da dodje u obzir od jeftinijih telefona sa MMS-om?

I to me zanima, koja je to fora sa postom i c60? Ako sam dobro razumeo ti moras da potpises ugovor na dve godine sa njima, a mesecno ima placas koliko, 600 dinara? Ako je to tako to onda znaci taj telefon na kraju ispadne 240 eu, zar ne? Meni ne treba ptt kartica, tako da se to mozda isplati samo ljudima koji nemaju karticu, pa hoce da imaju broj a ujedno dobiju i jeftin telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Sta mislite o:

- siemens c60
- siemens c62
- siemens mc60
znate li da su ova tri modela tri band? 8O
- nokia 3100

mozda i

- sony-ericsson t68i
- sony-ericsson t310
- sony-ericsson t300
- nokia 3530 koliko sam cuo ne moze na nasim mrezama da radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: melodije

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.