Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je Heroj najjaci : Superman ili Goku ili Hulk ili ......  (Pročitano 78050 puta)
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma goku je nista...Obicna manga...
SUPERMAN razbija sve redom...
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne bi ga ja nastavljao - i GT je shitina velika, i ja ne priznajem GT, iz jednog jedinog razloga - gde nestade mystic power iz gohana ? po dai-kaio-u, gohan sa misticnom moci biva jak koliko i SSJ3 goku, stim shto ne moze da se um0ori tako brzo koliko goku, jer je ssj3 forma prevelik teret za telo ...

a i GT je ponovo radjen za decu .. smor .. jedino mi je dobro sa zmajevima kad se shorkaju, nova i shenlong su kul protivnici

Nisam zavrsio dbgt ali sam primetio da je shitic smedj(ko sto bi rekao Ajs) stigao sam tek do kraja sage kad je Goku mali i smorio sam se.Ja bih voleo da se zaboravi postojanje dbgt-a i da se nastavi od dbz-a.E to bi bilo do jaja.Uzgred ssj4 izgleda ultra glupo.Gohan nema vise mistyc power?!!!to je vec ultra glupo,kako su to mogli da propuste?!
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 23:07:13 od Lord Skeletor »
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
hamilton meklaren..

a mozda i kickersi .. shto nema kickersi protiv dragonballz songoku protiv maria gregora i onog talenta
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70

ekstra si neznalica -

supermen je strip

DBZ je manga - strip u kojem je koriscena japanska metoda crtanja, ali isto strip

to shto je supermen americki strip, dalo mu je mogucnost da naprave i crtani (isto kao DBZ) a i filmove, koji su po meni trash, osim prvog dela starog supermena.

a 4 holivudske najvece kuce su u fazonu bile da rade DBZ film, sa tim shto su odustali jer nemaju para za tolike efekte, kako bi verno prikazali DBZ (koji je inace legendaran u svetu, ne samo u japanu, samo srbi su neobaveshteni o najboljem strip/crtanom junaku)

nakon matrix revolutions, efekti koji su korisceni su otvorili nove debate o DBZ filmu, jer su borbe na kishi u vazduhu zadovoljile mnoge CGI dizajnere (na stranu retardiranost matrix 3 ) i trenutno je u kontaktima za reziju niko drugi do Piter Jackson-a, a glavne uloge se shushkaju da ce biti Hue Jackman kao Goku, i Jet Li kao Vegeta. Sve je pitanje hrabrosti izdavackih kuca koje ce uloziti tolike pare u projekat, a pritom obraditi u 2 ipo sata tri sage - ubrzano detinjstvo Goku-a, dolazak sajonaca, i borbu sa Freeza-om. (Super sayajin Goku).

na kraju krajeva - supermen je jako dosadan, cak i u smolvilu, dok je po mom mishljenju Cell saga i prica o tranksu iz buducnosti vrhunac zabave i prica kakvu nema ni jedan holivudski film, nit po zanimljivosti, nit po kompleksnosti.

a i ti covece, najgore na svetu je kad neko kudi neshto shto nije upoznao ...
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
nadam se, ali sumnjam da ce biti filma.......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

ekstra si neznalica -

supermen je strip

DBZ je manga - strip u kojem je koriscena japanska metoda crtanja, ali isto strip

to shto je supermen americki strip, dalo mu je mogucnost da naprave i crtani (isto kao DBZ) a i filmove, koji su po meni trash, osim prvog dela starog supermena.

a 4 holivudske najvece kuce su u fazonu bile da rade DBZ film, sa tim shto su odustali jer nemaju para za tolike efekte, kako bi verno prikazali DBZ (koji je inace legendaran u svetu, ne samo u japanu, samo srbi su neobaveshteni o najboljem strip/crtanom junaku)

nakon matrix revolutions, efekti koji su korisceni su otvorili nove debate o DBZ filmu, jer su borbe na kishi u vazduhu zadovoljile mnoge CGI dizajnere (na stranu retardiranost matrix 3 ) i trenutno je u kontaktima za reziju niko drugi do Piter Jackson-a, a glavne uloge se shushkaju da ce biti Hue Jackman kao Goku, i Jet Li kao Vegeta. Sve je pitanje hrabrosti izdavackih kuca koje ce uloziti tolike pare u projekat, a pritom obraditi u 2 ipo sata tri sage - ubrzano detinjstvo Goku-a, dolazak sajonaca, i borbu sa Freeza-om. (Super sayajin Goku).

na kraju krajeva - supermen je jako dosadan, cak i u smolvilu, dok je po mom mishljenju Cell saga i prica o tranksu iz buducnosti vrhunac zabave i prica kakvu nema ni jedan holivudski film, nit po zanimljivosti, nit po kompleksnosti.

Citat

ekstra si neznalica -

supermen je strip

Citat

Hue Jackman hahahahahahahahahaha Smile Smile Smile Smile Smile
Nije mi on bas za Gokua zato sto je Goku neozbiljan lik.Ali je zato Jet Lee pun pogodak za Vegetu Smile
Ja mislim da sam vec video negde Dragon Ball film.Neznam ko ga je radio,ispod je pisalo kako je lose uradjen ali kako bi ga trebalo odgledati jer je smesan.Peter Jackson ce ga raditi,hmmmmm... Smile pitam se odakle ce poceti film.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Banana men
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ma super hodza
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
realno,Goku jeste najjaci,ali ja licno imam averziju prema japanskim crtanima....jednostavno su mi morbidni i nezanimljivi...
Tako da sam skloniji ekipi iz Marvela i DC-ja (pogotovo DC),koji ne furaju toliko na snagu koliko na razvijanje likova
Zanremarili smo Hulka,koji u sustini takodje nema granicu snage,sto je besnji-to je jaci,jednom mu je Xavier iz X-mena izbrisao sve granice besa da bije Onslaughta,i tad je bio jeziv,a takodje u novijim stripovima on razbija planete jednim udarcem,jer su ga Illuminati poslali u svemir
I Silver Surfer je jezivo jak,Gladiator,Spectre,Sentry,Captain Marvel.....ima tu likova
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.