Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422955 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Meni se Alfe mnogo svidjaju i mislim da nisu preskupe, cini mi se da imaju lep odnos cena-kvalitet...
E sad, to sto nemam para pa gledam one stare 10ak godina, to je druga prica, meni se ne uzima Alfa da bih je gazio nego da uzivam u voznji i zbog celokupnog utiska, nadam se samo (ako se odlucim za Alfu nekad) da je i onaj prethodni vlasnik slicno razmisljao...  Smile

« Poslednja izmena: 20. Apr 2009, 14:20:11 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Kad sam rekao da su preskupe,mislio sam na nove automobile,kao polovne nisu skupe. Smile

Edit.Zajebao sam se,evo cena Alfe 159

159 1.9 jtd    160 medium   26.990 evra

To je osnovni model

A najskuplji je

159  3.2 jts 260 4 x 4    40.120 evra

« Poslednja izmena: 20. Apr 2009, 14:36:01 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony Xperia Neo L
Citat
To je kod nas toliko zadriglo da 90% ljudi misli da nista sem nemca nije automobil.
po forumu bi se reklo da ljudi mrze njemacka auta(msm. samo par nas ih voli,a na auto moto forumu ima dosta ljudi...),a obozavaju sva ostala
« Poslednja izmena: 20. Apr 2009, 15:06:21 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

159  3.2 jts 260 4 x 4    40.120 evra

Za otprilike slicne pare moze da se uzme i BMW Z4,  audi TT i sl., pa ti sad budi pametan Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ili za manje para BMW X3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Ej mnogo je lak izbor kad imas 40 000, ne bih se ja sekirao tada, sta god da uzmem......... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Da budemo realni 8C Competitione ne spada u klasu A6-ice, tu pi pre spala neka 169.
Naravno, ali ja sam samo odgovorio na ovo
Citat
a jedan novi BMW 7 je za bilo koju Alfu svemirski brod

Sta hocu da kazem, nemojte generalizovati stvari.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Treba mi savet sta uzeti za 6.000 eur max,  isao bih na neki kupe posto volim malo aktivniju voznju (blago receno Smiley )   razmisljam se izmedju neke alfe 147 / 156  i bmw 316-320i,   vidim po oglasima da ima svasta da se nadje, samo je pitanje kako vama odokativno deluje ovako nesto  http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/BMW/Serija_3_e36_320i/133034
i da, bitno mi je da ne prelazi 2000 kubika , zna se zbog cega.

Hvala

12 година му је неко вадио душу и сад долазиш ти као добротвор да власника спасеш беде. Мени се ако причамо о изгледу овај ауто дефинитивно свиђа али ни у лудилу га не бих куповао. За то баш треба имати храбрости и вишка пара у џепу са намером да се исте баце. Smiley
Ma ni te Alfe nisu sigurno lagano vožene,i njima je neko dušu vadio,tako da mu dođe na isto,samo je Alfi lakše dušu izvaditi nego bmw-u,,realno. Smile I ta 156 ima 10 godina,ili koju manje,tako da Alfa koja ima 10-ak godina,ili bmw sa 12,naravno,uvek bmw.Pogotovo što je taj bmw 3 mnogo kvalitetan auto.

Па дао је линк само за бмв-а, коментарисао сам конкретан ауто, а не уопштено све. Smiley

П.С.А свако онај ко грубо генерализује и битно му је само да је ауто немац, франзуз, италијан, јапанац...који год, нека посети мало Шабац. Тамо ће за пола сата проведених по њиховим плацевима моћи заувек да се реши свих заблуда. Карикирам али тамо можете наћи и згаженог мајбаха старог годину дана. Smiley
И наравно да је боље узети очуван и редовно одржаван ауди са малом километражом него неку згажену алфу али то прво много кошта, а друго код нас се не довози јер је много скупо. Евентуално по поруџбини али мало је људи код нас који су спремни да плате ауто пар хиљада више. Уосталом обиђите им плацеве или погледајте по нету, има много парадокса. Шабац испада најјефтинији у Европи.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2009, 18:18:23 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moj brat vec nekoliko meseci voza BMW X3 i za njega samo ima reci hvale. . . . Pa eto ko voli nek izvoli. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Za koliko se može naći polovni BMW X3??? Ja video neki oglas kao neko nudi X3 2007 god za 5000 eura, pa ne znam da li da se smejem ili da se čudim. Kao je sve u redu, ne znam o čemu se tu radi.
I još nešto, jel ovaj BMW Z3 dvosed ili ima mesta pozadi ako se isprave sedišta?

slika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.