Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422844 puta)
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
ja sam to samo rekao za tu staru e klasu w210 jer joj je limarija losa.i zasto bi uzimao auto kome je limarija losa  Smile

Ma sve je to relativno oko lose limarije...pa nije to kadet...a toliko drugih stvari je dobro kod njega, tako da nije bas sranje...meni je to mnogo ruzan auto...A sto se tice tebe, kupi audi, pa okaci neku sliku kad ga kupis...audi je svakako odlican auto, samo ko ima para za njega
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
da razmisljao sam i o 406.....u opste sam razmisljao u francuzima,i 80% cu uzeti francuza.....danas kako prati ovde diskusiju a i po raznim forumima i oglasim i auto placevima,nekako mi fracuz odgovara...udobni su za duze putovanje,skoro svaki ima klimu i jos stosta od opreme...pa tako sad imam u glavi 406,C5,Xsara,picaso,Laguna.....

Od lagune bezi toplo ti preporucujem, moj ujak ima i dao je 700 evra za podizace stakala, znaci to im strada odmah bez obzira koliko je stara, onda zeznuo mu se taster za paljenje i sad mora da drzi i da vergla da bi upalio a pre samo pipnes i on pali... C5 nije los auto, to mozes da uzmes samo je malo nepregledniji od 406, xsara picaso je usper auto ako ne zelis neku mnogo ostru voznju i tako to... Ako hoces udobnu voznju sa ne nekim velikim preterivanje gasa i ubrzanja onda je 406 pravi auto za tebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dacia Sandero, dobra ili losa kupovina? :-k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
Dacia Sandero, dobra ili losa kupovina? Smile
vrijeme ce pokazati Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pazi 'vamo

zainteresovao sam se za 'reno espace' proizvodio se negde od 2001. do 2003. o francuskim automobilima nemam pojma. nikada ih nisam vozio niti su me interesovali. jel neko moze da mi kaze nesto o njemu? prvenstveno slabe tacke.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

E to...samo sam se nadao da je vreme vec pokazalo...nekom drugom Smile (Doduse, tek polako izlazi na trziste u ovim krajevima...)

Generalno, ocekujem da bi pametan savet mogao dati neko ko razmislja o kolima u tom rangu...Meni  se cini, osim nesto vece potrosnje, da je to auto koji moze da pristojno zadovolji mnogo zahteva vozaca koji auto zeli da iskoristii upravo za ono za sta je namenjen, a ne kao igracku, drugi dom, ljubimca, put do nekog zenskog srca ili slicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
Sve to stoji sto ti kazes, ali ipak vreme ce pokazati...jos uvek ih nema po ulicama
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s

E to...samo sam se nadao da je vreme vec pokazalo...nekom drugom Smile (Doduse, tek polako izlazi na trziste u ovim krajevima...)

Generalno, ocekujem da bi pametan savet mogao dati neko ko razmislja o kolima u tom rangu...Meni  se cini, osim nesto vece potrosnje, da je to auto koji moze da pristojno zadovolji mnogo zahteva vozaca koji auto zeli da iskoristii upravo za ono za sta je namenjen, a ne kao igracku, drugi dom, ljubimca, put do nekog zenskog srca ili slicno...

Mali bolji jugic... Ja ne bih uzeo to nikako, jer dacia je dacia, za tih 7000 evra koliko je ona nova mozes da uzmes dobar auto koji je 3 god star i da ne razmisljas... Uzmi renault clio II 1.5dci koji je 2004 god ili 2005 i eto ti super auto a sandero je kopija njega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Juniore, a cemu ovo pitanje?
mecka ima problema sa limarijom, imam dokaz ispred zgrade... i sranje je... + sto je ruzna...  Smiley 1
Alo,prizemlji se malo,jel znaš šta ti govoriš,pljuješ sve automobile redom,a onu šklopociju iz francuske ne prestaješ da hvališ,ajde više ne seri,ovde ljudi dolaze po savete da kupe auto a ne da ti lečiš komplekse na njima,i od kad si došao na forum kupuješ auto,pa kupi više,dve godine mastiš priču o nekoj kupovini,prvo je bilo 607,406,407,pa laguna i na kraju će da bude Logan zato ćuti i ne laži više. Smile

« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 15:26:26 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC desire s
Ljudi koliko treba platiti stranca passat B6 karavan 2.0 iz nemacke uvoz? I koliko me izadje carina na njega i sve te ostale zajebancije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.379 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.