Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je Heroj najjaci : Superman ili Goku ili Hulk ili ......  (Pročitano 78246 puta)
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
dilan dog-prica i sve sto ide uz to+sto jebe sve redom(izvinite na izrazu ali tako je)
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
dilan dog-prica i sve sto ide uz to+sto jebe sve redom(izvinite na izrazu ali tako je)

promasio si temu ali svejedno strip je dojaja
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Dilan dog je jaci od Gokua... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma,reko sam vam ja vec...Gokuu samo padaju moci s neba...a mislim da je i jedan od ruznijih likova napravljenih...da ne pricam smorenih... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
hkj jel si gledao nekad dragon ball z???
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nisam...i ne zelim. Smile
nekoliko epizoda Gkua u zivotu mi je bilo i vise nego previse... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
E ti si mozda odgledao samo dragon ball i to moguce pocetak i zato nemoj da seres kako mu moci padaju sa neba jel on stalno trenira da se poboljsa.A supermenu i hulku su moci "pale sa neba".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da,da...a Goku ima rep i pusta talase i fiktivne udarce...fora je da sad i ja uzmem d treniram npr. Hulka da baca talase kao Goku,da skace 3km u vis,da uvek samo skine prasinu sa sebe i krene da se siba sa jos nekim zutokljuncem(koliko ih ima samo u seriji...gade mi se)i da bude neunistiv...daj,zavrsite seriju vec jednom ili prestanite da ga budzite...ko jebeni STAR WARS igrice...nikad kraja.spanska serija...e,sad je Luka n ovoj planeti,e a sad je deathmatch na ovoj planeti,e a sada su misije na onoj planeti...dajte ljudi,ispratite ili zadrzite junaka kakav jeste,a ne sad da ga budze do beskonacnosti...
vece kretenizme od njega i STAR WARS igrica u zivotu nisam video.pusti pricu da se napokon zavrsi... Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Covece dbz je zavrsen jos 1997.Goku je vanzemaljac i zato ima rep,to se saznaje u na pocetku dbz-a.Pripada najacoj rasi sajoncima i svi imaju rep.A kamehame talas je naucio od svog ucitelja Roshija.On ga je naucio kako da energiju(chi energija u zmajevoj kugli koju svaki covek poseduje ali jaci imaju mnogo vise energije)ispolji u vidu talasa.A sto se tice skakanja i brzine to je od treninga sa velikim teretom na ledjima i gravitacijom od prekop 100 G(u kapsuli).Hulk je dojaja glup jel nijedna eksplozija u hulku se ne zavrsi smrcu nego uvek pretvori nekog u mutanta.Ovde je mnogo zanimljiviji koncept borbe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
steta sto nema smajli za onu cuvenu scenu iz crtaca kad se oci vrte onako ko u centrifugi nekome...sad se tako osecam...Dbz,vanzemaljci,sajoni,100 gravitacija,impulsi...mislim,znam i verujem u CHi energiju,ali ovo je smesno(iako sam vrlo...vrlo...verljiv u sve...da tako kazem...)
pobogu ljudi,neka umre ili se zavrsi vise!!!! Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
  sto se tice ostalog,meni Hulk nije najomiljeniji,nego ga uzimam za primer,nego od tog"zanimljivog koncepta borbe" ja sam video samo vristanje,kukanje,udaranje,klanje,drobljenje,skakanje po telu,nasilje,prozivanje,urlike neandertalaca,bes,lupetanje,prolivanje krvi,palkanje,onesvescenja...
ja stvarno ne mogu da shvatim kako vas ne smore japanski crtaci sa svojom bodljikavom grafikom i uzasnim izgledom,a kamoli Goku..."Zmajevo jaje"... Smile  Smile
crtac je toliko agresivan i repetativan da ne vidim poentu u gledanju tih nasilja u cilju divljenja borilackim vestinama(ako je to ono sto vas privlaci...otkud znam... Smile)...a da ne pricam o tome koliko te taj crtac sludjuje<<mozes da pricas sta oces za ostatak,ali izvini,<<<<ovaj deo je opste poznat sto se tice "zmajevog jajeta".znaci svi znaju koliko zaludjuju scene zaletanja i tuca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.