Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422571 puta)
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung s3
 Smile

Ih....... zaboravio sam nick onoga sto je prosle god pricao da ima Fiat stilo i pricao da je dobar (mozda i bolji od golfa) a vi ste ga napadali mnoooogo zestoko. Sad kad jedan od vas ima Fiata misljenje se promenilo. Prema tome ne donosite odluke prebrzo o necemu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Smile

Ih....... zaboravio sam nick onoga sto je prosle god pricao da ima Fiat stilo i pricao da je dobar (mozda i bolji od golfa) a vi ste ga napadali mnoooogo zestoko. Sad kad jedan od vas ima Fiata misljenje se promenilo. Prema tome ne donosite odluke prebrzo o necemu  Smile

to je bio ljbranko i on je jedan od nas ali on je pričao stvarno gluposti, govorio je "kako imaš osjećaj da će auto da poleti" ; "kako nema golfa koji bolje ide od njegovog Stila (naravno da ima)" ; "kako je X puta kvalitetniji od Golfa " ; "Kako troši manje..."

zbog toga je on bio često prozivan, ja sam ovde realan i samo kažem da Golf jeste kvalitetniji ali pitanje je koliko? pitanje je vrijedi li taj kvalitet toliko, za mene NE vrijedi, jer za cijenu za koju sam prodao SDI kupio sam 3 godine mlađi, 5 puta ljepši, neuporedivo brži, opremljeniji, i udobniji auto!
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 18:26:00 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Smile

to je bio ljbranko i on je jedan od nas ali on je pričao stvarno gluposti, govorio je "kako imaš osjećaj da će auto da poleti" ; "kako nema golfa koji bolje ide od njegovog Stila (naravno da ima)" ; "kako je X puta kvalitetniji od Golfa " ; "Kako troši manje..."

zbog toga je on bio često prozivan, ja sam ovde realan i samo kažem da Golf jeste kvalitetniji ali pitanje je koliko? pitanje je vrijedi li taj kvalitet toliko, za mene NE vrijedi, jer za cijenu za koju sam prodao SDI kupio sam 3 godine mlađi, 5 puta ljepši, neuporedivo brži, opremljeniji, i udobniji auto!
Golf IV se pravi od 1997.znači 4-5 god. je proizveden pre styla,to je jedna cela generacija,i po tome vidiš koliko je vw ozbiljnija firma.Styla bi trebao da porediš sa golf V,ako već hoćeš poređenje.A tu nema poređenja,1 prema 3 i što se tiče i cene i kvaliteta. Smile
            Što se tiče brzine,pa normalno je da bude brži od SDI-ja,jer je dizel sa turbinom.Ne kapiram šta te tu oduševilo toliko. Smile
            Udobniji verovatno jeste,ali tek ćeš da formiraš kompletnu sliku o autu,za 5000 može i Yugo dobro da te služi. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Pa zar ne bi trebao da Fiat Bravo bude u klasi sa Golf 4... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu

Па то он по потреби.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo

Ne razumem,kako po potrebi,ako misliš na mene. Smile

Golf IV je kvalitetniji od svih automobila koji se trenutno proizvode u Fiat-u.I koji su se ikada proizvodili,i to je istina.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

Golf IV je kvalitetniji od svih automobila koji se trenutno proizvode u Fiat-u.I koji su se ikada proizvodili,i to je istina.

A jel' bi bio neki problem da to argumentuješ?  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo

A jel' bi bio neki problem da to argumentuješ?  Smile
Naravno,jednostavno,pogledaj koliko je alfu,fiata i lančia iz 80 ostalo na našim ulicama,malo,vrlo malo,kad si zadnji put video alfu sprint,ili alfu sud na ulici,ili alfu 33,ili lanču bilo koji(dedra,delta...),a bilo ih je koliko hoćeš,pa gde su,odavno su se raspali,pa i fiat tipo je skoro nestao sa ulica,a bilo ga je ranije koliko hoćeš.A od vw još se voze leševi od po 30 god.Hitlerove bube se još voze.VW proda nekoliko puta više automobila od Fiata iako su skuplji.Fiat ima prodaju po Italiji i malo po Evropi,na ostalim kontinentima fiat ne postoji.A zašto ne postoji.

Neći da pričam da ne postoji fiat koji može da pređe 500.000,ako možda grešim postavi neki koji je prešao da me razuveriš,a vw prelazi bez problema tu cifru.Ako nešto lažem,kaži. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung i8510 innov8
Mnogo ste se fokusirali na nashe trzishte i na nashe puteve...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Mnogo ste se fokusirali na nashe trzishte i na nashe puteve...

Jbg.,nemam iskustva sa svetskim drumovima. Smile
Samo znam da fiat u Americi,Australiji,Aziji ne postoji.

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.