Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423319 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Pa da, volim kabriolete. Može i cc ili limuzina. Nije bitno šta troši ali ne bih više od 2000 kubika. Godište od 2000 pa novije. Odgovarao bi mi automatik menjač.
Mnogo hoćeš za 7000 evra,nema za te pare ni jedan cc,najeftiniji cc je pežo 206 i košta oko 10.000 evra,već 307 cc košta preko 15000 evra,tako da za te pare na cc možeš da zaboraviš,ali kabrio možeš da nađeš,ali mlađi od 2000 vrlo,vrlo teško.
A što se tiče limuzina,za 7000 evra imaš dosta automobila,samo je pitnaje šta ti se sviđa.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 3G 8GB
307 CC krece od ~12400e...
Ima jedan Megan Cabrio 2.0b '04 za 10900e...

za nekih 5500-6000e mozes da nadjes stariji Megan Cabrio oko '00 ali su 1.4 ili 1.6 ...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Mnogo hoćeš za 7000 evra,nema za te pare ni jedan cc,najeftiniji cc je pežo 206 i košta oko 10.000 evra,već 307 cc košta preko 15000 evra,tako da za te pare na cc možeš da zaboraviš,ali kabrio možeš da nađeš,ali mlađi od 2000 vrlo,vrlo teško.
A što se tiče limuzina,za 7000 evra imaš dosta automobila,samo je pitnaje šta ti se sviđa.

Ima bre Megane cc za 10.000 2004 god. Video sam ih nekoliko. Pežo 206 cc ljudi prodaju za 7-8.000 sve 2001 god.

Pa šta ima od limuzina da je kvalitetno i onako da bude lepo na oko, ništa preterano?
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 16:06:19 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo

Ima bre Megane cc za 10.000 2004 god. Video sam ih nekoliko. Pežo 206 cc ljudi prodaju za 7-8.000 sve 2001 god.

Pa šta ima od limuzina da je kvalitetno i onako da bude lepo na oko, ništa preterano?
Izvinjavam se,ja sve što sam video bilo je oko 10.000,a znam lika što ima 307 cc i nešto mi je rekao da traži 17000 za njega,a video sam neke za 15000,nism znao da ima pežo 206 cc za 7000. Smile

Pa od normalnih kola imaš dosta automobila,a da ti ne bi nabrajali,moj savet nađi na netu halooglasi i novosti oglase i tamo imaš i cene i automobile,pa možeš da naraviš neki uži izbor,pa onda pitaj da vidimo šta je najbolje od toga što te interesuje. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
imas lepo sajt sa polovnim automobilima. (tako se i zove. kucas to bez razmaka) i imas kriterijume pretrage. Marka, model, gorivo, koliko para, auto placeve, fizicka lica...I  onda nadjes tamo pa se odlucis...
za oko 7 000 imas od manjih auta ibize, 206, c3, polo i to sve nekih mladjih datuma proizvodnje. Sve je to u fulu sa dobrim motorima. Onda moze 307 jedno 2003 - mozda 4, ima neki megan, opel astra g 2003-4, fokusi ali oni ne najnoviji, stilo da bude ful koliko moze biti jedno 2003 -4 ... Malo starijih bembarica....
Svasta stvarno ima za te pare, sve prema licnim afinitetima...

evo sad sam ti naleteo na nesto...
2001, benzinac 2.0 7200 evra   
« Poslednja izmena: 24. Maj 2009, 16:43:10 od kodjo »
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Znam brate, pregledao sam mnoge sajtove nego ja pitam vas za mišljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony Xperia Neo L

Audi A6  Smile ili A4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Slusaj, ja sam za malo manje pare od toga isao da vidim jednog seata ibizu i vise mi se nego dopala. Bio sam resen da je uzmem ali se kockice nisu slozile do kraja i onda sam morao da odustanem za sada. I ovde sam postavljao vec to pitanje. Bila je ibiza 2003, 1.9 tdi sport, 131 ks. Nazad su bila tamna stakla, 17ice felne, a ona limun zuta... I bila je 6800. ( prvobitno malo vise, pa su joj spustili cenu) I to je zvanicna cena, a kad bi dosao i mahnuo keshom, mozda bi to jos dole otislo... E,sad... NIje bas da je auto limuzina.... M'sim, mali je i sve to. ALi izgleda prokleto dobro i stvarno je zver...
Ako hoces nesto ok, onda dodaj jos jedno hiljadarku i kupi ovaj zadnji fokus i to ti je po meni najbolje sto mozes dobiti za te pare.(naravno ako ne to, onda reno lagunu. to sam vozio, auto je na mene ostavio odlican utisak) A ako hoces do tih 7 hiljada, onda uzmi neki 307 ili astru klasik sa puno opreme... Eto... Eventualno neku 4ku, benzinjaru...
da ti kazem konkretno posto si pitao za nase misljenje...  Smile
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja sam rekao da može do 10.000 evra, nemojte da se držite tih 7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.30
mob
Nokia 300
Pozdrav svima. Bio bih vam zahvalan ukoliko neko zna da mi odgovori kolika je realna cena koja moze da se dobije za BMW, 1996 godiste,u perfektnom stanju.
Hvala i pozdrav ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.