Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422442 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Sony Xperia Neo L
audi b5,passat b5,mrzi me sad da gledam cijene,vjerovatno su skuplji,nisam siguran tako da nista od toga.
e pa 7-8k imas 307,corrolu,golfa,focus....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung i8510 innov8
7-8k evra preko ili ovde kad uvezesh da sve ispadne toliko?!

Shto se tiche carine, nece biti kako smo zamislhali, oni hoce postepeno da obaraju...imash temu o tome ovde na forumu pa prochitaj...

Evo jednog citata iz te teme...

Citat
- Kada stupi na snagu ovaj sporazum, odmah će se smanjiti stope sa 20 na 17 odsto. Prvog januara 2009. te stope biće smanjene na 14 odsto, a naredne godine na 10 odsto. U januaru 2011. carine će pasti na osam odsto, u 2012. godini na četiri, a 1. januara 2013. godine više neće biti carinskih stopa na uvoz automobila - objasnila je ona.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 561
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Thnx svima  Smile
IP sačuvana
social share
武士道!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Golf 4 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sve što može zec, može i Bruno, samo bolje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung U600
Imam ponudu da kupim Vectru 2.0 CDT iz 2005 za 9000 evra. Da li neko ima iskustva sa ovakvim vozilom, šta je bitno prilikom kupovine, koliki su troškovi održavanja, da li je isplativo dati te pare. Do sada sam vozio Golfa. Znam da je Opel sličan VW, tj. dosta je prisutan na našim putevima.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Ko god planira da kupi auto,neka to odloži za sledeću godinu,jer od 1 januara je carina 10 posto,a onda i automatski cena poreza je manja,i automobili će da koštaju 1000-2000 evra manje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
Ko god planira da kupi auto,neka to odloži za sledeću godinu,jer od 1 januara je carina 10 posto,a onda i automatski cena poreza je manja,i automobili će da koštaju 1000-2000 evra manje.
Pa jel ce stvarno da bude 10 posto...prvo rekli tako, a posle da ce da smanjuju postepeno, bice manje nego sad, al ne bas 10 posto
Evo citata
- Kada stupi na snagu ovaj sporazum, odmah će se smanjiti stope sa 20 na 17 odsto. Prvog januara 2009. te stope biće smanjene na 14 odsto, a naredne godine na 10 odsto. U januaru 2011. carine će pasti na osam odsto, u 2012. godini na četiri, a 1. januara 2013. godine više neće biti carinskih stopa na uvoz automobila - objasnila je ona.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 14:08:26 od djiuliju »
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Pa jel ce stvarno da bude 10 posto...prvo rekli tako, a posle da ce da smanjuju postepeno, bice manje nego sad, al ne bas 10 posto
Evo citata
Ja sam čuo da 1 .januara stupa uredba na snagu po kojoj će carina da bude 10 posto,a sad ne znam dali će da bude tako,ja se sad spremam da kupim auto,pa planiram da sačekam do januara.

Ima malo nejasnoća u tom citatu,jer po tom citatu,oni će i pre nove godine da obore na 17,od nove godine na 14 a od 2010 na 10.

Koliko sam ja čuo,do 1 januara neće biti nikakvih promena.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 14:14:42 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
Raspitaj se malo bolje, eno ima tema carina 17 umesto 10%...mora oni malo da slazu kao po obicaju
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Raspitaj se malo bolje, eno ima tema carina 17 umesto 10%...mora oni malo da slazu kao po obicaju
Ja ovo gledao u vestima,i odmah su uvoznici počeli da kukaju kako ova 2-3 meseca do januara ima promet skroz da im opadne.

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.