Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423849 puta)
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
trazim neki auto da trosi najmanje sto moze, pa sam naisao na saxo 1.5dci, '03. covek kaze ne prelazi 5 litara u gradskoj voznji. ako neko zna za nesto jos ekonomicnije (mozda gas) recite. fala  Smile

od tog dci 1.5 bezi ko djavo od krsta crkavaju mu cr dizne samo tako,juri stariju generaciju 106 ili saxo sa 1.5 klasicnim dizelasom,ili lupo 3l mada njega ces tesko naci u bas dobrom stanju,a nije tako mali ko sto diletant kaze vozio sam onaj 1.4 bese zavrsava poso sto se tice unutrasnjeg prostora,i seat arosa takodje nije losa kao i yaris dizel sa dosta pouzdanijim dizelasem nove konstrukcije

Prvo sam mislio da uzmem saxo 1.5 dci, pa sam se predomislio i hteo da uzmem Clio 1.5 dci 2006-07. godiste. Ne znam za dizne, ali meni svi pricaju da je motor extra, dosta prelazi, ekonomican je. Lupo 3l nema nigde da se nadje, a i ne svidja mi se sto fakticki nema prtljaznik. Arosa isto ima 3l vezija sa 3l motorom, al to ovde, takodje nema u ponudi, makar na nama poznatim domacim sajtovima (da ne imenujem). Malo sam se raspitivao za Yaris, svidja mi se ideja, Toyota je odlican auto, pouzdan dosta. A 1.4 d4d motor je bas ono sto hocu, ne prelazi 5.5l potrosnje u gradu.

Da rezimiram, Yaris 1.4 D4D mi je zasad na vrhu liste, potom Clio 1.5Dci, na kraju Saxo, ako bas ne nadjem nista drugo.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple Iphone 13
yaris je dobar izbor ali je malo udaranje po usima u odnosu na clia.......drugar mi je vozio yarisa pa znam kako stoje stvari
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800xpress
prije potencijalne kupovine odredjenog primjerka,tj. marke i tipa vozila pozeljno je informisati se o cijenama rezervnih dijelova,onih potrosnih,filteri,kaisevi,roleri,prednji i tadnji trap...pa i onih karoserijskih....taj yaris zna dobro da zaboli novcanik,....
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jel moze ovo za te pare:

Cena sa carinom     Cena sa carinom i PDV - om
1,2 44kw/60ks 5G              7,450                  8,791

FABIA PLUS

5 vrata, servo upravljač podesiv u dve ose, airbag za vozača, ABS, centralno zaključavanje, čelične felne 14’’, zadnja svetla za maglu, tonirana stakla, kodiran ključ – imobilizer, dnevno svetlo, branici u boji vozila, spoljašnji retrovizori u crnoj boji, retrovizori manuelno podesivi iz kabine, prednji farovi podesivi po visini, priprema za radio aparat sa 4 zvučnika i radio antenom, dva naslona za glavu pozadi, prednji nasloni za glavu podesivi ( napred-nazad ), prednji sigurnosni pojasevi podesivi po visini sa mehaničkim zatezačima, indikator upaljenih svetala. Poklon paket: Climatic – klima uređaj sa automatskom regulacijom, centralno zaključavanje sa daljinskom komandom, el. podizači prednjih stakala, podesivo po visini vozačevo sedište.

Moram da priznam da mi je primamljivo, jos ako mi daju crnu metalik boju uz ovo... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
malo je slabasan motor ali moze da zavrsi poso,inace ranije su crni automobili primerci sa najboljom limarijom i farbom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@sez brate, sta ce mi jaci motor za BG. ogranicenje i tako 50 a van grada cu ici 3-4 puta godisnje max.
Sta mi je varijanta? Punto mi je malo zastareo. Pre 5 godina bih ga i uzeo ali sad mi se vise svidza ova Fabija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pa ja bih iso bar na 80ks kao neki minimum ,automobili postaju tezi a uvek treba rezerva snage nategni se ti malo za onu 1.4
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ovo je max koji bi mogao da platim:
1,2 51kw/70ks 5G     9,051

1,4 63kw/86ks 5G     10,042 ; tih soma preko je kap koja je prelila casu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pa uzimaj onda taj jedan dva ako ima 70ks nije to ni tako slabo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Која је паметна куповина што се тиче Фиат Пунта '97-'99 1.1, да нису много прешли и без улагања?

Први ми је ауто, финансије су ограничене, мишљење имам али бих дискутовао о томе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.