Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423726 puta)
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
moj bmw je 2.8 i registracija za njega je 54000din tako da je za 2.5 sigurno vishe od 32k
ne moze da bude 54.000 nikako. Ja sam septembra registrovao Ford explorer 4.0 iz '97 i ima isto oko 200 hp. Prelazi kubikazu od 3.000 pa je i porez za luksuz najveci. Registracija je bila oko 600 evra, a evro je bio 79-80. neznam tacno. Tvoj ima manje od 3.000, a bez obzira na 200 hp registracija ne bi trebala da bude vise od 45.000 ni u kom slucaju. pitaj nekoga ko jeste registrovao skoro i videces. Imas na jednom sajtu sve takse za registraciju vozila. da ne reklamiram.
Moj buraz je rregistrovao u decembri onog audija (sto sam postavljao slike) 2.5 TDI  iz '94 za ravno 31.000 dinara
to je informacija iz prve ruke.
A Jeep je extra auto, i relativno je pouzdan, pogotovu benzinci za period do '99 dok su dizele pozajmljivali od alfe ( ja sam imao 2.5 tdi iz '97, teska muka me snasla kad je izgoreo dihting glave, a ima posebno glavu za svaki cilindar, i kad je crkla turbina), dok su posle uzimali od mercedesa. Muka je sa registracijom (osim ako nije na invalida, a reg. za njih je 12.000 za bilo koji auto), i potrosnja  Smile
Ja sam godinama vozio americka dzipove, dok sam imao para za takve trroskove, uzivao sam   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
У праву је Хагор јесте око 54.000. Уосталом ево ти линк па сам израчунај http://www.takidoo.co.yu/str/putnicka_registracija.htm

за 2501-3000 кубика

јавни пут + административна такса + комунална такса 7.010,60 динара

порез на употребу путничких возила за 1998. годиште и старија 29.682 динара

еко такса 500-1.000 динара

осигурање за више од 110 kw основна премија 15.323 динара

И плус осигурање стакала и ето ти 54.000 динара.

Упоређивао сам и са ценом регистрације коју сам ја платио за свој ауто и изађе исто око 24.000 динара за 1.9 јтд.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 11:45:59 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
грешка бришите
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 11:45:45 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
ha ha, pa das jugica za ragistraciju.... do kad ti registrovan Hagore?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N900,N97mini,N95
do 3.10.2009-te, a za registraciju neznam tacno, ali tako sam cuo da pricaju...
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ljudi sta je to sona na moturu lada sona tako nesto nisam zapamtio lepo na peugeot 206!!?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Tattoo
ljudi sta je to sona na moturu lada sona tako nesto nisam zapamtio lepo na peugeot 206!!?!  Smile
Lambda sonda.

"Lambda sonda

Šta je to i čemu služi. Ona se nalazi na izduvnoj grani, a zadatak joj je da ispituje sastav izduvnih gasova i šalje podatke kompjuteru koji upravlja radom motora. U normalnim uslovima eksploatacije traje oko 100.000 kilometara, a mnogo je faktora koji mogu da utiču na njen radni vek. Ne kvalitetno sagorevanje zbog dotrajalih ili zaprljanih dizni može da joj smanji radni vek, ali i ako motor troši ulje može doći do njenog oštećenja. Pomenuću i nešto što valjda svi vozači znaju, a to je da svi motori koji imaju elektronsko ubrizgavanje troše isključivo bezolovni benzin. Sagorevanjem običnog " supera " brzo dolazi do otkazivanja " lambda sonde " i začepljenja katalizatora. Kada do toga dođe, stvar se donekle komplikuje, jer je ona deo od vitalnog značaja za rad motora. Kada ona otkaže, kompjuter koji upravlja radom motora to registruje i odbacuje sve podatke koji od nje dolaze. U torm slučaju potrošnja raste za desetak procenata, tako da se ušteda sa ne zamenjivanjem stare " lambda sonde " brzo potire povećanim troškovima za gorivo. Pored toga ne ispravna " lambda sonda " može da dovede do ne ravnomernog rada motora i lošijeg odziva motora na komandu gasa. S obzirom na probleme koje izaziva njena ne ispravnost u vašem je interesu da o njoj vodite računa."
« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 20:05:23 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Lambda sonda.
Citat
Citat

eee tooo hvalaa ti punoo ebem ti sondu heh, to trebam da sredi na pezou neznam ni gde ni koliko kostaa a i paknove .. jao jao
« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 20:06:25 od malimisa_123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad me shvatis bolje ces me razumeti...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15112
Zastava Alexandrovo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Ocigledno da Lambda Sonda i kod mene pravi probleme. Ako ga podesim da hladan lepo radi, kad postigne radnu temperaturu podigne ler i lose reaguje na gas tj zastane pre nego sto podigne obrtaje. Isto se desava i kada ga podesim da radi dobro ugrejan, tada ga hladnog nemogu voziti ...

Pitanje za drustvo iz Srbije: dali iko zna ili ima na prodaju Ford Capri MK2 ili MK3 nebitno stanje bitno je samo da je kompletan i sa urednim papirima.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 12:17:28 od konesko »
IP sačuvana
social share
Život je pozornica gde svako igra svoju ulogu...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
jel ta lambada u stvari kod golfa protokomer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.