Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423955 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Nokia 300
svaki polovnjak je macka u dzaku ali je pitanje kad ulozis novac i sredis ga koliko ces biti miran do ponovnog sredjivanja.za BMW originalni nemacki deo ima rok trajanja deset godina minimum. lepo je jedan nas srbin koji radi kao mehanicar u svajcarskoj rekao "od klasicnih automobila(izuzimajuci porse,ferari itd.) priznajem samo BMW i jaguar ostalo je sve isto sranje".zato ako neko vec hoce da izdvoji 8000 eura za auto onada je to bmw .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung s3
pa sta mislite, jel vredi da se izdvoji oko 8000 hiljada e za C5 sa ful opremom koji je 2002 godiset ili 2003 g. Izgleda mi lepo ocuvan, ali nikad nisam vozio francuza... vec 6 godina vozim dvojku i prezadovolja sam... ali imam od skora bebu i to je to... nema klime, sigurnost itd...
Pitaj diletana sta da kupis. To je  za te pare najbolji izbor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
svaki polovnjak je macka u dzaku ali je pitanje kad ulozis novac i sredis ga koliko ces biti miran do ponovnog sredjivanja.za BMW originalni nemacki deo ima rok trajanja deset godina minimum. lepo je jedan nas srbin koji radi kao mehanicar u svajcarskoj rekao "od klasicnih automobila(izuzimajuci porse,ferari itd.) priznajem samo BMW i jaguar ostalo je sve isto sranje".zato ako neko vec hoce da izdvoji 8000 eura za auto onada je to bmw .
Sad si napravio mit o BMW-u,neki isto to pričaju i za Japance,maltene ni ulje ne treba da se menja,BMW jeste dobar auto,skup za održavanje,motori jesu dobri,ali su isto tako dosta osetljivi na lošu naftu,govorim o novijim dizelima,rupe po našim putevima naravno čine svoje,pa delovi na trapu isto crkavaju,znači,nije baš sve idealno,pre svega što bi on uzeo auto starosti od 8 do 10 godina,a taj auto sigurno ima dobru kilometražu iza sebe.
Mada je po meni BMW ponovo bolja opcija od C5,jer ni c5 nije ništa jeftiniji za održavanje,a nesumljivo je lošiji automobil od BMW-a.Sad ne znam koji BMW bi mogao da uzme,ali kad bi mogao da nađe neku 5 iz 99,mada za te pare vrlo teško.
pa sta mislite, jel vredi da se izdvoji oko 8000 hiljada e za C5 sa ful opremom koji je 2002 godiset ili 2003 g. Izgleda mi lepo ocuvan, ali nikad nisam vozio francuza... vec 6 godina vozim dvojku i prezadovolja sam... ali imam od skora bebu i to je to... nema klime, sigurnost itd...
Pitaj diletana sta da kupis. To je  za te pare najbolji izbor  Smile
Što mene da pita?,mada sam mu odgovorio,a da se ja pitam,kupio bih naravno vw,kakvi citroeni,to mi na pamet ne bi palo. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
veruj mi da ti ovo savetujem iz najbolje namere.
ako vec hoces da izdvojis 8000 eura za auto i to francuski auto onda bolje uzmi neki BMW jer odrzavanje ti je skupo kod oba ali zato se na bmw-u nista ne kvari i mogu da predju i 700-800 000 km do generalne.

Ајде молим те шврљај на блаблаоници, ово је тема где људи траже озбиљан савет и помоћ приликом куповине аутомобила што од тебе дефинитивно неће добити.

Citat
Sad si napravio mit o BMW-u,

Па и ти га имаш само за вагена.  Smile

Шалу на страну али одавно нисам чуо већу глупост од ове да се бмв не квари.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2008, 18:16:04 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
za BMW originalni nemacki deo ima rok trajanja deset godina minimum.
Da, ali kostaju kao svetog Petra kajgana.

Citat
Mada je po meni BMW ponovo bolja opcija od C5,jer ni c5 nije ništa jeftiniji za održavanje,a nesumljivo je lošiji automobil od BMW-a
Citat
kupio bih naravno vw,kakvi citroeni,to mi na pamet ne bi palo.
Evim si ponovo dokazao neobjektivnost...  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony Xperia Neo L
ako vec hoces da izdvojis 8000 eura za auto i to francuski auto onda bolje uzmi neki BMW
otkad je bmw francusko auto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Cekaj, a ko je rekao da je BMW francuski auto???  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo

Citat
Sad si napravio mit o BMW-u,

Па и ти га имаш само за вагена.  Smile

Шалу на страну али одавно нисам чуо већу глупост од ове да се бмв не квари.

Preteram i ja,u to nema sumlje  Smile ali bmw je mnogo bolja kupovina od c5.

Citat
za BMW originalni nemacki deo ima rok trajanja deset godina minimum.
Da, ali kostaju kao svetog Petra kajgana.

Citat
Mada je po meni BMW ponovo bolja opcija od C5,jer ni c5 nije ništa jeftiniji za održavanje,a nesumljivo je lošiji automobil od BMW-a
Citat
kupio bih naravno vw,kakvi citroeni,to mi na pamet ne bi palo.
Evim si ponovo dokazao neobjektivnost...  Smile
Ma jok,tu sam se zajebavao,ako si primetio,on se dvoumi između bmw i c5,i njemu kad sam odgovarao nisam spomenuo vw,ovo sam rekao iz zezanja,što se vidi i po smajliju na kraju. Smile Mada, citroena iskreno ne bi ni gledao,c5 mi se ne sviđa,od tih,c4 je mnogo lep,a ovo ostalo,onako,i enterijer u c5 nije ništa posebno,izgled komandne table mi se ne sviđa,enterijer u bmw 5 je mnooogo lepši,ipak je bmw bmw. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Али остаје питање какав ц5 и какав бмв су у рангу цене од 8.000. Какво је стање аута, колико је прешао, које је годиште... Ако мене питаш само будала ће одабрати ауто на основу знака на хауби.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony Xperia Neo L
Cekaj, a ko je rekao da je BMW francuski auto???  Smile
evo ti:
veruj mi da ti ovo savetujem iz najbolje namere.
za auto i to francuski auto onda bolje uzmi neki BMW
ili ja nisam dobro razumjeo ili on nije dobro napisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.