Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423256 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
jaooo  Smile jes vala. ja zivim u proslosti 1:2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
@thebestinuk, lepo ti je Gottaro rekao...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N70
Има људи који пребацују волан за 1500-2500 еура.
Није толики проблем само у томе. Треба тај ауто дотерати,
а пре тога би га било добро проверити. Ти ћеш њега можда добити за
1000 еура јефтиније онако скарабуџеног, а врло лако може да се
деси да тих 1000е спуцаш у њега у првих годину дана.
Прилично је зајебано куповати ауто преко интернета, боље нађи код нас.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG KU990
Namjeravao sam uskoro kupiti novi auto. Između vise modela najvise me privlaci Alfa Romeo, ali neznam puno o takvim automobilima, jer se na nasim cestama nesrecu previse. Volio bi da mi ljudi koji imaju takav automobil odgovore na par pitanja. Zanimaju me prvenstveno modeli 147 ili 156 (zavisno koliki kredit mi odobre), noviji od 2002. god, sa benzinskim 1.8 ili 2.0 motorom. Koliko su zahvalni ti modeli, jesu li bas jako skupi za odrzavanje     ( u usporedbi sa drugim modelima svoje klase) i kako stoje sa potrosnjom. I volio bi cuti ukupni dojam.
Inace svi mi preporucuju Volkswagen modele, ali oni su mi uzasno dosadni, pa sam spreman zrtvovati malo vise novca da bi vozio Alfu ili sl.
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Alfa Romeo, pravi izbor.  Smile  Cuo sam da nisu bas zahvalni za odrzavanje, da im strada trap od ovih nasih divnih puteva, ali kada jednom sednes u Alfu...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Namjeravao sam uskoro kupiti novi auto. Između vise modela najvise me privlaci Alfa Romeo, ali neznam puno o takvim automobilima, jer se na nasim cestama nesrecu previse. Volio bi da mi ljudi koji imaju takav automobil odgovore na par pitanja. Zanimaju me prvenstveno modeli 147 ili 156 (zavisno koliki kredit mi odobre), noviji od 2002. god, sa benzinskim 1.8 ili 2.0 motorom. Koliko su zahvalni ti modeli, jesu li bas jako skupi za odrzavanje     ( u usporedbi sa drugim modelima svoje klase) i kako stoje sa potrosnjom. I volio bi cuti ukupni dojam.
Inace svi mi preporucuju Volkswagen modele, ali oni su mi uzasno dosadni, pa sam spreman zrtvovati malo vise novca da bi vozio Alfu ili sl.
Hvala!
Nema ih mnogo jer su đubre,da su dobri automobili bilo bi ih mnogo više,pogotovo što nisu skupe. Smile Izgledaju lepo,i ništa dlalje od toga.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
@diletant, iskusno, nema sta...  Bitno je da je VW najdobar.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 131
Zastava nbgd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
nijedan auto nije jeftin za odrzavanje ako kupujes originalne auto delove
to sto za vw,opela koga ja inace vozim i sl.  delove rade kinezi,turci. . . . . . . . . . ne znaci da ces
ako kupis takav auto da se usrecis sto je kao jeftin za odrzavanje :frown:
ako sam dobro razumeo kupujes nov auto
tako da o odrzavanju prvih nekoliko god.  i ne treba da razmisljas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Xperia Neo L
@diletant, iskusno, nema sta...  Bitno je da je VW najdobar.  Smile
on nigdje nije spomenuo vw  Smile a istina je to da fiat & alfa nemaju dobru mehaniku ali:
Citat
spreman zrtvovati malo vise novca da bi vozio Alfu
covjek je fino rekao da ce ipak zrtvovati novac tako da...

eto ga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Ти си јуниоре иначе искусни возач нинтенда па се много разумеш у механику.  Smile

Hvala!
Nema ih mnogo jer su đubre,da su dobri automobili bilo bi ih mnogo više,pogotovo što nisu skupe. Smile Izgledaju lepo,i ništa dlalje od toga.

Ово је тачно једино ако гледамо са аспекта твоје аверзије према италијанима. Без обзира на то и ја лично бих се тешко одлучио за куповину половне алфе превасходно због трошкова одржавања. Као што рече човек у посту изнад, њима делове не праве мале привреде турске, бугарске и сл. као за опела и вагена. (бар не у толиком обиму) Други разлог је тај што уопште нису јефтине ни за куповину осим ових згажених које се код нас увозе али то је мање више проблем са већином аутомобила.
И ово што је милтон рекао за трап је такође тачно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.