Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je Heroj najjaci : Superman ili Goku ili Hulk ili ......  (Pročitano 77740 puta)
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung i9300
supermen je nastao jos 20-ih godina proslog veka, a taj goku, ne pratim pa ne znam ali verovatno nije pre 90-tih. Stvaralac Gokua je verovatno tako i stvorio njega sa ciljem da on bude najjaci, a znajuci kakvi su japanci frikovi, siguran sam da je mnogo vremena proveo razmisljajuci kakve ce mu sve super moci dati ne bi li njegov heroj bio najjaci u istoriji superheroja.
Supermen je spasavao Metropolis, ovaj Goku spasava univerzum.. Supermena mole ljudi , Gokua Bogovi... i dokle tako..

Kada je stvaralac gokua iscrpeo sve mogucnosti da ga iko pobedi naravno da se treba sloziti da mu nema ravnom, ali razmislite malo pa recite da li je to normalno..
Neko je spominjao da je taj goku svakog dana sve jaci i jaci.. mene to podseca na saut park epizodu world of warcraft,  kada postoji onaj frik koji nista ne radi u svom zivotu nego po citav dan samo igra igrcu i ubija likove iz warcrafta.. tako i ovaj goku, samo svakim danom se bori i ubija nove neprijatelje.

Meni je od svih heroja Fantom najdrazi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
E najaci je SkoljoBoy iz Sundjer Boba
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
supermen je nastao jos 20-ih godina proslog veka, a taj goku, ne pratim pa ne znam ali verovatno nije pre 90-tih. Stvaralac Gokua je verovatno tako i stvorio njega sa ciljem da on bude najjaci, a znajuci kakvi su japanci frikovi, siguran sam da je mnogo vremena proveo razmisljajuci kakve ce mu sve super moci dati ne bi li njegov heroj bio najjaci u istoriji superheroja.
Supermen je spasavao Metropolis, ovaj Goku spasava univerzum.. Supermena mole ljudi , Gokua Bogovi... i dokle tako..

Kada je stvaralac gokua iscrpeo sve mogucnosti da ga iko pobedi naravno da se treba sloziti da mu nema ravnom, ali razmislite malo pa recite da li je to normalno..
Neko je spominjao da je taj goku svakog dana sve jaci i jaci.. mene to podseca na saut park epizodu world of warcraft,  kada postoji onaj frik koji nista ne radi u svom zivotu nego po citav dan samo igra igrcu i ubija likove iz warcrafta.. tako i ovaj goku, samo svakim danom se bori i ubija nove neprijatelje.

Meni je od svih heroja Fantom najdrazi.

supermen je nastao 1920, goku 1975. supermen je smishljen sa mnogo glupom pricom, i goku takodje, ali se onda njegov kreator svjoski potrudio da pricu unapredi, i dovede do savrshenstva. za razliku od supermena koji je ostao americko sranje.

a evo ti nekoliko stavki, po kojem je goku daleko bolji -

u supermen prici, svi ljudi na svetu znaju da je on spasioc, i supermen je pun sranja nalik - go go superman, na sve strane americke zastave i amerika, i supermen se sve nekako bori protiv svemiraca koji dolaze u ameriku.

a Goku, ama bash nikom u DBZ svetu nije poznat kao spasioc, cak, ljudi misle da je on sharlatan, i da ne zna da se bije (Cell saga), i osim Z ekipe i bogova (bog severnog kvadranta, i vrhovni bogovi) ama bash niko ne zna da je on spasioc. eventualno ekipa iz raja i pakla zna ko je goku (to su filler-i)

--------------------------------------------------------

supermen se nije makao sa zemlje, i po mom mishljenju ekstremno je glupo da mu archnemesis bude covek sa suludim idejama (leks lutor) i pokoji kriptonac iz fantom zone (serija)

Goku je sajonac, pripadnik jedne od najjachih vanzemaljskih rasa, a samim tim ucestvuje u velikim intergalaktickim bitkama (freeza, buu)

----------------------------------------------------------

supermen je jak zbog meni idalje nejasnog razloga (to shto je kriptonac ? wtf, i on je ugljenik zasnovano organsko bice (pravi decu sa louis lane) ) i to mi je jako degenerisano, dok se u DBZ svetu cela snaga pojedinca zasniva na mogucnoscu koncentracije KI energije (istocna filozofija, meksickai shamani) i to mi je daleko bolje od supermena. Krillin u DBZ postaje jaci, zbog kvalitetnog ucenja, i treninga od mnogih neprijatelja, a krilin je covek, ne sajonac.

sad kad razmislim, i krilin je jaci od supermena, i to ne zbog toga shto se nekom dunulo da pravi jace likove od njega, vec zbog toga shto je DBZ svet mnogo bolje smishljen.

a evo i krillin-a kao odraslog -

IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i

Smile Smile Smile Smile Smile

supermen je nastao 1920, goku 1975. supermen je smishljen sa mnogo glupom pricom, i goku takodje, ali se onda njegov kreator svjoski potrudio da pricu unapredi, i dovede do savrshenstva. za razliku od supermena koji je ostao americko sranje.

a evo ti nekoliko stavki, po kojem je goku daleko bolji -

u supermen prici, svi ljudi na svetu znaju da je on spasioc, i supermen je pun sranja nalik - go go superman, na sve strane americke zastave i amerika, i supermen se sve nekako bori protiv svemiraca koji dolaze u ameriku.

a Goku, ama bash nikom u DBZ svetu nije poznat kao spasioc, cak, ljudi misle da je on sharlatan, i da ne zna da se bije (Cell saga), i osim Z ekipe i bogova (bog severnog kvadranta, i vrhovni bogovi) ama bash niko ne zna da je on spasioc. eventualno ekipa iz raja i pakla zna ko je goku (to su filler-i)

--------------------------------------------------------

supermen se nije makao sa zemlje, i po mom mishljenju ekstremno je glupo da mu archnemesis bude covek sa suludim idejama (leks lutor) i pokoji kriptonac iz fantom zone (serija)

Goku je sajonac, pripadnik jedne od najjachih vanzemaljskih rasa, a samim tim ucestvuje u velikim intergalaktickim bitkama (freeza, buu)

----------------------------------------------------------

supermen je jak zbog meni idalje nejasnog razloga (to shto je kriptonac ? wtf, i on je ugljenik zasnovano organsko bice (pravi decu sa louis lane) ) i to mi je jako degenerisano, dok se u DBZ svetu cela snaga pojedinca zasniva na mogucnoscu koncentracije KI energije (istocna filozofija, meksickai shamani) i to mi je daleko bolje od supermena. Krillin u DBZ postaje jaci, zbog kvalitetnog ucenja, i treninga od mnogih neprijatelja, a krilin je covek, ne sajonac.

sad kad razmislim, i krilin je jaci od supermena, i to ne zbog toga shto se nekom dunulo da pravi jace likove od njega, vec zbog toga shto je DBZ svet mnogo bolje smishljen.

a evo i krillin-a kao odraslog -

Nisam znao da je Goku nastao 1975,kada je izdat crtani...
Superman se makao sa zemlje kada je isao do Kriptona,gde je otkrio da je cela planeta razrusena...
On je jak zbog gravitacije!(pritisak je mnogo puta jacinego na kriptonu)
Svi likovi iz DB mogu da budu jaki,ali Superman je jedan!
Znaci on je jedinstven,nije pitanje ko je bolje odracen nego ko je jaci!
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 23:53:57 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

Neko je spominjao da je taj goku svakog dana sve jaci i jaci.. mene to podseca na saut park epizodu world of warcraft, kada postoji onaj frik koji nista ne radi u svom zivotu nego po citav dan samo igra igrcu i ubija likove iz warcrafta.. tako i ovaj goku, samo svakim danom se bori i ubija nove neprijatelje.

Smile Smile Smile Smile Smile
gluposti.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
...a taj goku, ne pratim pa ne znam.....
sam si rekao.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia N95
Znaci gej u helankama i sa fensi frizuricom koji je pride besmrtan i supersnazan od rodjenja, ili rascupani klinac koji trenira ceo zivot, zrtvuje se i umire za druge, biva ozivljen da bi se opet zrtvovao...hm...tezak izbor.
Goku!!

P.S. Video bih supermena protiv kame-kame talasa  Smile
IP sačuvana
social share

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia onaj zajebani
supermen je pedercina koja nosi ves preko helanki...goku razbija sve okolo, ali ipak je najjaci lik Ipsen...totalno je realan i pogledom ubija sve likove okolo...cak i supermena i gokua...a posle dolazi alucard...zato sto se pretvara u senku sa masu ociju i kucica...totalna ubica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma ljudi nezaludjujte se najblizi je Neko Majin Smile
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
Znaci gej u helankama i sa fensi frizuricom koji je pride besmrtan i supersnazan od rodjenja, ili rascupani klinac koji trenira ceo zivot, zrtvuje se i umire za druge, biva ozivljen da bi se opet zrtvovao...hm...tezak izbor.
Goku!!

P.S. Video bih supermena protiv kame-kame talasa  Smile

O tome i pricam,Goku umre pa ponovo ozivi...
Zmajeva kugla zbog toga i nema smisla...
Svako moze ponovo da ozivi...
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.