Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423169 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70,6303,K610...
Peugeot 206, moze da se nadje i 406, Astra, Punto, Bravo... pa dosta je veliki izbog.. aj nesto odredjenije..
Da nije skup za odrzavanje da nije mali kao 206-ca, da se ne kvari cesto... dajte predlog sta je best buy za te pare, izgleda oktavija ili neka vectra b ili astra?
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
406. ja sam se navozao njime kolko ti neces za 10 godina... imam i par kolega sa 2.0 benzincima i nemaju nikakvih problema. lep je, prostran, udoban, ne kvari se...
to ti je moje misljenje, a od tih... pa ja sam za Octaviju... eventualno Vectra B... o tom autu ce ti sve reci Vostezmaj...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Uzmi Astru G 1.6 16V... Smile

E pa drugari sad ja vas neshto da pitam...  Smile

Jurim neku Astru G ali izgleda da cu morati da prichekam par meseci pa sam hteo u medjuvremenu da uzmem drugi auto pa cu ga verovatno za 6-7 meseci prodati i doplatiti za Astru ili tako neka kombinacija....

U pitanju je Ford Puma, shta mislite o njoj?

Zapala mi je za oko, vozio bih je 6-7 mesci a mozda i duze ako se ispostavi da je ok auto...

Ima 2 motora, jedan je 1.4 (90KS) iz Fieste a drugi je 1.7 (130KS) koji je radjen valjda u saradnji sa Yamahom...Oba su benzinca...

Chitao sam da je taj 1.7 mnogo bolji...

Kakva su vasha mishljenja, iskustva, kakav je servis za Forda i tako to...

Ajde pomozite mi, lomim se shta da radim... Smile

« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 19:13:05 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa kolko sam cuo (al vecinom za dizele) nisu preterano pouzdani ni udobni... prosecan autic... a Puma je bas retka na nasim ulicama... jel ima delova za nju? ova sa slike je extra. al osnovna verzija mi se ne svidja nesto preterano... probaj ga, pa vidi jel ti lezi auto... raspitaj se u nekom servisu za cene delova...
ako odlucis - onda 1.7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Ma redak je auto kod nas, po BG-u mozda sam video 5-6...

U oglasima ima samo 2, jedna je 1.4 - 90KS i to lik nece da je da ispod 5000e a nije u top stanju (izgreban, felne treba da se isptavljaju itd)

A druga puma je 1.7 - 130 KS ali trazi 6000e...ne znam, videcu ovih dana da odem da je pogledam ako nije vec prodata....

Najvishe me zanima taj benzinac 1.7, za njega znam da nije preterano udoban ali ok, moze da se nadje sa koznim kadicama tako da...

Najvishe me brine taj servis, delovi, koliko je pouzdan i tako to....  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa bolje uzmi nesto prelazno, nemoj se igrati s tim autom, sem ako ne znas nekoga ko ce ti reci nesto vise...
za 5-6 k moze dosta kola da se nadje, pogotovo sto ti uzimas na 6meseci.. sta sad vozis uopste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Opel Corsu C.... Smile

Pa kazem ti, mozda bih na 5-6 meseci pa doplatio posle za neku Astru G a mozda bi i ostao i duze u mom vlasnishtvu ako mi bude odgovarao...

E sad ako necu da ga zadrzim, nisam siguran koliko cu brzo moci posle da ga prodam a drugo ako ostane kod mene koliko mu je skupo odrzavanje... Smile

Video sam danas Corsu C u full-u, koza, grejachi sedishta, klima, ma bash full mislim da nemoze vishe od toga da se naruchi od opreme i kazu da stoji tu vec par meseci, ne pomera se...Kad bih znao samo chija je pa da mu ponudim da mi je proda, to bih uzeo bez razmishljaja onda hebesh ford pumu....  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa ostavi br na autu, ili probaj da nadjes nekoga ko tamo zivi pa vidi ciji je... sve se to zna u komsiluku...
jedan prijatelj je tako kupio Mercedesa C 270 cdi... stajao auto par meseci ispred jedne zgrade, on se raspitao, ispalo da je lik ciji je - umro, dogovorio se sa njegovom zenom u cijem je vlasnistvu od tad i kupio ga za smesne pare...
a ta korsica je extra... jedan mali u komsiluku je imao 1.8 16v GSi iz 2004. ... prodao je i kupio Lagunu 1.8 ....
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 20:15:23 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Ma problem je shto stoji na parkingu izmedju 7 zgrada otprilike, ne znam ni od koje da pochnem... Smile

Auto je vrh, mada me plashi malo i cena koja bi mogla da ode i do 9500e...Shto se ne isplati...Mada poshto sam opelov fan kao i voste, pogotovu za corse... Smile

Videcemo...ostavicu mu svakako poruku na kolima a potrazicu i zgrade shto kazesh...Moja je 2001 god a ova je 2003 mozda i 2004 god...

Unutra je neshto ovako...

A shta bi za Pumu?Mislish da je ne uzimam a?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 20:15:21 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
znam kakva je, vozio sam se u takvoj... ovaj je prodao za 10 000... al top model...
za Pumu ne znam... ja mislim da ne... jedini Ford koji bih ja uzeo je novi Mondeo i S-max... i to iskljucivo sa dizelom...
(slikano u Sapcu, cim je doterao...)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dekijeva korsa gsi.JPG
(54.41 KB, 640x480)
dekijeva korsa..JPG
(58.67 KB, 640x480)
dekijeva korsa.JPG
(54.54 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 20:26:38 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.