Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423965 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 576
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung C5212
Molim za pomoc, dvoumim se izmedju audija B4 i C4. Toliko imam novca. Ima li neko iskustva u vezi njih. Kakvi su za odrzavanje? I kolika je njihova potrosnja? U svakom slucaju bih isao na benzin verziju sa 2,0 motorom i plinom.
IP sačuvana
social share
I am a lizard king
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Molim za pomoc, dvoumim se izmedju audija B4 i C4. Toliko imam novca. Ima li neko iskustva u vezi njih. Kakvi su za odrzavanje? I kolika je njihova potrosnja? U svakom slucaju bih isao na benzin verziju sa 2,0 motorom i plinom.
Pa bolji je C4,mmada je i B4 isto kvalitetan automobil,ali je c4 veća klasa,komforniji je.Kupuj ono što je u boljem stanju,to ti je moj savet. Smile

A što se tiče potrošnje,pa računaj 13-15 litara plina po gradu,malo ispod 10 na otvorenom.

A za održavanje su veoma zahvalni,pod uslovom da su u doborm stanju.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 576
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.307.1
mob
Samsung C5212
Hvala ti Smile
IP sačuvana
social share
I am a lizard king
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
HTC 
Kako stoji stvar sa odrzavanjem Rovera i MG-a ? Kakvog su kvaliteta, dal se kvare cesto, koliko ima delova i servisra kod nas ? Smiley

Vidim da su priclino pristupacne cene, gledao sam 2 modela 2002. motor 1.4, jedan je imao i plin , a cena u rasponu od 3000 do 3500e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Renault Scenic '05 1.9 DCI (120ks) ili Ford Focus C-Max GIA 1.8 TDCI '07 (115ks)?

Prvi ima xenone, navigaciju, panoramu... Smile

edit: Koliko trosi RAV 4 2.0B sa 150ks po gradu?
« Poslednja izmena: 27. Mar 2010, 13:34:53 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Opel Corsa ili Fiat punto 96 godiste,sta da uzmem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia ispo iz modu
Opel Corsa ili Fiat punto 96 godiste,sta da uzmem ?

Која цифра је у питању?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Kako stoji stvar sa odrzavanjem Rovera i MG-a ? Kakvog su kvaliteta, dal se kvare cesto, koliko ima delova i servisra kod nas ? Smiley

Vidim da su priclino pristupacne cene, gledao sam 2 modela 2002. motor 1.4, jedan je imao i plin , a cena u rasponu od 3000 do 3500e
kratko i jasno: rover=propala firma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Ima li neko iskustva sa Smartovima? Vidim da se u Nemackoj mogu naci bas jeftino, za oko 1500 eur vec. Mada ti su neko 99'', 00'godiste,  a presli su oko 80 000 - 120 000 km. E sada, procitao sam na jednom drugom forumu da je vek tih motora oko 100 000 km. Ne znam da li je to tacno? Takodje ovo me interesuje pre svega zbog male potrosnje, jer moram svakodnevno da prelazim svojih 50 km, a treba mi nesto sto trosi k'o upaljac, a pritom nije toliko skupo u startu. E sada, na istom tom forumu sam procitao da trosi do 12 l Smile, dok u specifikacijama na ovom nemackom sajtu stoji da trosi 3-4 l. Znam da je nase gorivo losije, ali ne znam da li je moguce da je bas toliko losije i da li je moguce da tako mali motor trosi toliko? Kakvi su servisi kod nas? Koliko kostaju delovi? Kako se auto ponasa po nasim putevima, odnosno rupama? Da li ce da se raspadne ako uleti u neki krater na nasim putevima?

Dakle sve u svemu da li se isplati kupovati ovaj auto i na sta treba obratiti paznju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
moj jedan poznanik ga je prodao jer mu je u gradu prebacivao 10l
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.