Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424158 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
kad kupis,predstavi ga(ako hoces)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Naravno.Ne zurim,jer se covjeku koji ga prodaje ne zuri,pa je voljan da me saceka jos malo,do kraja ovog mjeseca najdalje bi trebalo da zavrsim pricu.Vec dugo razmisljam..
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Moji roditelji oce da kupe nova kola.Dvoume se izmedju Dacie samdero stapway 1.5dci i izmedju Hyndaia i 20 1.2 .Dvoume se zato shto dacia veoma lose uradjena iznutra,a hjundai je previse mali, i motor mu je mali naspram tezine.E sad dacia trosi 5,6litara na 100km a hjundai 8,9l na 100km i hjundai daje garanciju 5godina,a dacia 3 godine.Ja i sestra glasamo za daciu a oni nece pa nece.Koje je auto bolje i dal da ih ubijedim da kupe daciu i kako? Smile Smile Smile Smile Dacia je prelijepa.Jel zna neko kako se pokazala?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Moji roditelji oce da kupe nova kola.Dvoume se izmedju Dacie samdero stapway 1.5dci i izmedju Hyndaia i 20 1.2 .Dvoume se zato shto dacia veoma lose uradjena iznutra,a hjundai je previse mali, i motor mu je mali naspram tezine.E sad dacia trosi 5,6litara na 100km a hjundai 8,9l na 100km i hjundai daje garanciju 5godina,a dacia 3 godine.Ja i sestra glasamo za daciu a oni nece pa nece.Koje je auto bolje i dal da ih ubijedim da kupe daciu i kako? Smile Smile Smile Smile Dacia je prelijepa.Jel zna neko kako se pokazala?
Aktuelno....Hyndai i20 1.2 ili Dacia sandero stapway 1.5dci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
SonyEricsson k700i
Aktuelno....Hyndai i20 1.2 ili Dacia sandero stapway 1.5dci?
KAd je dacia u pitanju, do sad su se solidno pokazale, gledano i logan i sandero... Jeste da nisu bas pojam lepote, mada je tebi sandero prelep, imaju slabu zavrsnu obradu, al su za nase uslove vise nego dobra vozila. Neko ko kupuje auto tog cenovnog ranga ne moze da ocekuje previse. Ne mogu da ti dam neki konkretan savet, sve je stvar licnog afiniteta, moracete ipak sami da odlucite.
Cini mi se da i dacia od skoro daje garanciju od 5 godina, al nisam siguran, proveri. S druge strane, to znaci da svih pet godina auto moras da vozis u ovlasceni servis, koji, narocito kod hyundaia nije bas jeftin. Mislim da je i servisna mreza na strani dacie, ima vise servisa. Sto se tice benzinca ili dizela, opet od tebe zavisi, koliko se prelazi godisnje, dizel manje trosi, al je servis skuplji, u startu je skuplji, i ima vise potencijalno skupih kvarova, mada ti kupujes novo pa nemoj mnogo time da se zamaras...
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia e75
u skorije vreme planiram da kupim citroen xsaru picasso pa bih molio nekog da mi da strucne i proverene informacije vezane za auto... sto se tice udobnosti, tu znam da je neprikosnovena u svakom pogledu, ali ono sto svakako moze da pokvari taj utisak su motori... sto se tice ubrzanja to mi je najmanje bitno u smislu ako je 1.6 bolji u svemu osim  u performansama od 2.0 uzeo bi 1.6 . akcenat stavljam na kvalitet, pouzdanost i izdrzljivost.. dolaze u obzir i dizel motori(2.0 i 1.6 HDI) i benzinci ali sa fabrickim gasom(1.8 i 1.6)...

hvala unapred !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

nema nista neumjerenije od neumjerenosti

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung 
kao i kolega sa prethodne strane i ja bih hteo da pazarim citroen xsara picasoo do 600e polovan, do sada sam pogledao 4 komada i svi su bili krsevi na kojima dijagnostika nije ni mogla da se odradi posto su toliko bili preradjivani
da li neko zna za neki posteni auto-plac u bg, Ns ili su (vojvodina mi vise odgovara)
ili ako znate neki na prodaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia e75
kao i kolega sa prethodne strane i ja bih hteo da pazarim citroen xsara picasoo do 600e polovan, do sada sam pogledao 4 komada i svi su bili krsevi na kojima dijagnostika nije ni mogla da se odradi posto su toliko bili preradjivani
da li neko zna za neki posteni auto-plac u bg, Ns ili su (vojvodina mi vise odgovara)
ili ako znate neki na prodaju

a i nije samo to upitanju,fazon je sto sam ja sedao u mnoge i kod svakog je enterijer dosta los...sedista iskrzana,svugde po koja opekotina od cigare, ona kozica na menjacu ili sta vec je katastrofa, a umalo nisam pao u jednom jer je sediste bilo samo nataknuto...strasno...sta ljudi rade sa tim kolima nije mi jasno...

inace, na najlonu ih je bilo dosta sad u nedelju, jedno 4-5 i bio je jedan bas lep crveni sa maglenkama, grejacima retrovizora, ne znam da li je imao digitalnu ali imao je klimu itd... upitanju je bio 1.8 sa fabrickim plinom i presao oko 130000...ja sam od xsare odustao a tebi preporucujem da ako si u blizini odes do najlona jer ih proslih nedelja uopste nije bilo i onda su se odjednom pojavili tako da verujem da ce ih biti i narednih...inace, u NS imas dosta placeva i ima ih poprilicno.... sa srecom! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson W950i
Iskustva sa Alfom 147?
Potrosnja, kvarovi, vrline, mane, itd...
Odgovori onako na grubo da znam na cemu sam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia ispo iz modu
Ако узимаш бензинца онда узми 2.0 да бар знаш зашто троши јер 1.6 троши као попиздео, а не знаш зашто.  Smile

Мана предњи трап у комбинацији са нашим путевима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.