Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je Heroj najjaci : Superman ili Goku ili Hulk ili ......  (Pročitano 77749 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
ajd ja kao CnjakStru da odgovorim, jer se bolesno razumem  u te stvari, evo i liste, sa sve objashnjenjima, bice vam jasno

***Lista je napravljena tako da ne obuhvata vishe od dva clana iz jedne franshize, i ne obuhvata nestalne likove, kao shto su fusion iz dragonball Z, i slicno***

1. GOKU - Najjachi, i to u SSJ 3 formi (super sayajin 3 je nivo koji je on dostigao jedini, i to je nivo koji je izmislio autor serijala Akira Toryama, a SSJ4 koji su dostigli Vegeta i Goku se ne racuna jer nije kanon). SSJ3 formu je takodje dostigao i Gotenks, fusion type koji formiraju prvi Vegetin, i drugi Gokuov sin, Goten i Trunks (GoteNks)
Takodje, jaci od svih ostalih je spoj Goku-a i Vegete, koji se zove Veggeto (Vegeta + Kakarotto, koje je inace pravo Sayajin-sko Gokuovo ime) i on je u SSJ2 nivou daleko prevazishao sve moci ostalih. elem, nisam ga stavio kao prvog, jer se spajanja ne racunaju. Goku je najjachi iz razloga shto je DBZ universe tako postavio, a sve to zashtitio genijalnom pricom o energiji (ki) koju su i obicni ljudi u stanju da generishu, samo je to u DBZ preterano. primer zashto je najjachi je sledeci - Vegetta je sa Power Level - 18 000 bio u stanju da unishtava malene planete koristeci BigBang attack, a evo vam kako se kretala serija shto se tice level-inga - Goku protiv vegete - 6000 i kaioken X3 18.000. Goku na Nameku - 100.000 i kaioken X10 = milion. Goku protiv Freeza-e - 300.000 i kaioken X20 = 6 miliona. Goku ubija Freeza-u kao SSJ = 15 Miliona. Goku protiv Cell-a = 120 Miliona. Gohan protiv Cella kao SSJ2 325 Miliona. Goku protiv Buu-a kao SSJ3 - 800 Miliona

2. SUPERMAN - postoji poredjenje da je goku jaci od supermena, evo vam ga ovde -

http://en.wikipedia.org/wiki/Son_Goku_(Dragon_Ball)#Goku_and_Superman

slobodni ste da sad nastavite listu, nadam se da sam razjasnio Wink
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Superman razbija!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Деда још није умро..... а када ће..... не знам ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Знате како Билл у Килл Билл-у каже: Једини прави суперхерој је Супремен, то је криптонац који се прерушава у човјека (Кларка Кента, новинара једног великог листа), сви други (нерачујајући јапанске перверзије, јер их и не гледам) су људи, који тек кад обуку своје супер одијело постају хероји свох типа.

А од тих "обичних људи" Суперхик је врх. Краде од сиромашних да би дао богатима...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
@freerunner
Taj, Akira Toryama, nije mogao da smisli "ki" jer ki kao termin postoji u azijskim kulturama vec oko 1500 godina
kao nekakva duhovna energija koja, kao sto si rekao, je deo svih zivih bica. Ako si gledao dosije-x postoji
epizoda u kojoj ljudi izvlace odredjene zetone koji predstavljaju organe, koje oni zatim moraju da daju, zauzvrat
dobijajuci novac. Kada izvuku simbol "ki" to znaci da im uzimaju srce, kao paralela oduzimanja
duha samim tim i zivota. Ne secam se bas detalja ali prica ide odprilike tako. Taj Akira je samo iskoristio
osnove njihove religije i predpostavku da "ki" kao energija nema granice.....

Ja bih licno glasao za Nea ali vidim da je taj Goku vrlo zajeban tip...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
nisam ja rekao da je on izmislio, vec da je pricu napravio tako da se oslanja na KI

iscitaj moj post josh jedared, a evo ti i da citiram sam sebe

1. GOKU - Najjachi, i to u SSJ 3 formi (super sayajin 3 je nivo koji je on dostigao jedini, i to je nivo koji je izmislio autor serijala Akira Toryama

-----------------------------------------------------------

Goku je najjachi iz razloga shto je DBZ universe tako postavio, a sve to zashtitio genijalnom pricom o energiji (ki) koju su i obicni ljudi u stanju da generishu, samo je to u DBZ preterano.

mislim da ovo pojashnjava stvari o tome shta sam ja hteo da kazem Wink
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Знате како Билл у Килл Билл-у каже: Једини прави суперхерој је Супремен, то је криптонац који се прерушава у човјека (Кларка Кента, новинара једног великог листа), сви други (нерачујајући јапанске перверзије, јер их и не гледам) су људи, који тек кад обуку своје супер одијело постају хероји свох типа.

А од тих "обичних људи" Суперхик је врх. Краде од сиромашних да би дао богатима...  Smile

Od ljudi je najjaci Nevidljivi covek!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Ali koliko ja znam Neo je jak samo u Matrixu, a u obicnom svetu je bulja! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
"Goku je najjachi iz razloga shto je DBZ universe tako postavio, a sve to zashtitio genijalnom pricom o energiji (ki) koju su i obicni ljudi u stanju da generishu, samo je to u DBZ preterano. "

Pa to "zastitio genijalnom pricom" me je najvise i zbunilo. Iskreno ne znam sta je tu genijalno ako
iskopiras opste poznate osnove duhovnog verovanja ali nema veze...bitno da smo se sporazumeli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
pa, on ih je iskopirao, i amplifirao! Smile

najmocniji covek u pogledu manipulacije KI energijom je bio javno - uve boler (nemac koji je 80ih godina vrteo viljushke u vazduhu) a tajno - shaolin monasi. ja licno treniram kung fu, i trener, koji je inace jedan od retkih posetilaca shaolin hrama, i prijatelj sa vrhovnim monahom, rekao mi je da je isti taj vrhovni monah takoreci - nedodirljiv ( u smislu da mu sekirica po lobanji ne radi nishta, jer generishe toliko jak shtit energije oko sebe, da se sve ili odbija, ili prenese samo sebi jacinu udarca)
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.