Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422741 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Ok hvala svima, videcu sta cu, ali za ovo V6 sam umro od smeha stvarno smešno Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Druže,ako nije golf razvaljen,gledaj ti da se rešiš 607,ko zna da li će još neko da se javi,a posle ćeš jedino za građevinski materijal moći da je menjaš,jer to zaista retko ko hoće da uzme,Za tog golfa ćeš uvek dobiti 5500-6000,samo mu poskidaj one oznake što je ovaj stavljao,a možeš odmah na oglase da ga daš,zavalićeš ga mnogo lakše nego 607. Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 20:54:17 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Pa najverovatije ću tako nešto i da uradim!!!
A da li ti imas neke parapsiholoske sposobnosti??? Meni su se zapravo javljali da mi ponude zamenu za gradjevinski materijal ljudi iz robne kuce Vulkan!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Pa najverovatije ću tako nešto i da uradim!!!
A da li ti imas neke parapsiholoske sposobnosti??? Meni su se zapravo javljali da mi ponude zamenu za gradjevinski materijal ljudi iz robne kuce Vulkan!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije,nego sam upućen za šta sve može da se gurne takav auto,moj drugar je gurnuo 2-3 automobila za materijal,platio je majstore koji su mu zidali isto u jednom automobilu,za te kombinacije takvi automobili su dobri,a za keš,slabo ko hoće da izvadi lovu iz džepa. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
I kako posle covek da ne generalizuje vlasnike golfa, kad vidi ovog lika sto na 1.4 stavio V6  Smile
hehe,pa koliko ih ja po mom gradu vidjam sa oznakama gsi na 1.4i i 1.3 kadetima :chuckel:ima jedan kod nas golf,spojleri,cuda na autu,gti oznaka a 1.4 motor :chuckel:neka koincidencija ili ljudi fakat vide nest u ovim motorimaa na ovu sliku golfa predlazem da se cenzurira tablica,jeb ga nije bas korektno ovako ofirat covjeka Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
I kako posle covek da ne generalizuje vlasnike golfa, kad vidi ovog lika sto na 1.4 stavio V6  Smile
hehe,pa koliko ih ja po mom gradu vidjam sa oznakama gsi na 1.4i i 1.3 kadetima :chuckel:ima jedan kod nas golf,spojleri,cuda na autu,gti oznaka a 1.4 motor :chuckel:neka koincidencija ili ljudi fakat vide nest u ovim motorimaa na ovu sliku golfa predlazem da se cenzurira tablica,jeb ga nije bas korektno ovako ofirat covjeka Smile

Ja baš počnem da generalizujem te što mrze vlasnike golfa,he,he,he kakav oni problem imaju,nerešiv. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Ok hvala svima, videcu sta cu, ali za ovo V6 sam umro od smeha stvarno smešno Smile

Шабан је шабан ма шта возио, ја често виђам 2-3 астре 1.4 и 1.6 са ознаком V8 тако да то није резервисано само за власнике голфа.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Citat
Шабан је шабан ма шта возио, ја често виђам 2-3 астре 1.4 и 1.6 са ознаком V8 тако да то није резервисано само за власнике голфа.  Smile
Smile Joooooooo Srbijooooo  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
verano sluzi samo da odes do salona i pogledas nove modele...

S ovim se slažem u potpunosti ! Em skupi em neljubazni, i treba im 8 godina da naprave nešto, govorim iz iskustva.

Citat
Mislim da nisam ni pominjao sedmostepeni vec sestostepeni menjac, ako jesam onda je lapsuz.

Do redizajna automatik je bio 4-stepeni, polije je ubačen 6-stepeni.

Ima jedan sa Golfom IV u BL, motor je 1,4, naprijed je oznaka V5, a nazad...
Ajd pogađajte, uglavnom oznaka nije iz VW koncerna, da umreš od smijeha...

////AMG
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 22:36:10 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony Xperia Neo L
Kakav je audi a6 iz 2001-2002?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.