Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je njegov problem?  (Pročitano 5186 puta)
06. Okt 2002, 02:08:53
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Slusajte,ovaj,citajte....
Bila sam sa jednim tipom koji je u pocetku nase nazovi veze bio lud za mnom...razdaljina izmedju nas je nekih 80 km,a vidjali smo se skoro svaki dan,culi smo se po 100 puta dnevno...cak me par puta i zvao da bi mi pustio moju omiljenu pesmu.Ali,ubrzo je otisao na put...non stop smo bili u kontaktu,zahvaljujuci netu...Pisao mi je razne mailove tipa :"jedva cekam da te vidim"...i bla-bla-bla...Redovno mi javljao kad on ide na chat da odem i ja.Na chatu smo se uvek prvo zezali,a onda nam izleti po koja slatka rec,pa recenica i opet se to sve zavrsi samo na zezanju....A kada se vratio trebalo mu je 10 dana da se smiluje da dodje da me vidi.Inace uvek ga mrzi da dolazi sam do mene,pa je dosao sa oratkom,koji je inace cool tip...
Posle toga sam ga zamolila jos par puta da dodje kod mene,bolje reci preklinjala,i nije dosao...Dosao je dan kada je meni pukao film i kad sam mu rekla da necu da ga molim da dodje da ga vidim i sutnula sam ga...A i dalje mi je stalo do njega,mozda zbog toga sto mi nikada nije dao do znanja sta oseca prema meni i sl.Ponekad mu posaljem sms a on mi odgovori sa njegovim standardnim :"Cucemo se..." i na tome se sve zavrsi!!!!!
Zato mi,molim vas,barem nekako pomozite,zamislite da ste se vi nasli u ovoj situaciji ili da ste na njegovom mestu,sta bi ste uradili?Ma,da li neko zna u cemu je njegov problem?!!!!
IP sačuvana
social share
Ja sam svim muskarcima
dobrim losim djacima
starim i vrsnjacima
bila M A M A
ucila ih voleti
gubiti i dobiti
s'curama ih svadjala
a sad sam sama....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasicenje ... ne znam kako to moze nekom da se desi, meni recimo ne moze, ali .... vidim da se to desava sa mojim partnerima.
1. sindrom ''daleko od ociju, daleko od srca''
2. sindrom prezasicenosti ljubavlju
Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Ako je tolika stoka da nece
da ti kaze o cemu se radi
bolje ti je bez njega.
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Citat: 0din
Ako je tolika stoka da nece
da ti kaze o cemu se radi
bolje ti je bez njega.

Hvala....da znas i da mi je lepo bez njega,ali me i dalje nesto cima... Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam svim muskarcima
dobrim losim djacima
starim i vrsnjacima
bila M A M A
ucila ih voleti
gubiti i dobiti
s'curama ih svadjala
a sad sam sama....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cimace te celog zivota kada cujes njegovo ime ... ali to ne znaci da ne treba da ides dalje ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 379
Nece te cimati celog zivota kad cujes njegovo ime, samo godinu dana, a to ume brzo proci. I nije ti lepo bez njega, jer te  jos uvek cima i jer si se obratila ovde. Ali, brzo ces ga preboleti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
Citat: Lauda
Nece te cimati celog zivota kad cujes njegovo ime, samo godinu dana, a to ume brzo proci. I nije ti lepo bez njega, jer te  jos uvek cima i jer si se obratila ovde. Ali, brzo ces ga preboleti.

...pa ja se nadam sto pre,ali sinoc mi je poslao poruku i bilo mi je drago sto me se setio,ali sam ga naravno iskulirala...jer,ma nemam pojma.
P.S.ma jer neko raspolozen da ga prebijemo,bice mi lakse  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam svim muskarcima
dobrim losim djacima
starim i vrsnjacima
bila M A M A
ucila ih voleti
gubiti i dobiti
s'curama ih svadjala
a sad sam sama....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Pazi, jel vredan toga da bude "preslisan"? Ako jeste onda se bolje pozabavi pitanjem zasto. Reci mu sta ti je uradio - direktno. Ali nemoj da se branis nego napadaj. Na svaki napad odgovaraj napadom (jer napad je najbolja odbrana). Tako bi trebalo da sve dodje na svoje. Crno ili belo, crno na belo.

Vis ju lak
IP sačuvana
social share
I scream,
You scream,
We scream,
FOR ICE CREAM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako treba da se izlomi nije problem, ali slazem se sa Goranom, to nije resenje!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Nikada nevalja bezati od "problema" uvek treba probati da se suocis sa njim.Makar ti to sada bilo ne znam ti ja koliko bolno ali bolje sada pa da prodje nego da se "vuce" i "proganja" te.
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kucka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.