Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423620 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Prošlo leto je rađena generalka, a u prethodnih mesec dana sam zamenio neke od delova koji se troše.
Možda bi mu trebalo zameniti gume, jer nisu najbolje. Dobre su, ali gume bi trebalo da su i više nego dobre, tako da razmišljam da li da ih menjam.
Limarija odlična. Moraću samo jedan deo kod desnih vrata da radim, jer me je neki idiot udario na parkingu i malo je sjebao stub i ulubio vrata.
Mašina je prilično dobra. Nedavno sam ga probao na auto-putu vuče 140 km/h. Mogu ti postaviti snimak na youtube ako ne veruješ. Smile
Dakle, auto je u prilično dobrom stanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
mozes oko 2k da dobijes....do 2200...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Sve preko 2000 vrlo teško,mora auto da bude perfektan,a kako je naveo ima da se uradi stub i vrata,jebiga,to je sigurno 150-200 sa farbanjem,tako da jedno 1700-1800 ako se sve ostalo u dobrom stanju i ako enterijer nije pohaban. Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 23:49:19 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pa kontao sam toliko. Inače ne znam da li je neko od vas posećivao Najlon pijacu u NS. Cene su astronomske. Ljudi precenjuju svoja vozila, užas jedan šta rade.
Tako da čak i kada bih stavio 2500e na Najlonu ne bi bilo preterano, s obzirom šta drugi ljudi rade.
Nek dobijem od 2 do 2.200e kao što kažeš biću zadovoljan.

Sve preko 2000 vrlo teško,mora auto da bude perfektan,a kako je naveo ima da se uradi stub i vrata,jebiga,to je sigurno 150-200 sa farbanjem,tako da jedno 1700-1800 ako se sve ostalo u dobrom stanju i ako enterijer nije pohaban. Smile
Iskreno ne bih ga dao ispod 2000e, jer mislim da vredi toliko.
Što se tiče stuba i vrata to nije velika šteta. Malo je udareno i napravljeno je udubljenje u vratima koje se jedva primeti, ali se vrata teže otvaraju, moraš malo povući.
Ali to svakako radim za koju nedelju, čovek koji mi je već farbao auto, obećao je da će mi taj mali deo uraditi.

Enterijer je najmanji problem, jer su sedišta ok, presvlake nove, patosnice isto, a tapacirung je očuvan.
Dakle, enterijer je isto dobar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Touch Dual
Pozdrav!

Zamolio bih vas da mi date vaše mišljenje o dizel autu, isključivo novom za do 20 000 eur. Imam neke ideje, ali svaka sugestija je dobrodošla. Kupovina bi bila na lizing, tako da 1000 - 2000 eur gore dole može da prođe.

Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony Xperia Neo L
vw jetta 1.9tdi nesto vise od 20.000 tj. 22.580eura.
moze li na lizing-to ne znam.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 12:21:23 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Koliki ti auto treba?!

Moze

Golf V 2,0 TDI sportline      19.666

Golf V 1,9 TDI sportline      18.195

Vectra comfort Y20DTH/4v      18.382

308 1,6 HDI Comfort            18.200

A3 2,0 TDI attraction           17.766

Mondeo 2,0 TDCi/115 KS 4v      18.990

Cene su u evrima...

Raci nam shta trazish od auta...

« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 13:02:31 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
pokusaj da zaobidjes VW i Audi, kod nas se kradu ko ludi, a nista manje komfora i pouzdanosti imas i kod konkurenata...
a, sad odgovori na ono pitanje Vracarca... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Touch Dual
Hvala na odgovoru, golf v 1.9 tdi comfortline vec imamo u porodici, pa otpada kao izbor mada bi zadovoljio sve potrebe. Nekako mi i zao kupiti golf 5 kada ce skoro i golf 6. Nesto su mi niske cene sto si dao Vracarac, suvise su dobre.

Trazim dobar i pouzdan auto. Sa Pandom 1.3 jtd sam presao 101 000 km, bez problema, super je auto za grad, ali je ipak mali.

Tu su jos i Leon i novi Bravo u kombinaciji. Mozda Auris. Sacekao bih i novi scirocco, ali sumnjam da ce cena biti oko 20000.

Na sajmu sam gledao 308 i bas je dobar.

Koji bi bio vas izbor od svih navedenih?
« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 13:24:54 od Mix024 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Pa kontao sam toliko. Inače ne znam da li je neko od vas posećivao Najlon pijacu u NS. Cene su astronomske. Ljudi precenjuju svoja vozila, užas jedan šta rade.
Tako da čak i kada bih stavio 2500e na Najlonu ne bi bilo preterano, s obzirom šta drugi ljudi rade.
Nek dobijem od 2 do 2.200e kao što kažeš biću zadovoljan.

А да ли си размишљао о томе колико се возила прода на најлону? Врло често ама баш ништа.  Smile

Citat
Ali to svakako radim za koju nedelju, čovek koji mi je već farbao auto, obećao je da će mi taj mali deo uraditi.

А зашто је већ фарбан?

pokusaj da zaobidjes VW i Audi, kod nas se kradu ko ludi, a nista manje komfora i pouzdanosti imas i kod konkurenata...
a, sad odgovori na ono pitanje Vracarca... Smile

Ако га узме на лизинг свакако ће морати да узме и каско тако да га баш заболе за крађу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.