Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422947 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony Xperia Neo L
bmw je definitivno bolji izbor od alfe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Treba mi savet sta uzeti za 6.000 eur max,  isao bih na neki kupe posto volim malo aktivniju voznju (blago receno Smiley )   razmisljam se izmedju neke alfe 147 / 156  i bmw 316-320i,   vidim po oglasima da ima svasta da se nadje, samo je pitanje kako vama odokativno deluje ovako nesto  http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/BMW/Serija_3_e36_320i/133034
i da, bitno mi je da ne prelazi 2000 kubika , zna se zbog cega.

Hvala

12 година му је неко вадио душу и сад долазиш ти као добротвор да власника спасеш беде. Мени се ако причамо о изгледу овај ауто дефинитивно свиђа али ни у лудилу га не бих куповао. За то баш треба имати храбрости и вишка пара у џепу са намером да се исте баце. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
12 година му је неко вадио душу и сад долазиш ти као добротвор да власника спасеш беде. Мени се ако причамо о изгледу овај ауто дефинитивно свиђа али ни у лудилу га не бих куповао. За то баш треба имати храбрости и вишка пара у џепу са намером да се исте баце.
Amin.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
po tablici se vidi da je registrovan u Beogradu (mozda) prosle godine (tablica pocinje na 8 ) gde li je bio do tada?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
po tablici se vidi da je registrovan u Beogradu (mozda) prosle godine (tablica pocinje na 8 ) gde li je bio do tada?

tu 320-jku sam stavio cisto za primer sta nalazim u oglasima.   vec sam se pomirio sa tim da cu tesko naci nesto sto nije propisno izdrndano za te pare,  a i sam cu prvi da se izivljavam od prvog dana. Takodje nemam nameru da kasnije prodajem auto, vozim ga dok totalno ne umre..  Jes malo bahato al mi bar puno srce Smiley  Bitne su mi druge stvari, pouzdanost i bezbednost,  i troskovi odrzavanja, i da moze da se vozi jos 4-5 godina.... Alfe su noviji modeli, narocito 147, , ali opet, bmw je bmw...  Za sada vozim yuga '90 god. i bilo sta posle toga ce biti ludilo, tako da imate razumevanje za moju skromnost Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ja bih pre uzeo nekog mladjeg i jeftinijeg japanca (sad ce drvlje i kamenje na mene ljubitelji nemaca Smiley  )
mada sta god uzimas... uzimas macku u dzaku. e da, kazu da je jeftinije zameniti ceo motor nego srediti limariju. dakle gledaj da je limarija dobra. ponesi magnet i "lepi" ga na sumnjiva mesta (npr rubove), ako se zalepi onda je OK, ako nece, onda je gitovano.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
vazi,javicu...samo cekam da ga isporuce..
"obican" sandero i nije nesto (base i ambianse paketi ) cak sta vise meni su i nekako blago ruzni
jer su nekako..jednobojni unutra..losa plastika
ali ovaj paket sto ja uzimam je extra (Laureate paket)
malo su ga uradili unutra,a dovoljno je da promene neku sitnicu i odma je lepsi
a u ovom paketu bi trebalo biti dosta sitnica Smile

evo razlike...naravno..ovo su slike sa neta a kad ga dobijem tek cu ga onda slikati u to budite sigurni Smiley
laureate
http://www.arabaresimleri.ws/data/media/15/dacia-sandero-1-cockpit.jpg
ambiance
http://otthonapolas.origo.hu/i/0811/20081103daciasand2.jpg

evo npr...ovako izgledaju vrata u laureate paketu-stil megana dok su kod "obicnih" sandera sve jednobojno i skroz plasticno bez ove tkanine...
http://newcars.ua/images/gallery/Dacia/Sandero/Dacia_Sandero-int-5.jpg

kod "obicnih je toi dosta ruznije" ..itd...da nesmaram vise  Smile

e..da..koji god paket da uzimas uzmite jaci motor
1.4 motoru zna da zatreba snaga kad radi klima jos ako imas plin...
1.6 je samo 400e skuplji (neovisno od paketa)

meni je svejedno da li je auto lep ili "blago ruzan"...bitno mi je da je nov.....mogao bih da se iskerim za taj skuplji koji ti uzimas ali vise volim da mi ostanu neke pare u dzepu Smile
samo ti javi kako on ide...a da li ima neke tkanine,spojlere,sibere ili sta ti ja znam sta...to mi je nebitno...kontam da ljudi to vole ali meni to ne znaci nista...pobogu...vozim floridu godinama Smile

mada...mogao bih da razmislim za taj 1,6 motor ako je samo 400 evra skuplji Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Treba mi savet sta uzeti za 6.000 eur max,  isao bih na neki kupe posto volim malo aktivniju voznju (blago receno Smiley )   razmisljam se izmedju neke alfe 147 / 156  i bmw 316-320i,   vidim po oglasima da ima svasta da se nadje, samo je pitanje kako vama odokativno deluje ovako nesto  http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/BMW/Serija_3_e36_320i/133034
i da, bitno mi je da ne prelazi 2000 kubika , zna se zbog cega.

Hvala

12 година му је неко вадио душу и сад долазиш ти као добротвор да власника спасеш беде. Мени се ако причамо о изгледу овај ауто дефинитивно свиђа али ни у лудилу га не бих куповао. За то баш треба имати храбрости и вишка пара у џепу са намером да се исте баце. Smiley
Ma ni te Alfe nisu sigurno lagano vožene,i njima je neko dušu vadio,tako da mu dođe na isto,samo je Alfi lakše dušu izvaditi nego bmw-u,,realno. Smile I ta 156 ima 10 godina,ili koju manje,tako da Alfa koja ima 10-ak godina,ili bmw sa 12,naravno,uvek bmw.Pogotovo što je taj bmw 3 mnogo kvalitetan auto.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung S8500 Wave
Ljudi zasto ovde vlada misljenje da su sve Alfe i BMW-ovi vozeni kao tudji, a VW i Audiji  od 150-ak ks mazeni i pazeni i odlicna kupovina? Ovde kod mene svi koji imaju ove druge nisu bas "nezni" vozaci.
Lepo kod majstora, pa sve proveris. Siguran sam da se moze naci i Alfa i BMW koji su u boljem stanju od vecine VW i Audija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Ljudi zasto ovde vlada misljenje da su sve Alfe i BMW-ovi vozeni kao tudji, a VW i Audiji  od 150-ak ks mazeni i pazeni i odlicna kupovina? Ovde kod mene svi koji imaju ove druge nisu bas "nezni" vozaci.
Lepo kod majstora, pa sve proveris. Siguran sam da se moze naci i Alfa i BMW koji su u boljem stanju od vecine VW i Audija.
Delimično si u pravu,istina je da nema pravila,sve zavisi od vozača,ja sam svaki moj automobil gazio,i to muški,jednostavno ,ne volim da se razvlačim sa autom,a pogotovo na otvorenom putu.Ali ni jednom nisam jebao kevu,zamene se amortizeri,uradi veliki servis,i auto kao nov.E,sad, ima tu jedna stvar,što BMW i Alfu uglavnom kupuju prženice,i svi oni gaze automobile,i zato Alfa i Bmw imaju takvu reputaciju.
Sa tim da BMW mnogo bolje podnosi maltretiranje,ipak je BMW mnogo jača fabrika.

I ne može da se nađe Alfa koja je bolja od većine Audi-ja,naravno,ima krševa,ali od jednog AUDI A6 koji je dobro održavan,i nije imao ozbiljne havarije,ne postoji Alfa koja je kvalitetnija i bolja,komfornija...,mislim na polovne automobile.Još ako je u audi-ju motor 3.0 TDI,nema bolja Alfa 100 posto. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.