Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424094 puta)
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
pa moj je 2.0 HDi, 110 konja, odrzavanje nije skupo za Peugeot! nista skuplje nego za Astru. nema poente da ti sad navodim sve cene jer je veci motor, i sam auto je 2 klase iznad, tako da su delovi sigurno skuplji, al evo ja do sad nista na motoru nisam radio... samo treba za koji dan da promenim lamelu... u servisu su rekli da moze jos da se voza, al nema veze... ovako je lakse.
+ garantujem da je 206 udobniji od Astre, a i lepsi je... (moj sin sledece god planira da uzme auto i nameracio se bas na taj 206 1.4 hdi... lud je za 206-icom od kad je izasla...) samo ti savetujem, ako mozes da se uklopis u cenu vidi ove modele od 2003. (restilizovane). za Astru sam cuo da je onaj 1.7 TD sranje, tj, ako to odlucis trazi 1.7 DTI (valjda je ta oznaka)
citat, B92 test: ono što pored dizajna predstavlja glavni adut serije 206 1.4HDI u poređenju kako sa ostalim sestrinskim verzijama tako i sa konkurencijom, jeste common-rail turbo dizel motor od 1398 cm3 i 68 KS koji se na testu u gradskim uslovima vožnje, pokazao štedljivim, izrazito elastičnim i žustrim kada je to potrebno.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2008, 20:14:40 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 
Da, da taj motor sam hteo: 1.4hdi. Ma ja sam odmah hteo da kupim 206-icu ali sam cuo razne negativne stvari..cak su ga na jednom forumu za automobile tako naruzili da su ga stavili da je najgori u konkurenciji punta, clia..i jos neka ne mogu da se setim...ali videcu, volim da cujem misljenja ljudi koji poseduju bilo 206 bilo astru a ne ono rekla-kazala...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Zavisi kako ko vozi.

Imam komshiju koji ima 206 1.4 HDI i i samo daje za neke servise,popravke,kao da baca pare u bunar,mnogo se pokajao shto je uzeo...

A opet jedan drug nema neke zamerke na isti model...

Tako da sve zavisi, neko je zadovoljan neko ne....

Ali ako ti treba po gradu posluzice ti 206, pogledaj i Corsu C 1.2 ili 1.3 cdti, malo troshi i super je za grad...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ја када сам  куповао ауто у игри ми је била Астра,Клио или Корса и то баш 1,3цдти. Гледао сам једну на плацу у НС и замало да је узмем, мислим да је врло ок ауто.

Ипак у тој класи први избор ми је Рено Клио 1.5дци. Седи једном у њега и погледај му унутрашњост, кокпит, волан, седишта, опрему...мислим да прелази у вишу класу својом концепцијом. Немам ништа против 206ице, али Клио је модел који је изашао касније и по мом скромном мишљењу нуди највише у класи. Притом има их доста у понуди (поготово ако ти не смета бела боја). Возе их фирме преко и када направе око 130 000км, продају их и много их стигне овде. Људи подозревају од тих возила али по мени је то златна прилика да се повољно пазари ауто који није претерано много прешао. Углавном имају и климу...

Још један модел на који бих ти скренуо пажњу је Цитроен Ц3 који ми се највише допао на изглед, али нажалост има и прилично јаку цену.

Нека ми не замере други форумаши, није лоша 206ица, напротив, али то је модел који се одавно појавио тј, застарео у односу на конкуренте, мада тај 1,4хди ми се чини као добар избор ако причамо о моторима.

На крају, ја сам узео Астру јер засто да узимам несто од малишана ако већ могу да приуштим мало већи ауто  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Возе их фирме преко и када направе око 130 000км, продају их и много их стигне овде...

Zaboravio si jednu nulu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile

Па мислим да није баш. Клио се вози као доставно возило по граду тако да не може за око 3 године да направи преко 120-30 хиљада км, док се Пасат на пример вози за фирме углавном међуградски и може да направи много много више. 

Према томе када купујеш Голфа или Пасата кога је возила фирма преко, рачунај да није прешао мање од 200 000км.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2008, 11:25:38 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 

u pravu si ....

videcu na sta naletim....

pezo mi je i dalje prvi izbor ali...
« Poslednja izmena: 22. Jan 2008, 13:08:48 od tarmi84 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
pa surakov klinac ima Clio 1.5 Dci, 2003., i autic je stvarno super... znaci svaka pohvala i za motor i sam auto, a njegov ortak ima 1.4 Hdi 206-icu 2002. i on je skroz zadovoljan, (kupio ga je novog, presao je oko 60 000) nikakvih problema nije imao...  neces se pokajati koji god da uzmes... po meni je jedino 206 lepsi od Clia... (na prolece planira alu felne, a presao je (provereno) 110 000... )

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Renault Clio.jpg
(451.17 KB, 2048x1536)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Zavisi kako ko vozi.

Imam komshiju koji ima 206 1.4 HDI i i samo daje za neke servise,popravke,kao da baca pare u bunar,mnogo se pokajao shto je uzeo...

A opet jedan drug nema neke zamerke na isti model...

Ali ako ti treba po gradu posluzice ti 206, pogledaj i Corsu C 1.2 ili 1.3 cdti, malo troshi i super je za grad...

To dosta zavisi i od predhodnog vlasnika,ako ga on ne održava,onda sledećem kupcu zapadne auto u koji treba da se ulaže,i onda stekne pogrešan utisak o autu,mislim da kilometraža i nije toliko bitna kao redono i kvalitetno održavanje.Kod mene u kraju su likovi vozili boru V5,i jebalo im se za auto,uništili auto,nisu ulje menjali po 30000 hiljada,sipali svašta u njega,auto nije mogao di ide preko 3000 obrtaja,trza,ne radi lepo menjač,ali nije udaren spolja i na oko deluje lepo,a ono leš.Meni bilo žao auta  Smile I ko je kupio taj auto,proklinje i vw i nemce. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Drugar je uzeo novu 206 pre par godina ali kazem ti samo neshto kuka oko auta...

Kazem ti, sve zavisi eto i kako ga vozish, odrzavash itd...

I ja takodje jurim vec neko vreme auto i razmishljam izmedju ostalog o toj 206-ici, tako da nemam neshto protiv samo prenosim neka mishljenja poznanika...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.